Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Edyta - ja mysle, ze po prostu po kolezensku razem przejdziemy owu, razem zaciazymy i znowu razem bedziemy na porodowkach hehe
czasem tak sobie mysle, ze szkoda, ze nie ma jakis urzadzonek co to by mozna bylo sobie samemu w domu sprawdzac czy pecherzyk rosnie i kiedy pelnie i czy juz po owulacji hihi
Heja ja już po wizycie... Zobaczyłam malusieńka 3,4 mm fasolinke , jeszcze bez serduszka ,tzn lekarz powiedzał ze jest jeszcze za malutka aby mozna było akcje serca usłyszec... ale jest w macicy Jupi :0
smerfik
super gratulacje!!!!! :-) ahh jak ja pamiętam jak fajnie jest w końcu usłyszeć bicie maleńkiego se4rduszka
edyta
a gdzie ty mieszkasz?? ja strasznie chciałabym się przenieść do uk irlandia mi się też marzy albo inny mniej chory kraj niż Polska... urodzic tutaj ale żyć tam mój mąż nadal nie znalazł pracy i bardzo bym chciała żebyśmy wyjechali za granice.... może tam by lepiej życie płynęło. \
Die - ja w UK ;-)w
wiesz co? nie jest jakos bardzo popularne..hm.. to taki szal chyba w Pl by ja nawet nie wiedzialam, ze tak jest
bo jeszcze jak w ciazy z Olivia bylam to na zadnych forach nie siedzialam, na internecie slabo i po prostu jakos Olivia mi przyszla do glowy, maz podlapal i tak zostalo, nasza Olivka
potem jakos wszyscy mi mowili , ze taaaaaakie popularne imie dalam
a mi to o, kolo nosa lata
bo ona jest dla mnie jedna jedyna
Smerfik cudne wiadomosci,najwazniejsze ze fasolka jest w macicy :-)
Miissii ja mieszkam w Uk i naprawde jestem tu szczesliwa,moze ktos pomysli ze jestem nie teges ale ja czuje sie tu jak w domu Co prawda jest pare minusow np.sluzba zdrowia czy ta slynna uprzejmosc angielska ale ogolnie jest ok ,ostatnio moj maz dowiedzial sie od sasiadki ze ja w ciazy jestem .Te staruszki siedza i tylko nakrecaja sie i wymyslaja ,ale w Pl tez tak jest
Moja siostra tez dala imie Oliwia swojej corce ...