witam was , ja dzis dopiero potem was doczytam bo tez mam latania, do tax office-u musze jechac i takie tam - ale powiem wam ze dzis sobie zamowie ten termometr owulacyjny,bo wtedy akurat mi dojdzie na nowy cykl,jakos tak zaczelam liczyc , i chyba nie sadze ze trafilam w owulke wiec raczej z tego cyklu nici cos mnie boli od paru dni brzuch wlasnie moze to dopiero owu a dzis juz 30-czy 31 dc

, sama juz nie wiem o co biega nigdy sobie sama nie wylicze bez pomocy monitoringu ;/, troche mnie to drazni - ta nieregularnosc ;/
tiluchna @ mialam 9.10 a moje cykle wahaja sie 28-29 dni do max 45 dni, ehhh..

a ty na jakim etapie jestes? widze ze juz masz parke suuuper...

!
no i lipa z tesciowa, bo w koncu rodzina ale dobrze ze maz ma was

!
karotka super ze jeszcze nie ma @ a kiedy zamierzasz testowac w nastepnym tyg czy jeszcze w tym

?
mamolinka to wy cala rodzina w holandii jestescie, tesciowie tez czy tesciowie w pl? a ta twoja szwagierka udana ;/ nie ma co dobrze ze chociaz zauwazyli - gra jakbybyla rozpuszczona jedynaczka

....- a moja jest super nie mam co narzekac - fajnie sie z nia gada i taka normalna jest - niby zawsze w rodzinie ktos sie zdarzy wlasnie jak mowisz -tzw czarna owca ale u nich wyjatkowo wszystkich lubie heheh

wiec good
krowkabordo ja juz wspominalam z tesciami moimi co i jak ale tez mysle tak samo jak ty - co za duzo to nie zdrowo hihi
do pozniej !