pam_x_pam
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny. Ona chyba ma demencje starcza juz... poszlam sie przeszlam z psem i troche mi lepiej mimo ze po 10 minutach woriclam bo noga mnie rozbolala ale zapalilam sobie nawdychalam sie nikotyny zjadlam batona i jest git 
Nikt mi nie napisal o tych babelkach... norlaie jakby dziecko sie ruszalo ale zdecydowanie delkiagtniej a jak poloze reke to bardziej czuje... jakies gazy penwie albo mi sie obkurcza ta narosnieta tkantka na macicy
ale uczucie fajne 

Nikt mi nie napisal o tych babelkach... norlaie jakby dziecko sie ruszalo ale zdecydowanie delkiagtniej a jak poloze reke to bardziej czuje... jakies gazy penwie albo mi sie obkurcza ta narosnieta tkantka na macicy
ale uczucie fajne 
moja mama miala dużo przeciwcial i w tym różyczki i lekarz jej mówił że to również jest przyczyna poronień.... więc ja bym poczekała chyba do tego kwietnia - tak mi sie wydaje ze bym wytrzymala
jeśli nie bede w ciąży to ja pewnie z tobą do kwietnia zostane jak nie dłużej... nie no ale jak mi się teraz nie uda to piernicze to rzucam robote chyba jak tylko mąż dostanie prace....