• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfiku- no ja też jestem dobrej myśli, chociaż dziś się obudziłam z myślą co ja będę w święta w szpitalu robić... i nawet mogę do tego szpitala iść byleby dobrze było:tak:
dziś rano też plamienie, nawet większe niż wczoraj ale w ciągu dnia już dużo mniej, póki nie ma czystej krwi jest dobrze:tak: przynajmniej tak było w obu ciążach, a reszty dowiem się w środę:tak:

reklama
hej dziewczyny, moja choinke wlasnie ubralam WP_20121216_003.jpg

a tak poza tym to masakrycznie mnie bola sutki, ale nie umiem sie na brzuchu polozyc i jak sobie dzisiaj zrobilam test owu testujaca ciemniejsza od kontrolnej, ale nie nastawiam sie, bo przeciez nie mozemy miec dzieci...pozdrawiam i zajrze wieczorem, teraz mati na glowe wchodzi.

Dziewczyny jestem głupia , lezelismy z mezem i ogladalismy filmik , po chwili jak to u nas moj mezulek zaczal mnie troszke piescic a po chwili zlapal mnie tak skorcz ze makabra ,przerwalam to co zaczal , skorcz przeszedl po 5 mniutach a ja teraz panikuje.... Czemu sie tak stało? Czy moglam dzidzi zaszkodzic ? Ale jestem glupia
:(

Smerfik - czemu od razu głupia? Spokojnie, nie panikuj, po prostu wstrzymaj się na razie z przytulankami, a na wizycie powiedz o tym lekarzowi. I wszystko będzie dobrze :tak:

Kasoku
- może właśnie jak się w ogóle na to nie nastawiasz to przypadkiem zaciążysz :tak: Tego Ci życzę ;-)

Jestem!! Dojechalam....boze co sie na tych drogach dzieje. ...
Miciurko jak bedziesz do Sligo jechac to zapraszam mam wolny pokuj :tak:

Ide sie z bratem integrowac. ..lego. .kocham lego.

Zajze pozniej :-)

reklama
pam- oj teraz to ja nie wiem czy i kiedy bym miala w koncu dojechac do tego sligo, ale dziekuje milo mi ;)

kasoku - fajna choinka, mam podobna ;))) wielkosciowo hih a ja samopoczucie dzis ? a tak dla sportu nie probojesz dzis przytulanek ;)?

pandorka- juz niedlugo masz wizyte!! szybko zlecialo :) - a brzuch cie nie boli??

smerfik- spokojnie- wez sobie magnez poloz sie odpocznij - mnie wlasnie boli brzuch czesto dlatego zrezygnowalam z przytulanek az do wizyty u ginekologa, ty masz wizyte we wtorek ja w piatek :)), a stroik sliczny zrobilas choinka tez fajna :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry