reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
jak to gdzie??? starają się:-D
Hahaha...dobre,dobre.:-D:-D:-D

miciurka smaka mi teraz narobiłaś niesamowitego tymi kabanosami :no: chyba też się jutro przejdę do pl sklepu u siebie,na szczęście mam 3 min na nóżkach :-D:-D
mamolinka no właśnie nie mam pomysłu jutro...nie wiem,może spaghetti albo rybkę? A jak nie,to może w końcu te nieszczęsne mielone :-) Wiesz,w sumie takie staranka na śpiocha nie są złe,bo wtedy ty o tym nie myślisz,tak np. 3-4 noce z rzędu mąż się napracuje,a ty potem tylko zdziwiona,bo jak to-2 kreski??? WOWWW...:-D:-D:-D:-D
Sara lula, mój P. też,mam chwilę dla siebie w końcu.:-)

Wiesz,w sumie takie staranka na śpiocha nie są złe,bo wtedy ty o tym nie myślisz,tak np. 3-4 noce z rzędu mąż się napracuje,a ty potem tylko zdziwiona,bo jak to-2 kreski??? WOWWW...:-D:-D:-D:-D

niestety u nas tak się to często odbywało:zawstydzona/y: ja padnięta po pracy, ledwo przyłożyłam głowę do poduszki już spałam a tu słyszę nad głową " słoneczko dziś powinniśmy":-D no i było "na śpiocha":-D

Oj,mój też tak ma :tak: Tylko właśnie ostatnio,jak trzeba,to jakoś rzadziej :-( Wprawdzie nadal mam nadzieję,że "zapylona" jestem :-D,ale jakoś nie wiem czemu,czuję,że to jednak nie teraz i tylko mam jakieś opóźnienie. Zobaczymy.
Poza tym chyba za jakieś pół godzinki dołączę do moich dzieci (P.jakby nie było,też momentami zalicza się do grona rówieśników Sary,jak czasem patrzę na jego zachowanie). Ale najpierw pyszna herbatka.;-)
Jutro piątek,zawożę młodą do mamy i weekend wolny :-) W końcu. Czyli spanie do 12 i gnicie w łóżku przed TV. A co! Czasem się człowiekowi należy.:-)

krowka- dziekuję:-D za jakieś 5 dni będę dużo spać:-D

karotka- a może jeszcze drugie dziecko do pary mama by na weekend przyjęła?? oj jak mi się marzy takie nic nie robienie choć przez pół dnia:-D

reklama
Hej dziewczyny, ale popedzilyscie o rany, nawet wszystkiego nie przeczytalam, tyyllleeee tego. Ja kursuje, aktualnie siedze w warszawie na kursie i wyobrazcie sobie, ze wczoraj w nocy probowali mi sie do auta wlamac, klamke rozwalili, myslalam rano, ze szalu dostane, cholerna stolyyyyca, koszmar jeden wielki. Witam tiluchne i lenke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry