reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowkabordo - ja już przywykłam chyba do takich cen u lekarzy...za wizytę u gina płacę 150 (jak chodziłam do niego w pierwszej ciąży brał 100 zł), usg robię u innego i jak byłam w ciąży z Jaśkiem to kosztowało 210 z nagraniem na płytę - ale ogólnie gość ma bardzo dobry sprzęt i jest dość znany, a ja wolę mieć spokój i zrobić usg u specjalisty i wiedzieć, że zwrócił na wszystko uwagę :tak: Dodatkowo mam niedoczynność tarczycy i za wizytę u edo raz na miesiąc 110 + wszystkie badania na własny koszt - i nie ma połowy pensji :-D Już wiem czemu mój mąż chciał żebym miała umowę o pracę zanim zajdę w ciążę :-D

Missiiss - ja coś czuję, że po wynikach bety będziesz miała powody do radości :tak:

Tiluchna
- niefajne są takie sytuacje w pracy ale dobrze, że masz takie podejście :-)

Galaxia - witam :-)

Emalia - to Ty już na dniach testujesz. Będę zatem trzymać kciuki :-)

reklama
galaxia
ja Cię skądś znam !!! :) czy ty czasem na grudniówkach 2010 nie przebywałaś?? hmmm witaj !! :tak:

emalia
no to w sumie jeszcze 3 dni :) to trzymam mocno kciuki &&& a czujesz coś ??? czy na tak czy bardziej nie ?? ja to normalnie szaleje bo niby czuje a później myśle że sobie wmawiam...

wiecie co? popatrzyłam na test teraz ten poranny i kreska gruba jest ale blada ale ją widać tą testową pojawiła się jak w pierwszej mojej ciąży też się tak pojawiła po całym dniu i byłam w ciąży. dla porównania odkopałam testy z wczoraj i przed wczoraj i tam zero nullllll nic tylko ta kontrolna a na tej jest cien ,... oszaleje chyba naprawde. W ogóle zaczęłam się bać powiem wam mój m szuka już 2 miechy pracy i nic nie znalazł a jak się okaże ze się udało to ... zaczynam bac się o nasze finanse . mam nadzieje ze i bozia da na dziecko jak to się mówi i że weźmie się bardziej do szukania roboty i szybko ją znajdzie. eh jeszcze jeden test w zapasie został w szufladzie jutro na bank nie wytrzymam i go oleje tzn osikam ;-)

Missi- oj coś czuje ,że jesteś następna :) Trzymam kciuki. I nie stresuj się babo, bo na bank sobie poradzicie. Myśl pozytywnie :tak:

Ja nie wiem już jak sie czuje, bo nie chce się nakręcać za bardzo. Dzisiaj głowa mi pęka. Śluzu jak by więcej, cycy bolą, tempka dzisiaj wzrosła, a w dzień to już rekordy :-)

Pam- nie dzienks :-) ( co by nie zapeszac)

emalia
obyśmy były następne z kreseczkami ... kurcze ciekawa jestem czy ewentualnie jak test mi dzisiaj z ranca po 5 minutach nie wyszedł to czy jutr wyjdzie jeśł coś w ogóle jest na rzeczy czy mi beta tak przyrośnie że będzie widać na teściorze.... aaa dość myślenia ide spać jutro się bede martwiła;-) podziwiam cię że nie testujesz jeszcze ;-)

super by było jakby grudzien był taki magiczny że wszystkie po kolei jak leci by się meldowały z II krechami :-)

domi
kochana też tak myśle bo wyjścia nie będzie miał hehe :) tylko najpierw trzeba zajść i ma nadzieje że zadna pozamaciczna mi sie nie trafi po cesarce mojej ostatniej...

dobra lecem spać dobrej nocki jutro pewnie rańca się zamelduje z sikańcem ;)

Missiiss - puki co już kilka z nas zobaczyło 2 kreski w grudniu więc może coś w tym jest :-)
To czekam na wieści poranne o teście i o becie :tak:

Myślałam, że dziś dłużej z Wami posiedzę ale tak tu pusto, że i ja lecę spać. Dobranoc dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej bylam na zakupach ale dopiero o 19-tej pojechalam bo mezulo wrocil pozno z pracy,i nie uwierzycie prawie wszedzie puste polki byly :szok: kupilam troche jedzonka i wrocilam do domu.

Tiluchna olej cieplym moczem ta osobe ktora na ciebie nawrzeszczala :tak:
Krowkabordo pamietamy o Tobie,ale tu tyle postow sie produkuje ze czlowiek nie wie kto pisal a kto nie ;-)

Emalia no to juz niedlugo bedziesz testowac...a kiedy ma byc teraz koniec swiata 21-go ?

Galaxia witaj w naszych skromnych progach .

Miissii tak to juz jest,jak ktos nas potrzebuje to wtedy wszystko jest dobrze,ale jak my czegos potrzebujemy ,to nagle nie ma kto nam pomoc ,przykre to jest ale niestety prawdziwe :zawstydzona/y:

Pam regeneruj sily na jutro :-p

A ja najadlam sie jak malo kiedy,kupilam sobie serek mascarpone i polowy juz nie ma :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry