reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hello laseczki :)))

ja dzis bylam wpieniona na maxa bo pomagam takiej rodzince z 2 dzieci i 5 letni chlopczyk jestnormalnie tak rozpieszczony ze szok!! afere mi robil - no coz dalam rade ale cisnienie mi podniosl

tulichna- zobaczysz ze z castagnus zaraz ci poprawi cykl- tez bralam 2 cykle castagnus tylko juz pare mies temu

edyta- hahah wez mnie nie strasz mi jedno dziecko starczy na poczatek !! :) chociaz moj M mowil ze moga byc blizniaki ;))) ( bo on taki zdrowy itd ze zolnierzyki moze jakies supermeny ze jak juz doszly to 2 minimum hahaha)

die perle- witaj, kup sobie moze lubrykant, staraj sie o dziecko od 14dnia cyklu wlacznie az do 24 dc co 1,5 lub 2 dni, ja teraz w tym cyklu zaszlam w ciaze po 16cyklach staran! a tez mialam cykle dlugosci cos takiego jak ty i u mnie owulka byla 16dc teraz- wiec moze omijasz owu?! ja sie okazalo ze tez mijalam! a temperature mierzysz?? na net.mama jest dobry kalendarz owulacyjny!

missiiss- no mam nadzieje ze zaraz tescik ci wyjdzie i rzucisz te robote w pi**zduuu ! ;) hihi a mezusz szuka pracy tak zawziecie zy raczej na luziku??

reklama
my sie chcemy postarac o dziewczynke, ale jak będzie chłopczyk to tez fajnie. Byle się udało!

zakupiłam dzisiaj cały arsenał witamin na dziewczynke to ciekawe czy podziałają ... ino nie wiedzieli co to patyczni do mierzenia ph więc ciezko będzie ocenić, no może im się uda na jutro sprowadzić z hurtowni, jeśli będą mieć:sorry:

a powiedz mi jakie witaminki zakupilas ?? ja tez chce sie starac o core...a co :) jak sie nie uda to bede miec 3 syna i ogladac pilke dozywotnie :angry:

zjadlamw arzywka z pary ale sie objadlam ehhhh

hej, jeju dziewczyny ja sie bede cieszyc z kazdej plci, byle by bylo cos w koncu w moim brzuchu :)
karola ja tez testami owu mam klopot, mam 19 dc a test az krzyczy taki pozytyw, badz tu madry....
die-perle a wiec tak: mielismy ciezki rok w marcu tesciowa rak trzustki od sierpnia maz zakuwal do egzaminu specjalizacyjnego przez trzy miechy siedzial w pokoju i ryl, 25 listopada tesciowa zmarla, tak wiec ciezki rok, a,ze z moja corcia zaszlam od strzalu prawie 5 lat temu, wiec po kilku misiacach, gdzie ja poszlam do gina zrobil mi usg i oprocz malego miesniaka nic mi nie wykryl, postanowilam zbadac mojego m, no i wyszlo fatalnie, ale usg jajek i wszystkie hormonalne badania ma ok, tak wiec mam nadzieje, ze to odwracalne, ze musi sie teraz zregenerowac przytyc, bo 8 kg spadl i uda nam sie naturalnie, 27 grudnia mamy kolejna wizyte u androloga i z kompletem badan na dloni pojdziemy, zobaczymy co nam powie, poza tym ja mam juz 33 lata maz tez, wiec wiek tez tu odgrywa duza role, w skrocie tyle, sama wpadlam zeby zbadac mojego chlopa, jak radzilam sie mojego gina, to kazal nam a w szczegolnosci mi wyluzowac, ale,ze ja musze wszystko sprawdzic jak cos nie idze tak, to jeszcze umawiam sie na badanie droznosci jajowodow.

dziewczyny- ja po tescie i po palcówce- jestem w szoku!!!
test wyszedł pozytywny- czyli wychodzi na to że wykresiki na necie liczą lepiej i ja jestem przed owulką a nie po!!!!!!
a co do palcówki- pozatym że to dosyć przyjemne....wygrzebałam nawet sporą ilość śluzu- palce mokre- śluź taki śliski- ale nie ciągliwy- lekko mleczny - ale bardziej w strone przezroczystego.....raczej bezzapachowy...na smak nie próbowałam- bo to już lekki hard core..ale gdzieś czytałam jak jakaś dziewczyna pisała że ponoć w smaku przed owulką samą śluz też ma zupełnie inny smak- jestem obrzydliwa co:P
Ja chyba faktycznie omijałam prze ten caly czas dni płodne!!! ;/
a co do lubrykantu- kupilam sobie takie żel pree-sed - wspomagający zajscie w ciąże- koleżanka z nim zaszła w pierwszym cyklu po 6-miesiecznych staraniach :P

miciurka - może to tylko taki wiek... wiem to po swoim... właśnie przechodzimy chyba bunt 2-latka :-D:-D:-D

kasoku - a twój mąż bierze coś na wzmocnienie żołnierzyków ?

Akuku - Mg + Ca (300 i 600 mg), wit C 1000 mg rozpuszczalna, wit b6, obliża prolaktyne a podwyższa progesteron, globulki dopochwowe feminella ale podobno dobry tez jest lubrykant sylk i pić dużo soku żurawinowego albo brać tabletki z żurawiną.

dieta na dziewczynke:
- jogurty

- kefir,mleko

- truskawki i maliny.

- ser parmezan

- jajka

- serek wiejski

- majonez

- ogórek

- ryby

- pory
- zielony groszek

- żurawina

- biały ryż

- piersi z kurczaka

- płatki kukurydziane.
- masło
- margaryna
- mąka
- drożdże
- dżem truskawowy
- oliwa z oliwek
- mięta
- chleb z niską zawartością sodu i potasu
- aspartam.

Ostatnia edycja:
miciurko od dzisiaj bierze k u r e w s k o drogie witaminy bo wychodzi ponad 200 za kurecje 2 tygodniowa, a ma to brac przez min trzy miechy, nazywa sie to proxeed plus, moze slyszalyscie???

kasoku - kurcze nie słyszałam, ale pewnie pomogą, odkąd mój mąż bierze witaminki dla facetów to ma dużo większe orgazmy i mówi że sam czuje dużą różnice przed a po. Problemów nigdy nie miał, no ale i tak kazałam mu brać hehehe :tak:

die-perle - ph śluzu jest inne w dniach płodnych czyli przed owu a inne w dniach niepłodnych ;-)

reklama
Lori wiem że jest inne- zastanawiam się tylko czy ten mój- śliski mokry i nierozciągliwy śluz- to jest ten w szczycie płodnoci teraz czy jeszcze się zrobi taki jak białko???
jak interpretujecie taki śliski mokry przeźroczysty ale tez lekko mleczny sluz- bez rościagliwości??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry