reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku - a ja ci mowie, ze twoj M jest zdrowy i ze mial takie plemniki od zawsze i ze zaszliscie z Matylda od razu bo tak mialo byc! byl ten jeden silny plemnior, byl szalenczy szeksz, zero stresu, blokad i poszlo!
i teraz tez tak bedzie
tylko zacznij w to wierzyc!!!!!!!!

reklama
Edyta - mojego jak nie polozyli spac w przedszkolu to potrafil zasnac z buzia w talerzu w czasie podwieczorku:szok:

a ostatnio w porze czytania bajek oparl sie o kolezanke i zasnal na niej :-D

dobry wieczór:-D

no u mnie dziś ciut lepiej, chociaż bałam się bo trzeba było do pracy iść....

die_perle
- witaj!! powodzenia!!!
akuku- gratulacje! a z tą głową faktycznie uważaj!!
karotka- przykro mi, trzymam kciuki w tym cyklu:tak:

Akuku - tak po cichu powiem ze taki banan ma czasem wiecej kalorii niz batoik - uwazaj ;-) winogrono i gruszki tez sa bardzo kaloryczne

moj maly sposob na slodkie to byl jogurt naturalny zalany cieplym miodem z rodzynkami i zurawina :tak:

kochana oj bananow to ja nie jem :) gruszek tez nie :)
mandarynki kiwi jablko i kilka kulek winogron :)

kasoku moze pomieszali wyniki ?? hmm

edyta ja az sie sobie dziwei ze mi tak wszystko smakuje :)
ja uwielbia mmm platki z mlekiem, zjesc konkretny obiadek hmm
a teraz zjadam surówki warzywa na parze i owoce, a ja nei pamietam kiedy ja jabłko tknelam;/ bo mi sie slodkiego chcialo to bralam cos ze slodkiej szafeczki :)
wiec mowie dumna jestem ze swojej silnej woli i oby przetrwala jeszcze te kilka-nascie kg :)

Edyta - mojego jak nie polozyli spac w przedszkolu to potrafil zasnac z buzia w talerzu w czasie podwieczorku:szok:

a ostatnio w porze czytania bajek oparl sie o kolezanke i zasnal na niej :-D

hahaha slodziak maly :)

ide sie poloze i bede z tel. zagladac :)

a i ja przedewszystkim nie chodze glodna bo u mnie to nie wchodzi w gre, nie dalabym rady sie glodowac. jem do syta ale malokalorycznie puki co ...a pozniej jak juz zgubie to przejde na zdrowe odzywanie tzn.. bede jesc wszystko po trochu i male porcje :) a teraz musze najpierw zgubic kg :)

Ostatnia edycja:
Tili,oby nie byla to prawda,ze zawsze mial w gaciach slabo :),
missiiss kochanie nawet tak nie pisz,ale jak twój da sie przekonac,moze niech zolnierzyki zbada?
akuku śliczni chlopcy i choinka,
no i pozostalym dziewczynom dziekuje i postaram sie nie czytac zlych rzeczy,ale kusi kusi.
jestem u m na dyrzurze i z jednej str.ucieszylam sie,ze hormony u morfo ma dobra,a z drugiej zastanawiam sie dlaczego ta budowa jest tak slaba,jak tili ma racje nalezy dziękować Bogu,ze mati zdrowa sie urodziła. Jutro kolejne badania zobaczymy.

witaj, die perle :)

kurcze pogubiłam się co miałam której odpisać... za szybkie tempo kochane narzuciłyście! :-)

ja jeszcze nie wyzdrowiałam ale musiałam niestety dziś iść do pracy, ciężki tydzień przede mną, loteria fantowa na mojej głowie, akcja góra grosza, wigilia w pracy i jeszcze jakieś szkolenie w czwartek... o dzizas ale będę padnięta w piatek... ale powiem Wam, że nie chcę zapeszyć ale mam dobre przeczucie, 2 dni z rzędu grube (moje pierwsze w życiu) krechy na teście owu, potem dużo, ciągnącego się śluzu (raz zauważyłam w śluzie dwie żyłki krwi, hmm plamienie okoloowulacyjne?). Przytulanki były więc jestem dobrej myśli. Cieszę się bardzo, że moje jajniki wróciły na właściwy tor, testy owu pierwszy raz w życiu wyszły pozytywne i ciągnący śluz nawet był :tak: juuuupiii!

przytulanki były blisko owulacji więc gdyby się udało to mam nadzieję, że będzie chłopak :D :-) :tak:

jestem dobrej myśli, oczywiście nie nakręcam się bo może testy owy wyszły pozytywne, śluz był ale pęcherzykł nie pękł i z mojej owulacji nici.

zobaczymy 27 grudnia :) (wtedy będzie to 14 dni po pierwszym pozytywnym teście owu)

a właśnie, owulacja jest 14 dni przed @ ale od kiedy się liczy? od pierwszego pozytywnego testu? czy od momentu jak testy wychodzą negatywne?

reklama
Dobra moje domostwo nakarmione- Młoda, Jużmąż i jej Wysokośc kot PIPKA...a ja dalej mam doła i skryłam sie w sypialni- bo mi w salonie za jasno, za gwarno, za głośno, za wesło..nie chce mi się siedzieć z własnymi miłościami- do dupy lekko co???

Kasoku- po jakim czasie i czy na wskazanie lekarza zaczęliscie się badać?? moja lekarka od podwozia na wstępie powiedziła norma to 2 lata staran - potem będziemy się martwic....a ostatnio powiedziła- ze za 6 miesiecy możemy coś tam zacząć sprawdzać- hormony, spermiki- ale ze teraz to stanowoczo za szybko- może kuwa dla niej..

Karola- widze że u Ciebie też problem ze sluzem....co Ci pomogło??? jakies leki??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry