reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziewczyny,co taka cisza? Pewnie obiadek,sprzątanie,dzieci itp.Albo praca czy uczelnia. W sumie fakt,środek tygodnia jest.:-p Cholera,brzuch mnie boli jak na @....mam złe przeczucia.:no:
No nic,idę się pocieszać pieczonym kurczaczkiem,bo jednak mielone zostawię na jutro chyba.:-D:-D

reklama
Krowkabordo duzo zdrowka dla Jasia ;) Ja tez wstaje w nocu do mlodej mniejwiecej 2 razy a zawsze kolo 5 a o 6:30 mierze tempke. Szczerze to do konca sie juz zgubilam o co tam chodzi, na 10 stronach czytac , ze w dniu owu jest spadek temp. na innych 10, ze jest skok w gore ... Ja juz sama niewiem.

Karotka witaj Kochana :* ja pol dnia sie wlocze w ta i spowrotem :/ Obiadek zrobiony, dziecie nakarmione a mi tak strasznie spac sie chce :/ Polozylam sie w salonie na chwile myslalam, ze uda mi sie zdrzemnac jak mloda bajki oglada, ale tyle co zdarzylam oczy zamknac a mloda juz krzyczy "mami wake up" i po spaniu :/ ja dzisiaj tez mam na obiad pieczonego kurczaczka a dokladnie udka w sosie smietanowo-czosnkowym ;) U mnie PMS nie robi roznicy ja i tak zawsze chodze z humorkami :D

uuuu:) a kiedy zamierzasz testowac?:)
ja dzisiaj mialam wyjeta spiralke
mialam ja rok, copper coil - bezhormonalna
lekarz powiedzial ze moge spokojnie zaczac dzialania:happy:
owulacja powinna nastapic normalnie a nawet zastanawiala sie czy wczorajsz przytulanie nie spowoduje czegos :tak: i bala sie wyjac abym to nie poronila przypadkiem :eek:
ale powiedzialam jej, ze testy owulacyjne robie i byl negatywny wiec nie ma co sie bac :-)
dzisiaj jest 17 dc a ze mam nieregularne cykle to nie wiem nawet za bardzo kiedy co i jak :laugh2:
po prostu bede robic testy i sie przytulac :-)

mamolinka współczuję zmęczenia :* wiem jak to jest z małym dzieckiem,jak się chce człowiek chociaż troszkę zdrzemnąć :sorry: U mnie @ nadal brak... no zobaczymy. No i czekam na twoje testowanie,wprawdzie to jeszcze chwila,ale zleci :-)
tiluchna witaj ;-) przyłączaj się śmiało :)

ja za 20 min koncze prace i smigam do domu:)
w domu dostac sie do kopma to marzenie naiwnego :no:
wiec ja sie najbardziej bede udzielac w godzinach pracy 9-5 jako, ze na tylku siedze przed monitorem caly czas :-)

karotka;-) a Ty kiedy testujesz?

reklama
Tiluchna 4 lata temu tez mialam spiralke zalozona Mirene i po wyjeciu zaszlam odrazu w ciaze ;) Ja testuje za jakies 2 tyg. chyba, ze zdecyduje sie uzyc testu o czulosci 10 wiec moze i wczesniej :-) Hmm... musze osobiscie powiedziec, ze na mnie chyba testy owu nie dzialaja :/ Robilam w tym cyklu od 8 dnia i byly caly czas negatywne, bardzo slaba druga kreska a dzisiaj mam dzien 16 i pierwszy raz zobaczylam dosc intensywnie zabarwiona druga kreske, ale mimo to slabsza od kontrolnej. Ja oprocz testow mierze tempke, ale tu tez sie zgubilam i nie moge polapac, musze sie tego nauczyc i oswoic z tym.

Karotka w tak dobornie milym towarzystwie te 2 tyg. szybko minal ;) I albo bede plakala albo sie cieszyla :D No tak w koncu wstalam i odmulilo mnie troszke zdjelam jedno pranie, rozwiesilam drugie i wstawilam trzecie, tylko teraz tak mysle, czy bedzie mi sie chcialo je jeszcze dzisiaj rozwieszac :/ Zbliza sie godzina 19, mloda spac a mi pewnie sie pewnie tryb nocny wlaczy i bede znowu sie krecila do 23 albo i pozniej :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry