• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka a co to jest raw food?? Nie wiem :-(

Dziekuje wam wszystkim za pomoc. Hmm
Czytama ta stronke co wczoraj ktoras wkleila(znowu nie pamietam) i tam wyczytalam kilka sposobow starania sie o corke i teraz mysle hmm czy lepiej te kilka dni przed czy zaraz po owu??kto wie??
Podobno jak przed owu to trudniej utrzymac kwasne ph, bo wtedy trzeba kilka dni, a jak po owu to tylko jeden dzien.
bylo tez ze plemniki zenskie i meskie maja taka sama zywotnosc i tak samo szybko dicieraja. Hmm
Czyli zalezy od.ph? tak sie ujemnie albo dodatnie naladuje komorka ... I przyciagnie meskie badz zenskie plemniki??
Kupic ten sylk czy on wystarczy? Bo tam bylo ze przed stosunkiem, po stosunku, i co chwile sprawdzac.ph jak wzrosnie powyzej 4,5 to dalej zakwaszac... Nawet tamponem z roztworem hmm.
Ale bym sie musiala neczyc. Tylko ja teraz nie wiem czy przed czy po owu. I czy bede w stanie wyczuc kiedy mam owu. No niby 14 dc.. Ale...

Milego dnia

reklama
tulichna - sliczna choinka - moja jest zloto czerwona - wiec sie wylamalam z tlumu :) heheh ;-)

pam- no to jedziesz w moje strony :) a ile zostajesz ? to twoi rodzice mieszkaja w dublinie a ty w sligo ?

akuku- raw food to tak jak pam mowi - nieprzetworzone rzeczy - bez gotowania czyli salatki owoce . warzywa surowe , lisciaste, orzechy, itd. albo jakies lekko podsuszone produkty, ja to sie tak tym zainteresowalam ze potrafie stworzyc cale ciasto bez pieczenia itd. a jest pyyychaa! az sie sama zdziwilam - da sie wszystko dzieki bogu za internet i te wiedze heheh ;)

co do ph to tez slyszalam ze plyn do higieny intymnej zakwasza - ja np. caly czas uzywam -

pandorka- bedzie dobrze - nie raz sie zdarza plamienie gdzies w okolicach miesiaczki wiec to moze byc nic takiego - wiec trzymam kciuki i modle sie aby bylo gut!!! jak cie bedzie bolal brzuch mocno to lec do szpitala - ale ja czuje ze bedzie ok ! :**** ,

missiisss- jak wynik :)????

Miciurka ja jade do dublina bo mama bedzie bo brat chodzi tam do polskiej szkoly ale oni mieszkaja w Laois.... 100km od dublina. W dublina a wlasciwie na lotnisku bede tyle ile zajmie mamie odebranie mnie czyli pewnie z 15 minut :P taaa oni w Laois a ja w Sligo... na studia sie przeprowadzilam...200km :P

Witam :-)

Pandorka
- trzymaj się, na pewno będzie dobrze!
Missiiss, Karotka - testowałyście?? :-)

Powiem Wam, że czuję się coraz gorzej. Jak mi do jutra nie przejdzie, to zamiast do pracy idę do lekarza :-(

Ja mam dzis duuuzo energii czego od dawna nie mialam. Wiec juz sie gotuje miesko na piergi. Zabieram sie za swiateczne pozadki.
Pewnie zajrze w przerwie lub wieczorkiem.

dziękuje Wam normalnie co ja bym bez Was zrobiła?!?! ja wiem że te plamienia to od mięśniaka, oby tylko minęły jak w pierwszej ciąży:tak:

tili- taka choinka jest najpiękniejsza i ma serce, a nie taka od linijki!!!
domi- co Ci jest?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry