Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. masakra jakaś. widzę że owocne starania u mnie nadal czekanie na start no chyba ze wy mi odpowiecie na kilka pytań to co ja się tam będę gimnastykować i wybierać do gin.( ale byłam u niego żeby nie było że tak na chop siup) chciałabym zacząć już teraz bo @ się skończyła 4 dni temu wiec leci 3 miesiąc bez tabl. 2 @ gin powiedziała ze można ale wysłała mnie na badania ogólne i czeka na wyniki jedne odebrałam ale jeszcze muszę toxy i HCV zrobić żeby miała pewność no ale ja już nie mogę wytrzymać i chciałabym zaczynać przytulanki z moim M bo mój instynkt szaleje. Co Wy na to zaczynać czy sie wstrzymac powiem ze to moja 1 ciąża i naczytałam sie o komplikacjach i dlatego nie zaczynam 

psycha mi za niedługo siądzie od myślenia. Ogólnie parcia nie mam z tej strony ze juz musi być i koniec ale bardziej na tym ze chce zacząć a sie boje. Temp. mierzyłam śluz też ale jakos nie moge sie ustabilizowac zeby to robic systematycznie ciągle w biegu wiec działam na etapie bólow jajników i śluzu czy biały czy przeźroczysty chyba dla mnie najlepsza opcja przy moim trybie funkcjonowania. Co do naszych facetów to uśmiałam sie po pachy aż łza mi poleciała bo mój M jak ma zadziorka to umiera MASAKRA

i tylko słysze Moniśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś ratuj 
aaaa, a o mnie powiedział że jestem taka "franca" hahahaha że mnie nawet choroba nie chwyta i jak tu normalnie życ z takim człowiekiem.
wczoraj stawiał opory
no i temp. 36.7 - i teraz juz wiem ze napewno ciaza u mnie wykluczona bo kiedys jak mierzylam mialam pod koniec cyklu 37 - 36.9 i tak mnie to zdolowalo musze przyznac! ehhh - jeszcze na domiar zlego(na tzw. doj*bke-sory za slownictwo) zdechl mi moj chomiczek dzisiaj rano - no szok bo mial tylko rok czy 1,5 - i sie normalnie zachowuje jak z podstawowki - szkoda mi jej i w ogole ;(, takze mowie wam ... co za ranek cholerny..
smutny na calego!
. Więc chyba coś w tym jest. Przynależność "etniczna" choinka.

co za czasy, no i kasa niezla.. za klamke porabalo ich