reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
lol :)
ja sie ledwo doczolguje do 21 godziny
po powrocie z pracy, ogarnieciu domu, lekcjach, kolacji, obkapaniu dzieciakow itd - po prostu padam :)

Mamolinka - dalas mi nadzieje :)

okej, ja uciekam :tak: do jutra staraczki :-)
razem razniej ;-)

mamolinka kochanie ty moje,dobrze,że mi przypomniałaś,ja też koniecznie muszę odgruzować łazienkę z prania :szok: haha....Muszę jeszcze zaraz szybko do sklepu skoczyć. No i oczywiście,że ci te 2 tyg szybko zlecą :-) Ja też,nawet jak @ przylezie,z wami będę miała łatwiej,wiem o tym.:*
tiluchna no mi się akurat @ już prawie tydzień spóźnia,dzisiaj będzie chyba 6 dzień. Ale wczoraj testowałam i nic,tak sobie myślę,że albo spóźniona @,albo za wcześnie testowałam. No i mam nadzieję,dziewczyny tu mnie też tak podtrzymują na duchu,że to jednak ta druga opcja.:-):-)

czesc tiluchna

no to witaj w klubie nieregularnosci hahah, ja mam ten sam problem i wlasnie teraz sie glowie czy byla owulacja czy nie bylo, jak tak to kiedy i milion pytan bez odpowiedzi.

po drodze bylam tez na innych watkach, i wkleje wam o to linka na strone watku, z planowaniem plci, ktora mi dziewczyny polecily, szukajcie tekstu na zielono - sa opisane metody itd.

https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html

to jest wspomaganie na dziewczynke, na chlopca szukam - ogolnie to tak z ciekawosci czytam ;-)

witam się wieczorowo :-)
Tiluchna rozgość się!

U mnie dzień minął pod znakim przyklejonego syna. Nie powiem, że to nie jest cudowne ale w pewnych momentach mógłby troszke odpuścic hehe np. mama udaja się SAMA do wc:sorry::laugh2:.

Karotka- Ty to trzymasz wszystkich w niepewności..ja bym świra chyba dostała. Naprawdę dopiera za kilka dni chcesz powtorzyć test? Nie mozesz np, jutro?;-):tak:.
Mamolinka- Jaśko wierci się w łóżeczku, gada i non stop wywala smoczka i woła bym podniosła. Bestyja jedna :-). Co do mierzenia temperatury to ja pewna nie jestem ale po owulce chyba jest skok. No i trzeba mieć przynajmniej 3 godziny (jak nie 4) nieprzerywalnego snu by tempka była miarodajna.

Ahhh... nareszcie cisza w domu, dziecie moje spi, malzonek poszedl w aucie sie pogrzebac, a ja z farbka na wlosach moge korzystac z tej cudownej chwili ;)

Karotka ja musze poprac wszystko, za tydzien moja tesciowa do nas przyjezdza i nie bede robila prania bo nie bede miala gdzie go rozwiesic ;) I wogole z tej okazji czekaja mnie w koncu pozadki hehe:-D

krowkabordo moja mloda tez gubi smoczka, ale budzi sie z tego powodu raz lub 2 , ale kolo 5 standardowo budzi sie jeszcze na butle. ja mierze o 6:30 po mniej wiecej 1,5 godz. snu ... Moze od nastepnego cyklu zaczne mierzyc pozniej np. o 7:30 lub 8. No wlasnie z tymi skokami to ja sama niewiem. Tak jak juz pisalam czytalam w paru artykulach, ze w dniu owu temp. spada bardzo nisko a juz dzien po zaczyna rosnac sobie, w innych natomiast, ze w dniu owu jest skok pozniej delikatnie spada, rosnie, albo sie utrzymuje. I niewiem , ktora wersja jest prawdziwa

Ostatnia edycja:
reklama
miciur-ka gratuluję odnalezienia telefonu ;-) możesz kontynuować badania:-D

krowkabordo zdrówka!!!!niestety to dopiero początek okresu przeziębień:-( a gubienie smoczka w nocy znam aż za dobrze! współczuję i Tobie i sobie:-D

tiluchna- witaj powodzenia w starankach:tak:

szkoda że ja nie mogę sobie w pracy na bb posiedzieć:-(, programy szpiegowskie nam poinstalowali i nici z internetu:wściekła/y: na szczęście jeszcze tylko 3 miesiące i będę miałą spokój:tak:
a u mnie wreszcie @ się rozkręca;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry