reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

czesc i czołem

dzisiaj test tez negatyw :-( 12 dni po owu w sumie to od testu owu 12 dni i od wyższych temperatur. i od czasu kiedy mnie jajnik bolal i przestał boleć. no ale i tak nie ważne bo negatyw :-(

miciurka
mnie właśnie zalewa normalnie masakra dużo białego mlecznego śluzu na majtach na papierze w kiblu. wczoraj to po sikaniu wytarłam papierema poźniej ręką i tyle jeszcze śłuzu mi spłynęło że kosmos. ale to chyba od lutki nie moja dzidzia :( i tak samo moja niewydolność ciałka a kurat w tym cyklu postanowiła ze się schowa :-( nie wiem moze na bete pójść??

na bete się na czczo idzie ??

ehh znów spieprzony hymor będe miała :-(
smutno mi :(

Ostatnia edycja:
reklama
cisza nie jest bo ja też buszuje już na forum.... i też zestresowana jestem bo znów mi test negatywa pokazał :wściekła/y::sorry: ide na bete zapytam się czy ewentualnie na czczo trzeba czy nie.

miłego dnia kochane papa z tych nerwów to mam takie mdłości rano że bleee wystarczy że lizne kawałek śniadania. poprostu nienawidze takiej nerwówki o i tak się okaże ze z dzidzi nici :( umre w tej mojej robocie chyba niedługo:zawstydzona/y:

no to ide hmmm ciekawe czy dzisiaj ewentualnie wyniki będe miała. jaksię uda to napisze z pracy coś.... choć dzisiaj spodziewam się wczorajszej kontroli ale może sie uda na chwileczke choć.... ja przepraszam ze ja tylko o sobie i w kółko o dzidzi :-( ide do pracy buziaki i miłego dnia wszystkim !! trzymajcie kciuki za moja bete prroooszzeeee :zawstydzona/y: choc i tak jakoś nadzieii nie mam :(

Dzien dobry- ja też właśnie wstałam...wszyscy wybyli z domu..zostałam ja moja macica i moja kotka:P i tak sobie leże i myśle...
z uwagi na wczorajszy pozytywny test owulacyjny wybrałam się wieczorem na przejażdżkę konną,,,,fajnie było- koń rżał radośnie, ja również rżałam...wiatr we włosach i te sprawy....hmmmm może się uda w tym przedświątecznym czasie??? :Dw końcu to czas cudów....

Mississ trzymam kciukaski za bete- a na pocieszenie powiem Ci że moja koleżanka robiła testy ciążowe i ciągle jej pokazywało negatywa, ale zrobiła też bete i beta jak się patrzy- ciąża...testy ciągle negatywne - bo z ciekawości sprawdzała nadal....na USG wyszły dwa piękne serduszka- tik tak- sobie biły-ciąża bliźniacza :)

Hejka dziewczyny :) smerfik informuje ze dzisiaj ma wizyte u Pana doktora w celu sprawdzenia miejsca zagniezdzenia się mojej ukochanej dzidzie.... smerfik dobrze nastawiony , mysli same pozytywne i musi byc wszystko dobrze....

Tiluchna samopoczucie dobre, nie moge narzekac.... Tylko dużo sluzu biało , kremowego ,ale gdzieś wyczytałam ze taki jest dobry:)

Missis prosze sie kochana nie zalamywac , bo nie zawsze testy wykazuja ciąże zwlaszcza ze jestes przed okresem , chyba ... tak mi sie wydaje? a bete mozna zrobic zawsze bo to czy zjesz czy nie,, nie ma najmniejszego wplywu na wynik.... Bedzie dobrze ,glowa do gory....

reklama
zrobiłam sobie dziś test owulacyjny znowu- profilaktycznie- i jest negatywny- wczoraj rano był negatywny, wieczorem pozytywny dziś rano znowu negatywny- to normalne że tak szybko znowu jest negatywny???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry