reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

cześć, jestem nowa na forum i dołączam do waszej grupy:) zaczynamy starania o pierwsze dziecko w listopadzie właśnie - razem raźniej więc skoro i tak poczytuje na forum to i owo, to postanowiłam się zarejestrować;)

reklama
witam dziewczyny :)

podejrzewam ze w kolejce nastepna do sprawdzenia bede ja :-) - spodziewana @ za 4 dni, ja raczej testowac nie bede no chyba ze sie spozni pare dni to wiadomo, ale jak to zwykle bywa nadzieji sobie wole nie robic ;) tak chyba mi jest latwiej sie z tym godzic

missiiss no nie dziwie ci sie ze podjarana jestes heheh :-D bynajmniej juz cos wiesz - ja to sie zawsze zastanawiam co u mnie w srodku sie dzieje :tak: - 3 mam kciuki za powodzenie akcji :-D!!

w ogole telefon sie znalazl po 2 dniach szukania:crazy: wiec uff mam swoje dane itd. no i chyba alzhimera :no: porazka :tak:

Lanka witaj , noo w grupie razniej wiec zapraszamy heheh ;-)

aha dziewczyny zapomnialam wam powiedziec ze nasmialam sie ostro wczoraj z waszych teorii o facetach itd hahahha:-D no ale coz podpisuje sie pod tym ;)

Lenka witaj wsrod Nas ;) Oby cykl byl dla Was owocny .

Miciurka solidarnosc jajnikow musi byc :D Dobrze, ze znalazlas tel. bedziesz mogla dalej prowadzic swoje badania :D

Ja dzisiaj jakos w dobym humorze jestem :-) I nawet test owu mi prawie wyszedl tzn. druga kreska byla prawie taka mocna jak pierwsza (pierwszy raz odkad testuje) I niewiem czy ta owu mi sie zbliza, czy juz byla, a obstawialabym ja na wczorajszy wieczor, delikatny bol podbrzusza i podczas przytulanek :D Czekamy dalej, i zaciskam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie i te ktore dopiero zaczynaja staranka ;)

Lenka witaj wsrod Nas ;) Oby cykl byl dla Was owocny .

Miciurka solidarnosc jajnikow musi byc :D Dobrze, ze znalazlas tel. bedziesz mogla dalej prowadzic swoje badania :D

Ja dzisiaj jakos w dobym humorze jestem :-) I nawet test owu mi prawie wyszedl tzn. druga kreska byla prawie taka mocna jak pierwsza (pierwszy raz odkad testuje) I niewiem czy ta owu mi sie zbliza, czy juz byla, a obstawialabym ja na wczorajszy wieczor, delikatny bol podbrzusza i podczas przytulanek :D Czekamy dalej, i zaciskam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie i te ktore dopiero zaczynaja staranka ;)

takkk ufff jest i moje badania i dane sa :) hihi,
ha mowilam ze ci wyskoczy w koncu druga krecha - dlatego masz humorek :-D! hih, powiem ci ze u mnie chyba raczej lipa bedzie, bo wczoraj normalnie mialam taki dzien jak przy tzw. 'napieciu przedmiesiaczkowym' hahaha, mojemu pieknemu sie oberwalo ostro i chodzilam taka naburmuszona ze hej nie wiem nawet dlaczego wiec moze to byla wyzywka z okazji zblizajacej sie @ ze mi nic nie pasowalo hahahha :-) no ale dzis jest lepiej juz - nawet sie rozgladam online za zakupem termometru owulacyjnego bo ja mamtylko taki z 1 m-cem po przecinku a przydaly by sie z 2-oma. nie jest drogi 3 euro czy 4 tylko. kurde u mnie tak wieje - plus nic mi sie nie chce.. tragedia w koncu musze sie ruszyc ale co tu robic ..?

Ale juz bym chciala byc w ciazy masakra ! :tak:

Wachania humorow w ciazy to bardzoo czesty objaw :D Wiec dopoki nie ma @ jest nadzieja :-) Ja dzisiaj tez patrzylam termometry owu i tez zastanawiam sie nad jego kupnem, bo i u mnie cena lezy w granicy paru euro. Ehhh u mnie pogoda wcale nie jest lepsza, caly dzien pada :( Ja juz zdazylam obiad zrobic z nudow a teraz dalej nic i coraz bardziej przez te nierobstwo nic mi sie nie chce.

Ciaza kazda z nas by chciala w niej byc ;) I napewno w niedlugim czasie bedziemy sie chwalily ciazowymi brzuszkami i przescigala sie, ktora ma wiekszy :-D Jednak ciaza to nie czas sztucznych ogni i teczowych dni, ale wymiottow, mdlosci, ciaglego glodu lub smaka na cos .... Ale mimo wszystko piekny okres, chociazby tak zapamietalam pierwsza ciaze, zero jakichkolwiek objawow oprocz bolu piersi ;)

P.S. Ale tu dzisiaj cicho, gdzie wszystkie staraczki sie podzialy ?

no to super mialals ciaze prawie bezobjawowa :),

wlasnie nie wiem gdzie sa wszyscy no ale trzeba brac poprawke na to ze jest srodek tyg. wiec moze w pracy :-Dhihihih

a ty termometr kupujesz gdzies tam u siebie w aptece czy online ? bo ja patrze online :) ale mysle ze przejde sie do apteki i zerkne czy maja

No tak niby srodek tyg. ale wczoraj tez byl dzien a i bylo wiecej obecnych :D

Ja tez patrzylam online i raczej zamowie z jakiejs strony, bo po aptekach nie chce mi sie chodzic... Jeszcze z mloda, a tym bardziej, ze teraz wszyscy zasmarkani. Ostatnio jak poszlam do apteki po syrop dla mlodej, byly przede mna 3 osoby a ja stalam w kolejce chyba z 40 min :/ Nie widzi mi sie taka strata czasu.

No hej dziewczęta. Byłam z Jaśkiem u lekarza. Przeziębiony biedak. Wstał o 5, teraz odsypia. Katar mu przeszkadza...Nie lubię jak jest chory:no:. Widzę, że ostro nastawione na mierzenie temperatury jesteście. U mnie to i tak nie ma sensu. Kilka razy w nocy wstaje do małego. Więc zawsze byłaby zaburzona. A to niewątpliwie jakaś podpowiedź by była. No cóż trza kombinować w inny sposób i utrafić w odpowiedni moment:tak:.
Co do facetów ŚWIĘTA PRAWDA. Jak tylko główka zaboli to są umierający. A jak mówię mojemu M, że mnie też boli to odpowiada CIEBIE CIĄGLE BOLI..i gadaj z takim.

Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Cześć kochane :-) No ja bym się odezwała wcześniej,ale od rana mam latanie po lekarzach (rzecz jasna,jako tłumacz i wsparcie psychiczne mojego faceta :sorry:),urzędach,itp. U nas też cholernie zimno,i nie wieje,a piździ,za przeproszeniem. :crazy:
miciur-ka gratuluję odnalezienia telefonu ;-) Ja tak miałam kiedyś,tylko z kluczami od mieszkania i od rana do wieczora szukałam..:no:
mamolinka pewnie,że każda już chciałaby w ciąży być. Z drugiej strony,masz rację,że to nie jest znowu taki błogosławiony i cudny stan przez 9 miesięcy :sorry: Ja,tak jak ty, absolutnie żadnych objawów nie miałam (ze 2 razy może mi się słabo zrobiło),zero mdłości,nic specjalnego. Ale jak tak sobie przypominam,to pamiętam,że wcale się w roli ciężarówki tak super nie czułam,zwłaszcza w upały,to już była katastrofa.:szok: Wtedy lipiec-sierpień bez jakiegokolwiek zimnego picia nawet się z domu nie ruszałam.
Aaaa, no i ja od rana też na mojego P.warczę. No tak mnie wkurza od bladego świtu,że nic,tylko wałkiem w głowę przywalić.:-p Pytał się mnie właśnie czy to PMS,czy po prostu za wcześnie test zrobiłam i dopiero za parę tygodni będzie miał prze.....:-D:-D:-D
krowkabordo życzę dzieciaczkowi szybkiego powrotu do zdrowia. No niestety,pogoda tragiczna.:no: Ja się tylko modlę,żeby moja Sara nic nie złapała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry