• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku wlasnie wy tesz macie dziecko. Zobaczysz jeszcze bedziesz sie smiac ze kiedys sie tak martwilas. Hehe

Tilli oj tak kupie dzis pistacje moga byc zwykle. Mmm

U nas wlasnie pada snieg hehe

nadrobilam nie wiem co komu mam napisac bo proboje sie uczyc.... juz mi te formulki i grzybki przed oczami lataja...
o 3 mam egzamin praktyczny i o 6 tez.... ale dmay rade prkatyczne sa spoko :-D

Ostatnia edycja:
Cześć kochane :* Prawie wszystkie posty nadrobiłam,nie do końca,bo nie było jak :-p:sorry:.
Dzięki za pamięć :-) @ nadal nie ma,więc...jutro przyjdą teściki z ebaya i od razu śmigam testować...będzie równiutki tydzień spóźnienia.Obyyy...
smerfik masz to samo co ja...ja też czytam wszędzie gdzie się da,co jeść,żeby przytyć :P Ja zawsze szczupła byłam,ale po urodzeniu Sary było jeszcze gorzej..W sumie nastąpiła poprawa,bo w tamtym roku w grudniu było 42 kg przy wzroście 167cm,a teraz już 45 kg :-p Powoli do przodu.To cud,że mam co do stanika włożyć.:-D:-D:-DCycki mi się jakoś uchowały haha.

Cześć kochane :* Prawie wszystkie posty nadrobiłam,nie do końca,bo nie było jak :-p:sorry:.
Dzięki za pamięć :-) @ nadal nie ma,więc...jutro przyjdą teściki z ebaya i od razu śmigam testować...będzie równiutki tydzień spóźnienia.Obyyy...
smerfik masz to samo co ja...ja też czytam wszędzie gdzie się da,co jeść,żeby przytyć :P Ja zawsze szczupła byłam,ale po urodzeniu Sary było jeszcze gorzej..W sumie nastąpiła poprawa,bo w tamtym roku w grudniu było 42 kg przy wzroście 167cm,a teraz już 45 kg :-p Powoli do przodu.To cud,że mam co do stanika włożyć.:-D:-D:-DCycki mi się jakoś uchowały haha.
To ja trzymam kciuki za II kreseczki :-)

Akuku wazna jest dieta,aby ph spadlo trzeba pic duzo mleka, jesc jogurty,ser zolty...nalezy unikac miesa,i cos tam jeszcze ale nie pamietam :zawstydzona/y: pic wit C ale nie taka z apteki tylko specjalna tzn z duza dawka ,no i jest jeszcze preparat ktory obniza ph a mianowicie jest nim sylk ,tu jest do niego link Sylk natural lubricant 40g Free, Discreet UK P&P | eBay

Karotka to swietne wiesci,wiec jutro zrob tescik,trzymam &&& za dwie krechy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry