• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Aaa co do ciazy to w pierwszej pracowalam do 7 miesiac, pozniej poszlam na zwolnienie I nie moglam sie doczekac az urodze... Druga ciaza przespalam.przelezalam i caly czas mialam mdlosci przez ok. 5 miesiecy... Nie moglam jesc schudlam 9 kg. Z czego akurat sie cieszylam bo przynajmniej w ciazy wygladalam jak powinnam hehe...
Na szczescie byli rodzice mojego m i zajeli sie Alexem ale i tak mieli do mnke pretensje ze nic nie moblam robic ahhh. Wyjechali jak bylam w 7-8 miesiacu ale dalam rade.
No i teraz mam mame wiec mam nadzieje ze jamkbym miala mdlosci to zostanie i pomoze.

Wczoraj moja mama do mnie mowi... Chyba wypada zebym kupila wozek albo lozeczko bartkowi... Moj brat bedzie mial dzidzie wlasnie w sierpniu.
ja z mama nie mialam kontaktu wczesnoej... Tzn pogodzilyy sie dopiero jakos ponad rok temu... Ale i tak mi sie smutno zrobilo, bo ja zawsze slysze nie mam pieniedzy... Moje maluchy od nikogo nic nie dostaja...
Ahh mama u mnie mieszka i mi pomaga ale jakby ja place za wszystko... Ehh wygadalam sie, bo niestety upewnilam sie tylko ze moj brat zawsze byl i bedzie najwazniejszy...

reklama
macie racje ze ciaza wyzera mozg ahhaha- ja to i tak juz jakis czas bylam roztargniona no ale bez przesady - a M tak sie smial jak wrocilam do domu i mu powiedzialam ze bylam go odebrac z pracy - az mi bylo glupio przed wspolpracownikem jego bo sie pytalam czy jest hahahha:szok::-D no szokkk ! a ja wkurzona bylam ze kawalek drogi przejechalam na darmo no ale coz skupilam sie na tym zeby na mnie dlugo nie czekal bo jak go zawsze odbieram z pracki hihi oj oj ...

domi - to fajnie ze maluch sie zajmie soba :),

akuku- no to twoje dzieci maja jakas wzmozona ekscytacje jak wstaja w nocy szukaja albo nie moga sie doczekac jak im cos obiecasz hihih :) , a mama sie nie przejmuj - dobrze zrozumialam ze mama mieszka u Ciebie? - a powiem ci ze z co prawda to prawda ze synus mamusi - a to jego pierwsze dziecko - moze mama sie nazbyt tez ekscytuje (to juz wiesz skad ta ekscytacja cala pochodzi haha) ;) glowa do gory - mamy takie saaa....

pandorka - mowie won cholernemu plamieniu ! :*** i pomodle sie za dzidzie!!!

karola- kurdeee blade ale cie dopadlo wspolczuje strasznie!- temperaturka ci skacze ze hejjj

matko swieta dziewczyny ja musze powiedziec mojej rodzince i 'tesciom' o dziecku - no ciekawa jestem tez jak zareaguja - wszyscy sie nas o slub pytali - kiedy itd. a nie o chrzciny hahahhaha:rofl2:

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki :-)

Miciurka a Ty bralas ten sylk bo planowalas plec ?? Sliczny suwaczek,bedziemy mogly odliczac razem z Toba :tak:

Pandorka duzo odpoczywaj,nie kazde palmienie konczy sie zle,ja mialam krwawienie a pozniej plamilam,a u mojej siostry to byl istny krwotok ale u niej to byl 5 miesiac ciazy i wlasnie wtedy dowiedziala sie ze zostanie mama po raz czwarty i wszystko dobrze sie skonczylo ...trzymam kciuki aby i u Ciebie tez tak bylo .

Karotko a moze zrob betke ??

Pam a dlaczego Twoj nie jedzie z Toba ?? Milego wypoczynku ;-)

Karola powinnas isc do lekarza aby zmienil Ci antybiotyk,trzymaj sie .

Ja dzisiaj sama z dzieciaczkami,musialam ogarnac w domku,mezusiowi przygotowac jedzonko na wyjazd,a teraz obiadek mi sie gotuje.

dzięki dziewczyny, staram się nie nakręcać, ale jakoś kiepsko mi to wychodzi,w sumie w ciąży z Antkiem plamiłam przez 3 tyg i wszystko skończyło się dobrze, ale wtedy plamienia zaczęły się w 12 tyg, a w drugiej ciąży plamiłam już od zagnieżdżenia a poroniłam dopiero w 9 tyg, więc liczę że to związane z tym moim mięśniakiem a raczej z jego wzrostem...
a lekarz nic nie powiedział bo nic nie wie, nawet ciąża jeszcze nie potwierdzona, wizyta dopiero w środę....

miciur-ka- gratuluję suwaczka!:tak:

Pandorka kochana lez w lozku jak najwiecej, odpoczywaj i sie nie stresuj, plamienia sie czasem zdarzaja... Byłaś u lekarza? Co on na to ?

Miciurka jest to Twoja pierwsza ciąża i najgorsze co teraz mozesz robic to myslec o jakis problemach... :P Jak cie stukne w łeb to Ci to wybije z głowy... Bedziesz juz grzeczna?

Missis testuj jutro :)

Karotko zgadzam sie dopoki nie ma@ to jest nadzieja :)

edyta- tak planowalam dziewczynke - i po wyedukowaniu sie z 3 miesiace na forach i z artykulow, kupilam wlasnie sylk - on jest na bazie cytrusu wiec zakwasza - a kwasne srodowisko na dziewczynke, bierz duzo witaminy c, wapn, nie jedz pomidorow, jedz jogurty sery itd. ogolnie kwasne rzeczy nie zasadowe - unikaj soli,

no i mialam w tym cyklu wyprobowanie bo dopiero kupilam 2 buteleczki - i ooo zaszlam ! :) - 3 razy go uzylam przy przytulankach przed skokiem i po, mnie sie wydaje ze pomogl mi wiec dlatego polecam! :) a czy dalo rade zaplanowac plec hmm to sie okaze ;) - niby sie mowi ze dziewczynke trudniej splodzic- a wczoraj tak gadalam z moim M i on do mnie oo to jak ciezej to moge sie zalozyc ze zrobilem dziewczynke hehahhah - on to dumnie wierzy w swoj mocny material genetyczny ;)

smerfik - takkk obiecuje ze bede grzeczniutka !! :) hihiihi bedzie dobrze ! :) tylko kurde zab mnie boli i ponoc kanalowo mial byc leczony jak ja dam rade bez znieczulenia !! :szok: helpppp!wlasnie w tym cyklu co zaszlam to mialam robione przeswietlenie zeba i bralam antyniotyk na niego

a suwaczki musialam pozmieniac bo tamten mi sie zawiesil i juz od miesiaca mial to samo wyswietlone, to sobie od razu dodalam ten nowy a co sobie bede zalowac ;) ! :D

Dzięki dziewczynki za pocieszenie :* Faktycznie powinnam chyba betkę zrobić,ale w sumie nie wiem jak to tu w Niemczech funkcjonuje itp. Testów mam jeszcze 18 :-p,więc wykorzystam.Jeśli np. do tygodnia nadal będą negatywy,a @ będzie brak,to pójdę do gina.
Ale jeszcze tli się we mnie jakaś iskierka nadziei.
Wysyłam P. do sklepu,gastrofaza mnie złapała.:-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki za pocieszenie :* Faktycznie powinnam chyba betkę zrobić,ale w sumie nie wiem jak to tu w Niemczech funkcjonuje itp. Testów mam jeszcze 18 :-p,więc wykorzystam.Jeśli np. do tygodnia nadal będą negatywy,a @ będzie brak,to pójdę do gina.
Ale jeszcze tli się we mnie jakaś iskierka nadziei.
Wysyłam P. do sklepu,gastrofaza mnie złapała.:-D:-D:-D

no karotka - bez dwoch zdan cos dziwnego sie dzieje ;) tylko teraz w ktora strone , moze powinnas sobie progesteron zbadac jesli z tego cyklu nic nie wyniknie, ale poki @ nie ma to trzymam kcikasy za II KRECHYY!

reklama
Miciurka a napisz mi robilas testy ph ? Slyszalam ze jak sie ma w ciazy niskie ph to bedzie dziewczynka :tak: Czego Ci zycze z calego serducha ...

Ja sobie zakupie tego sylka ale dopiero jak zmierze swoje ph...do wtorku maja przyjsc mi testy i bede wiedziala czy go potrzebuje ,ale pewnie tak...Co do produktow,to jem sery,jogurty ,pije duzo mleka itd wit c tez biore,zobaczymy czy sie uda ;-)

Karotka pozytywne myslenie to polowa sukcesu,wiec czekamy razem z Toba :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry