Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet niedzieli nie mam wolnej przed świętami... masakra jakaś totalna. dobrze ze świeta u mamy więc ona wszystko przygotuje.
ale ze 3 to bym chciała mieć., 24 latka mi stuknie i tak jak będe miałą z 28 to sobie jeszcze może 3 zrobimy
ale to zabrzmiało ... o ile mojego m żołnierze wytrzymają to porcje nikotyny i piwska jaką im dostarcza.
bo na owu dwa bolały.... no a 8 dni po owu bolało mnie po porawej stronie i jajnik i pachwina a teraz z lewej.... zwariuje do jutra chyba.... jeszcze jak kobitka mi wyniki przyniesie i się okaze ze lipa to ja będe jutro strzelać do ludzi :-(u mnie tez dziwna rzecz bo jestem w 8dc a ja czuje swoje jajniki, a to prawy a to lewy..czyzby mi pracowaly zeby 14dc wydalic piekne jajeczko ???
Edyta - hehe ja tez na zakupy bez auta sie nie wybieram ;-)

Dobrze ze je czujesz widocznie castangus i inne witaminki dzialaja ,tylko sie cieszyc ;-)
jakbym mieszkala w Pl to pewnie bym zaprzestala na 3 dzieciaczkow ale tu gdzie mieszkam zeyje sie o niebo lepiej wiec nie bede sobie odmawiac spelnienia marzen ;-)
no ale w 8dc to smiechu warte wiec sobie tak tlumacze ze mi tam to pracuje
ostatni raz tak chyba mialam jak mialam 14 lat