Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a swoją drogą ja od ostatniego czasu mam mnustwo śluzu mlecznego bo zalewa mnie mega i sama sie zastanawialam jak smakuje ale też jakoś mi odeszła ochota haha ale my kobiety jestesmy mega kopnięte masaka ;-)
chłop 33 lata MASAKRA mamnadzieje ze jak bede w tej ciąży to sie ocknie...
dobrze ze reszta badan wyszla ok. ja mysle jak tiluchna jak z Mati sie udało to i z druga dzidzia sie uda
ja wam mocno kibicuje!!! i sobie tez
;-) a co do śluzu to myśle że wszytsko może się zmieniać tak jak np nie miała nigdy niedomogi lutealnej a tu mega wielka mi wyszła :/ 3 dni po owu plamienia i na to wychodzi ze miałam tak od kilku miesięcy ładnych. natomiast kasoku myślę że nie powinnaś juz samych najgorszych rzeczy do siebie przypisywać i się dołować nie można tak bo się nam wykończysz kochana. Ja ci mówie i wszystkie ci mówią że zobaczysz kilka tygodni witaminki małż pobierze i nim się obejżysz piękny bob będzie
a z tymi pingwinami to chodzi mi o to ze w sumie pracy nie szuka a pingwiny ogląda. dobija mnie to ale moze jak w koncu uda sie zajść to zacznie my≥śłec poważniej

no chyba najwyzszy czas, by pomyslec o jakiejs pracy skoro jej nie ma, jak to mawial moj byly "przyjdzie temat bedzie rada",
jezu ogladam tv i ta edyta herbus zyje zeby chodzic na imprezy ona jest wszedzie na kazdej imprezie czy ta impra jest rano czy wieczorem, oj matko ma chyba niespozyte sily.