• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Domowe sposoby dopiero będę uskuteczniać, bo szczerze mówiąc nic nie mam w domu (mąż wczoraj nie wziął portfela do pracy :-D), a wychodzić mi się nie chce :zawstydzona/y: Ale i tak chyba lepiej by mi zrobiło wygrzanie się kilka dni w łóżku niż siedzenie w pracy, gdzie nie dość, że sporo roboty to jeszcze codziennie wychodzę na dwór, brrr :-D

reklama
Hej

Domi zdrowka

Pam,mówisz że prawie dalas się nabrać że ja w ciąży jestem :laugh2:

Mezus dotarł do domku chwilę po godz 3-ciej.Trafili mu sie dosłownie chamy,aż szef będzie interweniował w poniedziałek.szkoda gadać.

Miciurka ja tez uzywam plynu do higieny int.

Miissii ,Karotka testowalyscie dzisiaj ??

Akuku ja chyba zamowie sobie sylk ,moze dojdzie w przyszlym tygodniu,@ mam na wykonczeniu takze jeszcze troszke i zaczynam staranka :-p

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,testowałam,ale nadal nic :no:. Już nic nie wiem...Może te testy jakieś lewe są?:-D Jak wspominałam,poczekam jeszcze ok.tydzień,jak nadal nic,to umówię się do gina.Grrr...
miisiiss a jak tam u ciebie kochana?:)
pam odezwij się jak dotrzesz i będziesz mieć chwilkę :-)

edyta ostatnia @ była 9.11,cykle mam raczej regularne ,co 28 dni...w tamtym cyklu właśnie @ mi się spóźniła,bo miała być 2.11,a wyszło tydzień później,ale dziewczyny pisały,żebym sobie okres płodny liczyła normalnie,od 9.11,bez względu na opóźnienie...:szok: No w sumie nadzieja w tym,że testy wadliwe:-D:-D:-D

pam- a nie bylo zadnej uczelni w dublinie zeby nie wyjezdzac tak daleko? ja mialam w planie prawo na trinity ale raczej teraz bede musiala ten plan odlozyc:-D no i jak w sligo sie mieszka - tam jeszcze nie bylam ale mialam zamiar odwiedzic sligo i mayo - bo ponoc ladnie

missiiss- no kurcze czekam z niecierpliwoscia na wiesci !! :tak:

pandorka - odpoczywasz duzo mam nadzieje!! i nie dzwigasz..

smerfik- jak tam samopoczucie u Ciebie? fajnie miec blizniaki ale nie wiem czy z wychowaniem sie bym na to pisala:-D hahah, troche ciezko mogloby byc ale wiadomo podwojne szczescie

edyta- apropo zelu intymnego tez gdzies czytalam ze wlasnie moze utrudniac zajscie w ciaze - i dlatego wpadlam na pomysl z tym lubrykantem

Hejka dizewczyny nie moge narzekac na samopoczucie bo wogole nie cuzje zebymw ciazy była :P tzn bol piersi , sa bardziej tkliwe, czasem mdłości , moze wiecej jem ale czy to sa objawy:P hehe juz zaczynam sie martwić:P hehehe

A teraz wam pokaże moje wypocinki stroik i choinka :) Jak ja to lubie robic:P

DSCN7410.jpgDSCN7412.jpg

a co tu taka dzisiaj cisza? buziaki przesylam .... u nas dzisiaj taka nuda ,mąż chory spi, ja sie nudze , teraz wygrzewam sie herbatka i nie moge doczekac sie jutra bo znow sobie zatestuje a co mi tam , a we wtorek moja wyczekiwana wizyta u mojego Pana Doktora :)

reklama
Pandorka , ja cuzje ze będzie wsyztsko dobrze, nie wiem skąd we mnie tyle siły bo przez pół roku żyłam w takim okropnym lęku a teraz jest tak mega silna i dobrze nastawiona ze naprawde jestem w szoku
:)

W tym tygodniu dużo sie dowiemy.. a jak Ty się Pandorko miewasz? lepiej troszkE? Jak plamienie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry