• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karotko gdzie Ty si podziewasz? Czekam na tescik :)
Basik kochanie nie trac nadziei , wiem ze sie łatwo mowi ,ale trzeba wierzyc ze bedzie wszystko dobrze.... uda sie w koncu , tylko w najmniej spodziewanym momencie :P
Tiluchna slicznie to nazwałaś " amorowalismy" w takim razie zycze jak najwiecej takich amorowych wieczorow :) i troszke ci zazdroszcze bo poki co nie dopuszczam męża do siebie dopoki lekarz nie powiem ze moge i ze wszytsko jest z dzidzia ok :0 heheh

Akuku jak Twoja bioderko ? przeszło troszkę?

Mississ trzymam kciuki zeby Twoje przeczucia okazały sie dwoma kreskami w niedziele na tescie :)

reklama
ja juz w pracy i pierwsze co to bb:-p

jade od tylu:-D

Smerfiku - maz na pewno rozumie :tak:
Miciurka - hehe, jestem ciekawa reakcji GP ;-):-) trzymam & za wizyte

Basik - a ktory to twoj dzien po owu? przykro mi ze nei bylo 2 kreseczek :-( widzisz.. ja tez czekalam, czekalam i sie doczekalam - ale @ :sorry2:

nastepny cykl nasz ok?:-)

Sloneczko - termomert kupilam na ebay - mercury thermometer
mierze temp jak tylko sie obudze rano - minimum 5 min, a mieszkam w Northamptonshire ;-) i zycze wam w takim razie powrotu do Pl
mnie tam wolami nie zaciagna :-D kocham swoje miasteczko w UK i czuje sie tutaj jak ryba w wodzie

Akuku - biedny Alex :( oby szybko przeszlo :* i jak dzisiaj biodro? lepiej? - oo, doczytalam:) to dobrze ze juz mniej boli
i dzielna dziewczyna za wczorajszy dzien!!! i oby tak codzienie.. no raz na jakis czas pozwol sobie na cos dobrego bo inaczej idzie zwariowac hehe

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kochane :-)

Akuku moze popros o jakies mocniejsze przeciwbolowe ? wspolczuje bolu,a lekarz mowi ze mozesz pracowac,co za dziad :wściekła/y:

Tiluchna ja widze ze Ty,to goraca osiemnastka jestes ;-)

Basik przykro mi ze maszz tylko I kreche :-(

Miissii pewnie ze pamietamy,i wyczekujemy z Toba na pieknego tescika ;-)

Karotka a Ty gdzie sie podziewasz ?? my tu czekamy :-p

A ja mieszkam w Southgloucestershire i tak jak Tulichna uwielbiam swoje miasto ...

Akuku dobrze ze ,maly chcial isc do przedszkola ,a ranka szybko sie zagoi .

Ostatnia edycja:
Wlasnie m przyszedl I powiedzial ze nie moze Alex chodzi w przedszkolu w skarpetkach... Bo safty to nie jest ehh... Wiec biedak bedzie meczyl sie w kapciach... Ale dziwne ze babke na boso widzialam w przedszkolu I inne dzieci tez... Ehh

Akuku - hmm.. u nas tez nie za bardzo moga chodzic w skarpetkach, ale moze gdyby mu nalozyc takie antyposlizgowe??

Edyta - hehehe, dodaj do tej 18 +12 ;-)
w sumie sama sie zaskoczylam swoja ochota :szok::cool2:

ale maz jest wniebowziety, ze bedziemy 'spuszczac' co dwa dni :-D:-D:-D choc bidak sie przeziebil i cala noc mi kaszlal i charczal i chrapal:angry:

Wlasnie m przyszedl I powiedzial ze nie moze Alex chodzi w przedszkolu w skarpetkach... Bo safty to nie jest ehh... Wiec biedak bedzie meczyl sie w kapciach... Ale dziwne ze babke na boso widzialam w przedszkolu I inne dzieci tez... Ehh

Akuku a przedszkolu maja wykladzine czy panele ?bo jesli to drugie to w skarpetkach latwo o upadek,a jednak kapcie maja pod spodem gume i sie nie slizgaja...

reklama
Tiluchna z tego co widze to w podobnym wieku jestesmy a wiesz ze jest takie powiedzenie ryyyyczaca 30-stka ...mrauuuu;-)

Moj to na silke chodzi i nie wiem jak on znajdzie sily na przytulaski co drugi dzien,a od stycznia dodatkowo bedzie chodzil z szefem i jego bracmi na boks ...:dry:

Tiluchna jeszcze nie mam ,ale brzusio czasem pobolewa wiec pewnie dzisiaj przyjdzie,a terminu @ nie mam ,ale jakbym miala brac nastepne opakowanie tabsow to wypadaloby ze w poniedzialek mialabym wziasc pierwsza tabl.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry