• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej! widzę, że nie tylko ja choruję :baffled:
ja nadal nie mogę spać w nocy, nie bardzo mogę jeść, boli mnie żołądek i ciągle mi niedobrze (gdybym wczoraj z ciekawości nie siknęła na ciążowy to bym pomyślała, że jestem w ciąży). To pewnie przez ten nowy antybiotyk, co też podkusiło moją panią doktor, żeby dawać mi jakieś nowości... :wściekła/y:

w majciochach nadal mokro, dziś też siknę na test owu, ciekawe czy znów wyjdzie pozytywny :happy:

Padorka bedzie dobrze...

Ja ide sprzatac chate i sie pakowac jutro jade do rodzicow.... bede tesknic za mym chlopem 2 tygodnie bez niego :( za to z babcia wiedzma... ah te swieta...

Karola a co ci dala?

pam mnie zazwyczaj przechodzi tylko po Unidoxie, inne antybiotyki są za słabe. Teraz dostałam Klarmin. Nie mogę jeść, żołądek mam ściśnięty i boli a jak coś zjem to mam wrażenie, że zaraz będę przytulać muszlę klozetową.

co to za shit ten Klarmin...

Hej wam.Test niestety negatywny :-(. Nie wiem,8 dni spóźnienia już powinno wyjść,no chyba że nie wiem...coś tam się opóźniło albo po prostu to hormony i niebawem @ nadejdzie. Hmm...No nic,nie załamuję się.Dopóki @ nie ma,jest nadzieja.:-p Tylko kurde tak bym chciała,żeby Sara miała rodzeństwo...I dostanie ode mnie w pysk każdy,kto powie,że "robienie dzieci" to żadna sztuka!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

jezeli nie mialas potwierdzonej owulacji to ona mogla sie przesunac i tak na prawde wszystko jest tam ok i np dopiero teraz zaczelas faze lutealna (tak jak bylo u mnie) albo owulacji w ogole nie bylo i teraz nie wiadomo kiedy bedziesz miala okres...
chcialabym Ci bardzo napisac ze jeszcze nadzieja jest! ale tez nie chcialabym zebys sie specjalnie nakrecala, tak jak ja to robilam:zawstydzona/y: w 80% przypadkach test pozytywny wychodzi juz 14 dni po owulacji :-(
jezeli nie bedziesz miala dlugo @ idz po luteine, niech ci okres wywola, bo bez sensu zebys czekala nie wiadomo ile :-(
choc oczywiscie trzymam mocno &&& dalej :*

witajcie
jestem załamana ledwo tydzień temu zrobiłam test a już zaczynają się problemy , pojawiło się plamienie co prawda nieduże ale to pewnie dopiero początek... leże w łóżku i modlę się żeby nie skończyło się tak jak ostatnio:-(

modle sie z Toba!!!! co lekarz na to powiedzial?? mam bardzo bardzo nadzieje, ze to sie zaraz uspokoi i bedziesz miala bezproblemowa cala ciaze :*

Miciurka - haha, bo ciąża wyżera mózg, serio :-D Mnie teraz jeszcze to nie dopadło, ale z Jaśkiem nic nie mogłam zapamiętać, na niczym się skupić. I to prawda, że pierwsza ciąża to super sprawa, można przespać pół dnia, chociaż ja pamiętam, że pod koniec już mi się nudziło na zwolnieniu, a jeszcze miałam nakaz oszczędzania się. Ale moje dziecko w sumie jest już na tyle duże, że samo się sobą zajmie, tylko jeść trzeba dać :-D Więc przez weekend spróbuję poleżeć i odpocząć i mam nadzieję, że do poniedziałku minie...

wiecie co kuedys tulichna mowila jak to zapomniala pinu i sie okazalo ze byla w ciazy z synkiem i sie z tej opowiesci tak brechalam ze hej - a jak sie okazuje to mam podobnie hahha- ostatnio pojechalam po M do pracy a sie okazalo ze przeciez ma wolne i sam mi mowil i zostawal w domu jak ja wychodzilam :O, plus biore witaminy a potem za doslownie za 3 minuty nie pamietam czy je bralam :D

a widzisz?? a widzisz???:-D:-D:-D:-D

pam mnie zazwyczaj przechodzi tylko po Unidoxie, inne antybiotyki są za słabe. Teraz dostałam Klarmin. Nie mogę jeść, żołądek mam ściśnięty i boli a jak coś zjem to mam wrażenie, że zaraz będę przytulać muszlę klozetową.

co to za shit ten Klarmin...
moze najlepiej idz do lekarza i niech ci zmieni bo nie ma sie co meczyc.... jak mi lekarz daje antybiotyk to zawsze mowi jesli nie podpasuje i brzuch mnie boli albo mam biegunke to przyjsc zmienic bo nie ma sie co meczyc

reklama
Pandora lez, odpoczywaj trzymam kciuku.

Karotka mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie. A bete mozesz zrobic??

Miciurka wszystko bedzie dobrze.

Tiluchna mowisz sama, u mnie na odwrot... Mama, m hehe
ja dzieciaczkom czytam ale przed sne. W ciagu dnia lub wieczorkiem, zalezy ale nie w lozku. A to dla tego ze moje dzieci jak z czyms kims zasna to pozniej w nocy sie budza I tego szukaja. Hehe
Oni zawsze zasypiaja z czyms np autko mis, jakas zabawka czy ksiazka, I jak im wyjme to sie budza I szukaja a jak nie to spia do rana heh.
A najlepiej jak cos obiecam to glownie Alex juz w srodku nocy chce wstac hehe.

Ja spalam do 11 jupiii, mama wstala do dzici heheh
Ale jestem wyspana...
ide sobie latte zrobic, a pozniej sniadanko. Hmm co by tu zmajstrowac.
Dzis na obiad mam lasagne wlasnej roboty z miesem mielonym I szpinakiem...mmm
Nigdy nie lubilam szpinaku... Bo w szpitalu mi wpychali nie przyprawiony a teraz niebo w gebie ale dopiero od jakos 2 lat hehe

Milej dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry