• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurko skarbie po pierwsze gdyby to byla ciaza pozamaciczna zapewne bys plamila..... ja na poczatku nie mialam zadnego bolu , bol sie pojawil jak bylam w 8 tc i tego samego dnia co pojawil sie bol mialam operacje, wiec napewno nie jest u ciebie to cp.... a tak po za tym bol okresowy to bol normalny , mnie tez boli czasem jajnik , raczej kluje i sie tym nie martwie bo wierze i jestem dobrej mysli ze musi byc dobrze.... i nie mysl tak negatywnie bo stres nie sluzy ciąży.... Musi byc dobrze i bedzie dobrze.... a po za tym Twoj ciemniejacy test jest przeslicznyyyy

Missiiss ja testowałam podobnie kolo 11 dpo :) Testuj :)

Karotka co z Tobą ?

reklama
Hej wam.Test niestety negatywny :-(. Nie wiem,8 dni spóźnienia już powinno wyjść,no chyba że nie wiem...coś tam się opóźniło albo po prostu to hormony i niebawem @ nadejdzie. Hmm...No nic,nie załamuję się.Dopóki @ nie ma,jest nadzieja.:-p Tylko kurde tak bym chciała,żeby Sara miała rodzeństwo...I dostanie ode mnie w pysk każdy,kto powie,że "robienie dzieci" to żadna sztuka!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

missiiss- napewno maz cos znajdzie za niedlugo ale raczej juz w nstepnym roku ;), a z jakiej dziedziny szuka pracya jak mozna wiedziec? - jesssuuu toz to on pali jak smok szoksmiley ! noo a co do testowania to mysle ze jutro czy pojutrze powinno wyjsc - mi wyszlo 13dnia po owu,

tulichna - to dobry system macie opracowany :)) no i na bak Olivia juz bedzie czytala sama wiec problemu noe bedzie hihi bo w koncu juz taka duza pannica ze hoho :)

karotka- kurde! dziwne .... a jak u Ciebie ze stresem itd.?

smerfiku- dzieki Ci za twojego posta! czlowiek glupi bo czyta za duzo ... no ale ja nie mialam nigdy problemu z droznoscia jajnikow wiec sobie mowie ze wszystko ok, ale nie raz na tych baby stronach samo wskakuje na 1 stronie przed oczami i mimowolnie cos tam wpadnie :/ -- no mysle pozytywnie ale wiesz martwie sie/boje sie .. ale chyba dlatego ze jest to moja pierwsza ciaza i sie trzese o to wszystko jak ratlerek ;) w sumie w szoku bylam ze sie udalo :) juz po takim czasie sie przyzwyczailam do jednej krechy itd. - z niecierpliwoscia czekam na sprawozdanie z twojego usg a potem na moje :)), teraz jestem spokojniejsza bo krechy sa jakie powinny a na tamtych tanich testach byl caly czas bladzioch ;), buziaki i dzieki :* - strrrasznie jestem ciekawa na kuedy bedziesz miala oficjalny termin :) no i ja to samo ! :)))

witajcie
jestem załamana ledwo tydzień temu zrobiłam test a już zaczynają się problemy , pojawiło się plamienie co prawda nieduże ale to pewnie dopiero początek... leże w łóżku i modlę się żeby nie skończyło się tak jak ostatnio:-(

Cześć wszystkim :-)

Pandorka - leż, odpoczywaj. Musi być wszystko dobrze!
Karotka
- ja tam byłam pewna, że ujrzysz dziś 2 krechy...
Missiiss - coś mi się wydaje, że będziesz następna z pozytywnym testem ;-) Co do bólu z jednej strony, to chyba pisałam już, że ja w pierwszej ciąży miałam kłucia jakby w jajniku właśnie tylko po jednej stronie

A ja chyba będę chora, czuj że coś mnie rozkłada...Boli mnie głowa, boli mnie gardło. W sumie nie byłoby to nic dziwnego, bo u mnie w pracy jakiś pogrom, ponad połowa dzieci chorych...I w dodatku wszystko tak mnie dziś wkurza, że najchętniej bym wszystkich rozszarpała :wściekła/y:

pandorka- lez i ani sie wazz przemeczac kobieto!! a bierzesz dupka lub lutke???

basik- tak! jest dzieki Ci! :* - to nic nie pisalam ?! wyslalam ci liscik ;)

wiecie co kuedys tulichna mowila jak to zapomniala pinu i sie okazalo ze byla w ciazy z synkiem i sie z tej opowiesci tak brechalam ze hej - a jak sie okazuje to mam podobnie hahha- ostatnio pojechalam po M do pracy a sie okazalo ze przeciez ma wolne i sam mi mowil i zostawal w domu jak ja wychodzilam :O, plus biore witaminy a potem za doslownie za 3 minuty nie pamietam czy je bralam :D

reklama
domi - ja juz chora od kilku dni :/ gardlo, ucho, smarkata itd. leze w lozku wlasnie i mam blogostan z mandarynkami hahahah, z pierwszym dzieckiem w ciazy jest fajnie mozna polezec odpoczywac z 2 juz troszke ciezej z tym niewstawaniem ;) itd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry