Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezuu spac nie moge... Bzyk, bzyk, bzykac chce mi sie... Ale wredna @ nie chce wyjechac... Aaaaaa

a córci to kiedyś marzyłam że dam taki pamiętnik na 18 te urodzinki... ahh marzenia .
ja missiiss ci to wróży :-)
może to i dobrze bo mam tylko 3 tesciory te czułe i nie chce znów dziesięciu kupować

to jest dopiero głupota. juz mogli nam te zajęcia na jutrzejszy cały dzień wrzucić a nie ... szkoda paliwa normalnie. Ja nie wiem co bym mojemu jaskowi zrobila jakby wstawał przed 6 ;-);-) ale mój chodzi spać około 20-21 czasem później zależy jaki bój z nim stoczymy bo nigdy nie zasypia sam. aż sie boje jakie będzie kiedyś moje kolejne dziecko bbrrrr
moj mąż dalej pracy nie znalazł 
i on siedzi z jaśkiem i teściową a ja tyram od pn-soboty.... a w tym tygodniu to będzie od poniedziałku do wigilii do 15 tej masakra jakaś. ale mam nadzieje ze jeszcze troche i od stycznia - lutego pójde na l4 odpoczywać w zależności jak ię bede czuła bo jak mdłości mieć nie będe to możedłużej pochodze jeśli mrożów nie będziebo u mnie w robocie zimno jak szlak i tak jakpisałam na wprost drzwi siedze dokłądnie jakieś 3 metry-porażka więc się nie będe narażać. w ogóle to dzisiaj rano jak wstałam byo mi chwile niedobrze teraz wzięłam lutke pod język to tym bardziej ale to pre ten smak nienawidze tego bleeee.
) Olvia juz bedzie sama sobie czytac
bo nie wiem jak to na trojke podzielimy hehehe