reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Die_Pearl - dobra palcoofka nie jest zla:-D:-D:-D:-D

oo no to ja mam nadzieje ze i mi castagnus skroci cykl
pam pa ram pam :tak:

Akuku
- dobrze, ze sie odezwalas, ale kompletnie mi sie nie podobaja, te objawy:no: na twoim miejscu bym sie polozyla do lozka i pal licho pierogi
do lodowki miesa nie mozesz wstawic>? Twoja mama nie moze zrobic?

Tiluchna ja nawet się naczytałam całe mnóstwo informacji że ów castangus vel biofem vel niepokalanek mnisi- pomaga zajść w ciążę- ponoć mnóstwo kobietek po nim zaszło- w pierwsze drugiej lub trzeciecj cyklencji...
Może zatem niech nie skraca tylko wydłuży na 9 mieszków
:P
dziś zrobię se palcówke :P

Akuku- a co to się Tobie stanęło? zasłabłaś, niedoczytałam ale w ciąży nie jesteś chyba jak dobrze zrozumiałam- co to tam Ci podłoge spod stóp zabrało??

die-perle - nom, ja to sobie takie placebo tworze :-D

Edyta - jaki kochany chlopiec!!! no moj tez jeszcze spi ok godziny w ciagu dnia, mial juz okres kiedy nie spal.. ale teraz uwielbia polozyc sie w salonie (w czasie weekendu) kocyk sobie zarzuci i zasypia ;-)
w przedszkolu klada go jeszcze po 13 na godzinke:tak:

Akuku - dobrze, ze sie odezwalas, ale kompletnie mi sie nie podobaja, te objawy:no: na twoim miejscu bym sie polozyla do lozka i pal licho pierogi
do lodowki miesa nie mozesz wstawic>? Twoja mama nie moze zrobic?

mieso ugotowalam juz wczoraj,a le jak mi nie przejdzie do wieczora to rodzinka zje na obiad jutro a ja kupie i ugotuje jeszce raz (bo ja robie z miesa z kurczaka) a mama i tak mi dzis okna pomyla wiec juz jej prosic nie bede :)

ja wlasnei zajadam owoce bo mi sie slodkiego chcialo :)

gotuja sie wrzywka na parze na obiad dla mnie :) dzieci zajadaja rosolek :) o tyle dobrze ze sie nie polamalam.
i mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie.
zla jestem ze nie moge zrobic co sobie zalozylam :)

a i jestem z siebie dumna bo wczoraj znajomy przyniosl takie wafle toffi takie twarde ciezkie nie wiem czy wicie o co mi chodzi. To sie kladzie na kubek z goraca herbata i on wtedy mieknie i to sie tak je. No i ja dotrzymalam swojego postanowienia :) i od 5 dni bodajze nie tknelam nic slodkiego :) mam juz ok 2 kg mniej :) jeszcze tylko 18 hahaha

die perle a no szlam po chodniku a lodowisko nam sie zrobilo i sie przewrocilam i zeby ochronic moje stare biodra polecialam na kolana i rece ale glowa bezwaldnie poleciala do przodu i do tylu ( bo nie pamietam zebym wchodnik walnela) i teraz chyba bab wstrzasnienie ;/;/
jak jutro nie minie to pojde do lekarza.

jezu jem te owoce i konca nie widac hehe, jak to mozna sobie pozwolic na slodkie i o ile mniej kaloryczne niz patonik haha

Edyta - jaki kochany chlopiec!!! no moj tez jeszcze spi ok godziny w ciagu dnia, mial juz okres kiedy nie spal.. ale teraz uwielbia polozyc sie w salonie (w czasie weekendu) kocyk sobie zarzuci i zasypia ;-)
w przedszkolu klada go jeszcze po 13 na godzinke:tak:

moj Viki kocha kocyk, caly czas go za soba ciaga :P:P ale spac w dzien nie chce... no chyba ze w aucie. Ale jak juz usnie to spi jak kamien (po mamusi) mozna go nosic rozbierac przebierac i sie nie budzi :P
A Alexa wystarczylo dotknac i zaraz sie budzil hehe

Akuku - tak po cichu powiem ze taki banan ma czasem wiecej kalorii niz batoik - uwazaj ;-) winogrono i gruszki tez sa bardzo kaloryczne

moj maly sposob na slodkie to byl jogurt naturalny zalany cieplym miodem z rodzynkami i zurawina :tak:

Witajcie,pisze z kom.u mojego m wszystkie wyniki badań idealne,wiec o co chodzi????
juz nie wiem...

witaj die-perle, ja tez staram sie od lipca i okazali sie,ze mój m niedomaga z nasianiem,wiec moze niech twój sie zbada?wieczorem na norm.kompie napisze wiecej.

reklama
Akuku wiem o jakich waflach mowisz ,uwielbiam je,jak one tak zmiekna mmm,chyba powiem mezowi zeby wpadl do Lidla jak bedzie wracal z pracy :-p

Co do wagi to szybko zrzucilas kg...ja nie lubie warzyw robionych na parze,ale Tobie zycze smacznego ;-)

Moj to nie spi juz w dzien,ale widocznie dzisiaj ma slabszy dzien :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry