krowkabordo
Fanka BB :)
Cześć dziewczęta :-)
..nikt o mnie nie pamięta...
To ja się przypomnę
Misisiss - jak nic to ciąża i na bank jutro będzie wysoka betka!
Micurka- pawik zaliczony czyli ciąż pełną parą!
Smerfik - toż to WIelkie to Wasze szczęście!
Karotka- &&& za kolejny cykl!
Akuku- jak się dziś czujesz? Ile tych pieriogów robisz może mi podeślesz klika :-)
Tiluchna- widzę, żę power na seks wrócił. WIelka burza hormonów u Ciebie. Oby ten cykl był dzidziusiowy:-)
Pandorka- trzymam kciuki&&&&
Kasoku- ja sobie tak myśle, że powinnaś z mężem sobie pobiegać:-). Pozbyłabyś się złych emocjii i staranka będą nie tylko udane ale i chęć na siebie większa! Trzymam kciuki za Was, będzie dobrze!
Edyta- Ty to normalnie matka polka jesteś. Podziwiam!
Słoneczko- aż miło się czyta Twój pozytywny tok myślenia po talu stratach
. Jaką masz grupę krwi?
Die_Perle- nosz kurna ale powiało świeżością
Życzę udanych
świąt w Polsze
A u mnie lepiej. Musiałam wylać/wyrzygać hektolitry żółci. Trochę przeszło. W piątek zrobiłam betkę dla formalności, oczywiście ujemna. A wczoraj byłam u gina. Macica się oczyściła, jajniczki super choć leniwe. Cytologia pobrana. Dostałam wytyczne na kolejne 3 miesiące. Od nowego cyklu szczepienie i bezwzględna antykoncepcja (i tu UWAGA po raz pierwszy w życiu będę brała tabletki antykoncepcyjne
). W drugim cyklu zrobić igg cytomegalii (Reszta badań aktualna). W trzecim cyklu zacząć brać kwas foliowy 5mg i witaminki. No czyli najwcześniej staranka od kwietnia:-(. Powiedział, zę na upartego mogłabym już teraz ale, ale w ciągu 2 lat przeciwciała różyczki spadły mi o połowę, ledwo mam 21 (a tu już może być poronnie:-(). Więc nie ryzykuję kolejny raz. Mamy się zgłosić w czwartym cyklu zaciążeni. Hmm ciekawe jak będzie w praktyce
.
Jaśko chciał roznieść wczoraj panu doktorowi gabinet hehe. 150 zł wydane. Czekamy teraz. Chyba będę najpóźniej z Was oczekiwała malucha:-(.
Miłego wieczoru laski!
Pam zaciśnij zęby i olej babcie
..nikt o mnie nie pamięta...
To ja się przypomnę
Misisiss - jak nic to ciąża i na bank jutro będzie wysoka betka!
Micurka- pawik zaliczony czyli ciąż pełną parą!
Smerfik - toż to WIelkie to Wasze szczęście!
Karotka- &&& za kolejny cykl!
Akuku- jak się dziś czujesz? Ile tych pieriogów robisz może mi podeślesz klika :-)
Tiluchna- widzę, żę power na seks wrócił. WIelka burza hormonów u Ciebie. Oby ten cykl był dzidziusiowy:-)
Pandorka- trzymam kciuki&&&&
Kasoku- ja sobie tak myśle, że powinnaś z mężem sobie pobiegać:-). Pozbyłabyś się złych emocjii i staranka będą nie tylko udane ale i chęć na siebie większa! Trzymam kciuki za Was, będzie dobrze!

Edyta- Ty to normalnie matka polka jesteś. Podziwiam!
Słoneczko- aż miło się czyta Twój pozytywny tok myślenia po talu stratach
. Jaką masz grupę krwi?Die_Perle- nosz kurna ale powiało świeżością
Życzę udanychświąt w Polsze
A u mnie lepiej. Musiałam wylać/wyrzygać hektolitry żółci. Trochę przeszło. W piątek zrobiłam betkę dla formalności, oczywiście ujemna. A wczoraj byłam u gina. Macica się oczyściła, jajniczki super choć leniwe. Cytologia pobrana. Dostałam wytyczne na kolejne 3 miesiące. Od nowego cyklu szczepienie i bezwzględna antykoncepcja (i tu UWAGA po raz pierwszy w życiu będę brała tabletki antykoncepcyjne

). W drugim cyklu zrobić igg cytomegalii (Reszta badań aktualna). W trzecim cyklu zacząć brać kwas foliowy 5mg i witaminki. No czyli najwcześniej staranka od kwietnia:-(. Powiedział, zę na upartego mogłabym już teraz ale, ale w ciągu 2 lat przeciwciała różyczki spadły mi o połowę, ledwo mam 21 (a tu już może być poronnie:-(). Więc nie ryzykuję kolejny raz. Mamy się zgłosić w czwartym cyklu zaciążeni. Hmm ciekawe jak będzie w praktyce
. Jaśko chciał roznieść wczoraj panu doktorowi gabinet hehe. 150 zł wydane. Czekamy teraz. Chyba będę najpóźniej z Was oczekiwała malucha:-(.
Miłego wieczoru laski!
Pam zaciśnij zęby i olej babcie

Ostatnia edycja: