missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
czesc i czołem
dzisiaj test tez negatyw :-( 12 dni po owu w sumie to od testu owu 12 dni i od wyższych temperatur. i od czasu kiedy mnie jajnik bolal i przestał boleć. no ale i tak nie ważne bo negatyw :-(
miciurka
mnie właśnie zalewa normalnie masakra dużo białego mlecznego śluzu na majtach na papierze w kiblu. wczoraj to po sikaniu wytarłam papierema poźniej ręką i tyle jeszcze śłuzu mi spłynęło że kosmos. ale to chyba od lutki nie moja dzidzia
i tak samo moja niewydolność ciałka a kurat w tym cyklu postanowiła ze się schowa :-( nie wiem moze na bete pójść??
na bete się na czczo idzie ??
ehh znów spieprzony hymor będe miała :-(
smutno mi
dzisiaj test tez negatyw :-( 12 dni po owu w sumie to od testu owu 12 dni i od wyższych temperatur. i od czasu kiedy mnie jajnik bolal i przestał boleć. no ale i tak nie ważne bo negatyw :-(
miciurka
mnie właśnie zalewa normalnie masakra dużo białego mlecznego śluzu na majtach na papierze w kiblu. wczoraj to po sikaniu wytarłam papierema poźniej ręką i tyle jeszcze śłuzu mi spłynęło że kosmos. ale to chyba od lutki nie moja dzidzia
na bete się na czczo idzie ??
ehh znów spieprzony hymor będe miała :-(
smutno mi
Ostatnia edycja:
o 9 mam autobus i jade po babcie... zyccie mi powozdzenia bo z tych nerwow spac nie moge
ide na bete zapytam się czy ewentualnie na czczo trzeba czy nie.