• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku jedna dziewczyna na sierpniowkach napisala to:
Moze jak to przeczytasz ,spojrzysz bardziej optymistycznie na cala swoja sytuacje :tak:

Witam dziewczyny
biggrin.gif
Dzis rano ujrzalam tlustego "plusika" na tescie ciazowym Clearblue. Jeszcze to do nas nie dociera.. Dzis ide do ginekologa, umowic sie na badania i umowic sie na USG. Bede spokojniejsza gdy zobacze bijace serduszko. Ale to pewnie za dwa tygodnie, teraz jest za wczesnie. Z moich obliczen termin porodu mam na 08 sierpnia.
Co do moim objawow.. Od tygodnia mam dziwne bole podbrzusza (jak na okres, ale bardziej delikatne), do tego uczucie "ciagniecia" w okolicach jajnikow, szczegolnie prawy mi dokucza. Wy tez tak macie? Ja juz schizuje, ze moze jest cos nie tak.. Od wczoraj odezwal sie kregoslup a piersi mnie deliktatnie podobolewaja.
Pare slow o mnie. Mam 23 lata, mezatka jestem od roku i siedmiu miesiecy. Staralismy sie 14 cykli, od 1,5 miesiace dowiedzielismy sie, ze emek ma slabo ruchliwa armie. 0% plemnikow szybkich i 10% plemnikow wolnych
shocked.gif
Emek przyjmuje witaminki i po 1,5 miesiace zaciazylam. Wciaz nie wierze w ten cud
biggrin.gif

reklama
edytko dzieki wielkie, mam nadzieje, ze mojemu po tej kuracji i bieganiu sie poprawia i, ze jeszcze beda lepszej budowy pod wzgledem dna, no i (teraz pesymizm moj sie odzywa) my z moim m mamy o 10 lat wiecej, tzn 33, a i plodnosc nie teges, tzn moja tez, sama nie wiem czy moje jajeczko wylapie jego slaby plemnior :no::crazy:,widzisz sama ile ja mam dziwnych mysli i watpliwosci, ale ok do dwoch tygodni sie wyjasni, bo we wtorek m ma kolejne badanie, a 27 mamy androloga, o ile nie skonczy sie swiat 21-szego :baffled::eek::eek:

jeszcze raz dziekuje wam za wsparcie, ale niestety nie potrafie tak od razu przejsc nad tym do porzadku dziennego, musze powoli sie z tym oswoic, zwazywszy, ze z matiska zaszlam od rzutu i jeszcze rok temu bylam przekonana, ze na nastepna wigilie bede juz w 5 m-cu, pomimo mojego pesymizmu nie bralam innej opcji, w lipcu bzykajac sie bylam szczesliwa, ze zobacze dwie krechy.

Do tego stopnia jestem zla i rozzalona,ze obwiniam za to moja tesciowa i wstydze sie tego, ale tak mysle, gdyby nie jej choroba, m bylby inny i jego jajka rowniez :sorry:przepraszam za to co pisze, w gruncie rzeczy jestem dobra osoba, ktora nie zyczy nikomu nic zlego, ale dostalam po tylku od m mamy i jakos nawet teraz nie umiem sie do niej przekonac, w sumie juz nie musze...dobranoc ,badz witajcie, zalezy kiedy bedziecie czytac moj wpis, cmokuje was mocno.

Kasoku niech maz bierze witaminki a napewno wszystko bedzie dobrze ;-)

Ja nadal czekam na mezusia...powolutku zegnam sie z wami bo i tak juz nikogo nie ma .

Dobranoc

Hej. Witam i ja.

Akuku- taka mała uwaga. Nie pisze się posta pod postem tylko edytuje poprzedni. Straszne niechlujstwo u nas. Taka zasada obowiązuje na forum.
.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... pierwsze slysze :sorry: ja zawsze post pod postem pisze:eek:
nie wiedzialam, ze takie zasady hmm..

przepraszam wiec i obiecuje poprawe :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :) Co do blizniakow moge zostac podwojna mama , ale jak widze ile przy takiej dwojce jest roboty i wogole to wolalabym rodzic dwa razy :P Były bardzo malutkie jak sie urodzily a teraz juz 3 kg ważą i takie sa kochane..... ale wziełam jedna na rece ponosilam ją ,to zrobila kupe ,dali mi druga do noszenia, okazało się ze zrobiła kupke :P i sie smiali ze jak nie bedzie ktos mogl zrobic kupe to sobie u mnie na kolanach usiada :)

Miciurka ja we wtorek powiem jesli tylko bede miała potwierdzona ciążę :) a co do choinki w tym roku moja choinka jest cala biala i srebna i moja mama mi powidziała ze chyba wie dlaczego " to dla Twojego dzidziusia prawda?" tak wlasnie dlatego mam choinke biało srebną :) :P hehe a kto nie wiem to sie dowie w swieta:)

Gdzie te testujace? dawajcie tu swoje ;pozytywne wyniczki ?

akuku- alkaliczne i zasadowe to jest to samo...wiec maja takie same pH a ze ty chcesz kwasne to musi byc po nizej 7 najlepiej po nizej 5.... (chemik sie we mnie odzywa :-D)

Co do jedzenia ja od dziecka nienaiwdze brukselki :confused2:

Kasoku... ja nie wiem co ci powiedziec.... proboje sie postawic w twojej sytluacji i mysle ze tez bym tak wariowala jak ty.... postaraj sie i badz dobrej mysli... wkoncu sie uda... tak jak tej dziewczynie z sierpniowek\

Edyta jak czytalam posta to sie zastanwialam ki czor w ciazy jestes? 23 lata? cooo ? oczywiscie wtedpu nie przyczytalam :sorry:

Ja dzis spac nie moge dopiero po 8jest.... o 12 mam autobus do rodzicow 4h do Dublina i oni mnie tam dobiora bo akurat beda i potem jeszcze godzinka do nich do domu... wogole sie nie ciesze wrecz mi smutno ze mojego zostawiam ryczec mi sie chce.... to chyba milosc heheh :sorry: eh moze tez bo babcia bedzie i w pierwszy dzien swiat przy otwieraniu prezentow bede sluchaj jak jej sie nie podobaja po co jej to itp. najlepiej nic jej nie kupowac a to tez sie obrazi..... mama jeje kupila bluze i juz jeje dala taka jaka babcia chciala to tez nazekala... ze to ze tamto ze nie taki kolor....wymazylwa sobie rozowo bordowy.. pewnie na zamuwienie miala mama robic? ah z ta kobieta...

Dobra wygadalam sie...

Jakies porady jak wysuszyc pranie szybko ? do 11.30 mam czas :P cala noc schnie i jeszcze lekko wilgotne.... najwyzej tak zapakuje i rozwiesze u rodzicow

a nasza jest taka , i nie wiem co oznacz hihi, ale ma duzo zabawek i czekoladowych bombek :-D
DSCF7015.jpg

no to powiedzcie co oznacza ta srebrno biala bo jedyne co wyczytalam to to , ze to najwiekszy trend w tym roku :D

Ostatnia edycja:
witajcie:-)
miciur-ka- no nie do końca dobrze bo rano znów wszystko od początku...:wściekła/y: wizyta 19 to wszystko się okaże, no chyba prze plamienia się zwiększą to pojadę wcześniej do szpitala...
tiluchna- śliczna choinka!!!!
kasoku- będzie dobrze!!

reklama
Pandorka - zartujesz!!! znowu?:wściekła/y: mam nadzieje, ze to tylko wahania hormonalne :*

a co do choinki to dolne partie sa przeladowane bombkami bo to dzieciaki wieszaly wiec np. po 5 na jednej galazce :-D ale nie mialam serca im przekladac, w koncu mialy niezly ubaw:sorry:

Karotka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry