tiluchna
Fanka BB :)
ajj bo ta moja cora nic na powaznie nie bierze i odrabianie lekcji to wczoraj byla masakra i pyskowanie i przedrzeznianie..
ale to taki wiek i sobie na glowe wejsc nie mozemy
ahh.. juz mi powoli przechodzi
calym sercem pragne tego trzeciego i po prostu nie moge sluchac innych czy patrzec na innych tylko skupic sie na swoim zyciu i tyle
a maz baaaaaaardzo chce trzecie
on ma tylko mnie i dzieciaki i w sumie ojca ktory dzwoni
matka jest stuknieta i sie nie odzywa do niego ( w sumie do nas
- bo ja jestem psychiczna, glupia, gruba, pochodze z nizin spolecznych i w ogole zmarnowalam mu zycie
) wnukami sie nie interesuje
jak bylam w ciazy ani razu nie spytala zadzwonic jak sie czuje :-(
duzo by gadac
ale ja jej wspolczuje...
moj maz jest kochanym facetem, odkad sie odcial od toksycznej mamy i toksycznego brata i jego towarzystwa jest po prostu najcudowniejszym facetem pod sloncem, i dla niego zrobie wszystko
ale to taki wiek i sobie na glowe wejsc nie mozemy

ahh.. juz mi powoli przechodzi

calym sercem pragne tego trzeciego i po prostu nie moge sluchac innych czy patrzec na innych tylko skupic sie na swoim zyciu i tyle

a maz baaaaaaardzo chce trzecie
on ma tylko mnie i dzieciaki i w sumie ojca ktory dzwoni
matka jest stuknieta i sie nie odzywa do niego ( w sumie do nas
- bo ja jestem psychiczna, glupia, gruba, pochodze z nizin spolecznych i w ogole zmarnowalam mu zycie
) wnukami sie nie interesujejak bylam w ciazy ani razu nie spytala zadzwonic jak sie czuje :-(
duzo by gadac
ale ja jej wspolczuje...
moj maz jest kochanym facetem, odkad sie odcial od toksycznej mamy i toksycznego brata i jego towarzystwa jest po prostu najcudowniejszym facetem pod sloncem, i dla niego zrobie wszystko

poszłabym do domu ale potem mam jeszcze świetlicę

a mojego m mama jeszcze tak sie interesuje ze zaraz cos wyweszy hahah
- a ty kiedy masz wizytke u gina? jakos chyba za niedlugo co?