reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die_Perle - to moze patrz na sluz?
albo po prostu kochajcie sie co 2 dni :D:tak:

mi testy owulacyjne nie sluza aby okreslic owulacje bo i tak sex czesto ale zeby pozniej moc wiedziec kiedy sie spodziewac @
bo tak bym sobie mogla czekac,... i czekac... i czekac... i milion testow ciazowych znowu zrobic :confused2:

reklama
Die_perle z tego co wiem nawet jesli nie masz widocznego sluzu to wcale nie oznacza ze go nie masz,na ktoryms watku pisala dziewczyna ze ona nigdy sluzu u siebie nie widziala a ma dwojke dzieci,moze u Ciebie jest podobnie ??

Die_Perle - niestety ale nie pomoge :no:
nie znam sie na tym kompletnie

o wlasnie, a sluz nie koniecznie musi byc widoczny na wkladce/majtkach
badaj szyjke palcami - ja tak robie, i wtedy jest wszysto jasne, czesto sluz ucieka z moczem wiec nie jest widoczny
ukucnij, pare razy napnij miesnie kegla, wloz 2 palce , az dotkna szyjki i zbierz sluz ze srodka
moze tak ci bedzie lepiej

Ostatnia edycja:
tiluhna
pamiętam jak było u Ciebie i okropne to jest wiem bo sama to przeżyłam :/ kurcze no nic chyba też tak wsadze sobie do kielicha i jak coś to zapije smutka hehe :) tylko gorzej z moją cierpliwością jestem bardzo niecierpliwa i najchętniej przychodząc do domu nasiakałabym na 10 testów jeszcze :P
z tą pracą mojego m też mam nadzieje ze jej szuka a nie się opier***a.... bo pewnie sobie zdaje sprawe ze z mojej manej wypłaty i jego marnej kuroniówki lipa będzie- dobrze ze mam jeszcze debet na koncie ale jak już wpadniemyw ten debet to masakra jakaś będzie....

die-perle
witaj bo si nie pryzwitaam ;-)

Die_ Perle - a czemu wiesiolka nie mozesz?
to sa jakies przeciwwskazania?

Missiiss - ja tez najchetniej bym sikala i sikala
taki zboczenczy pissing :-p ale wiesz? to juz jest jak raz zaczniesz to sie wpada w ten ciag..
ale cwicz silna wole :-D

Tak wiec oglaszam ze udalo sie dojechalismy cali i zdrowi do domuu... Mdli mnie i muli na wymioty... Leb peka.

tiluchna no wlasnie glowa nie uderzylam tylko sie jakby na kolana przeerocilam ale chcialam zamortyzywoac rekoma bo sie balam o biodra i nie wiem czy ta glowa mi poleciala bezwladnie czy walnela... Ehh

Kurde a tak pogodnie dzis wstalam i mialam takke checi.. Teraz nie wiem czy dam rade cos zrobic... A musze te pierogi bo mieso sie zepsuje.

Wszystko mnie denerwuje ... Dzici sa za glosno... Wszystko jest za glosno.
Ehh

reklama
testy robię od zeszłego miesiąca- mam całą szuflade 100 sztuk plus 25 ciążowych było w pakiecie- jak tu się było oprzeć takiej promocji....:P

W tym miesiącu właśnie sama nie wiem bo albo ten biofem - w polsce odpowiednik to chyba castangus jest- no tak czy siak niepokalanek mnisi- skraca cykl- testować zaczełam w piatek- 2 x dziennie (tyle mam tych testow to robie jak popaprana) ciągle negatyw- a niby owolucja powinna być w niedziele 16. - więc albo faktycznie skrócił ten cykl albo.....jestem jeszcze prze owolucją- na co wskazywałby inne obliczenia....
wiesiołka nie mogę bo biore leki z którymi to zioło nie może być przyjmowane :(
a ze sluzem to chyba spróbuje tak jak mówicie i strzele se palcówke:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry