reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ajj bo ta moja cora nic na powaznie nie bierze i odrabianie lekcji to wczoraj byla masakra i pyskowanie i przedrzeznianie..
ale to taki wiek i sobie na glowe wejsc nie mozemy :no:

ahh.. juz mi powoli przechodzi :happy:
calym sercem pragne tego trzeciego i po prostu nie moge sluchac innych czy patrzec na innych tylko skupic sie na swoim zyciu i tyle:tak:

a maz baaaaaaardzo chce trzecie
on ma tylko mnie i dzieciaki i w sumie ojca ktory dzwoni
matka jest stuknieta i sie nie odzywa do niego ( w sumie do nas:eek: - bo ja jestem psychiczna, glupia, gruba, pochodze z nizin spolecznych i w ogole zmarnowalam mu zycie:eek:) wnukami sie nie interesuje
jak bylam w ciazy ani razu nie spytala zadzwonic jak sie czuje :-(
duzo by gadac
ale ja jej wspolczuje...

moj maz jest kochanym facetem, odkad sie odcial od toksycznej mamy i toksycznego brata i jego towarzystwa jest po prostu najcudowniejszym facetem pod sloncem, i dla niego zrobie wszystko:tak:

reklama
hej piękne! Siedzę w pracy i się nudzę, dwie klasy pojechały na wycieczkę, oczywiście nikt z wychowawców nie raczył mi o tym wcześniej powiedzieć i przyszłam do pracy na próżno, wolne od 11.30-13.10 :baffled: poszłabym do domu ale potem mam jeszcze świetlicę :wściekła/y:

w sumie to fajnie bo nie mam lekcji a i tak będę miała za to zapłacone :-)

idę sobie zrobić jakieś zakupy i na cmentarz zapalić znicz bo 16.12 była rocznica śmierci mojego ukochanego dziadka (zmarł, 8 lat temu, 5 dni przed moimi osiemnastymi urodzinami) :(

hahah Kasoku - właśnie patrze u Ciebie 5 lat 11 miesiećy i 4 dni u mnie rok 11 miesiecy i 4 dni :)

Tiluchna wiem co masz na myśli- w którymś cyklu starń spóźniał mi się okres...wystraszyłam się bardzo...robiłam test z trzęsącymi się rękami- bałam się wyniku...nie wiedziłam którego wyniku się bałam - aż zobaczyłam jedną kreskę na teście i...odetchnęłam z ulgą- nieświadomie...dziwne...
ale rozumiem ten strach...u mnie jest podyktowany odwrotnością- moje dziecko jest już duże ma prawie 10 lat- jestem panią swojego życia- robie co chce i kiedy chce- zrobiłam się wygodna- ciężko z tego zrezygnować....i każdego dnia coraz ciężej..więc jeśli czujesz że chcecie mieć 3 dzidzie- lepiej tego nieodkładać- bo widzisz...ten strach może nie minąć..może się nawet pogłebić...

Tiluchna - a ja myślę, że takie wahania są normalne i nawet jeśli ktoś bardzo chce i jest o tym na 100% przekonany to mogą się pojawić. Ja już od dłuższego czasu chciałam dziecko, a jak przyszło co do czego, to też się kilka razy zastanawiałam czy na pewno już tego chcę. Tu już wszystko poukładane, a wiadomo, że mały człowiek wywróci wszystko do góry nogami. Ty mając już dwójkę wiesz na pewno, że czasem może być ciężko, ale przecież jest też mnóstwo dobrych chwil. I wiadomo, że jak dzieciaki są nie do zniesienia, to normalne, że się zastanawiasz czy chcesz jeszcze jedno do rozrabiania :-) Ale więcej jest pewnie tych dobrych momentów :-)

Miciurka - to ja witam w klubie porannego pawia :-D

Tiluchna więc jeśli czujesz że chcecie mieć 3 dzidzie- lepiej tego nieodkładać- bo widzisz...ten strach może nie minąć..może się nawet pogłebić...

masz racje, calkowita racje, jak nie teraz to kiedy

wiecie co? jeszcze jedna rzecz jest, siedzi we mnie ale tak mi glupio o tym pisac czy mowic..
ja jestem brunetka o bardzo ciemnych bazowych oczach a moje dzieci to blondyni o szaro-niebieskich oczach
i nie wiem czemu ale caly czas mi sie dzi w glowie obraz malej dziewczynki z ciemnymi kreconymi wlosami...
ten obraz mnie nie opuszcza ..
a dziwne jest to tym bardziej, ze mamy wywrozone 3 dzieci (rok narodzin i plec dokladnie sie zgadzaja z wrozba tarota - a byla ona robiona jeszcze daleko przed Olivia..) a trzecie dziecko to tez chlopak..
ale mi ta dziewcznynka nie moze zejsc z glowy...

tulichna- to ustaw jej limit czasowy iles tam minut jak juz zacznie robic prace domowa i nie ma zabaw w trakcie - nie wiem dlaczego ale na dzieci to dziala - bynajmniej na te ktorymi sie opiekuje :-D ;)

domi- no tak juz chyba ten czas nadszedl haha- a myslalam ze mnie ominie no cozzz - dlatego watpie ze tajemnica az taka to bedzie jesli zatrzymuje sie u tesciow i pelna chata w sumie 7 osob nas bedzie w domu :szok: a mojego m mama jeszcze tak sie interesuje ze zaraz cos wyweszy hahah:-p- a ty kiedy masz wizytke u gina? jakos chyba za niedlugo co? :)

karola- pozazdroscic pracy:-)! tylko kurcze mogli ci powiedzec wczesniej ..- a Ciebie jako wychowawcy nie chcieli do autobusu ;)?? ja jak bylam w przedszkolu to wlasnie starszaki jezdzily gdzies i pamietam z nimi pojechalam do fabryki czekolady-mmmmm ale mieli cuda na kiju :tak: - pelno czekolady ze soba przywiozlam haha, mniammm :zawstydzona/y:

masz racje, calkowita racje, jak nie teraz to kiedy

wiecie co? jeszcze jedna rzecz jest, siedzi we mnie ale tak mi glupio o tym pisac czy mowic..
ja jestem brunetka o bardzo ciemnych bazowych oczach a moje dzieci to blondyni o szaro-niebieskich oczach
i nie wiem czemu ale caly czas mi sie dzi w glowie obraz malej dziewczynki z ciemnymi kreconymi wlosami...
ten obraz mnie nie opuszcza ..
a dziwne jest to tym bardziej, ze mamy wywrozone 3 dzieci (rok narodzin i plec dokladnie sie zgadzaja z wrozba tarota - a byla ona robiona jeszcze daleko przed Olivia..) a trzecie dziecko to tez chlopak..
ale mi ta dziewcznynka nie moze zejsc z glowy...

łeeee to po co ty sie martwisz ze nie bedzie 3 dziecka jak juz wiesz ze bedzie :-p, na kiedy 3 wywrozone? :)?? a z ta dwojka sie zgadza ?? dokladnie rok ?

reklama
Miciurka - mnie dopadło dokładnie w tym samym dniu co w pierwszej ciąży - pamiętam haha :-D I wtedy to się ciągnęęęęęło.....Mam nadzieję, że teraz będzie mniej hardcorowo ;) Ale chociaż w końcu czuję, że jestem w ciąży, bo z Jaśkiem to miałam od początku pełno objawów, a teraz prawie nic i już się zaczynałam martwić :-D
Ale faktycznie, teraz będzie trudniej ukryć. U mnie dzis teściowa urzęduje w domu i też się zastanawiam czy się czegoś nie domyśliła ;)
A u gina już byłam, w środę :-D Pisałam, ale pewnie Ci umknęło. Ale na usg mnie na razie nie wziął, powiedział, że nie ma sensu przed 12 tygodniem. Zdziwiło mnie to trochę, bo poprzednio robił mi na przełomie 5/6 tc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry