reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelka - no to chyba wszystko jasne ;-)
ale pogratuluje jak sie pochwalisz testem :-D w sensie gdy zrobisz i bedzie kreskowo na bialym :-D

Missiiss - wiesz, ze ciezko cos szukac za granica z Pl..
a nie byloby latwiej gdyby tam maz pojechal i postaral sie poszukac czegos na wlasna reke? zawsze to latwiej isc na rozmowe wstepna jak sie jest na miejscu:sorry2:

reklama
Ale pustki hehe...
Ja zaraz wychodze, ide pojezdzic po teskach,.popytac czy ktos sie ze mna zamieni ... A jak nie to poczekam do konca zwolnienia, i jak nastepnego nie doetane to wroce na wieczory ehhh...nie wiem co mam robic.

Akuku - hmmm a ja myslalam, ze mozesz siedziec na zwolnieniu jak dlugo chcesz.. przeciez nie masz jak wrocic na wieczory
co.. pogrozili ci wczoraj???
czemu nie mialabys dostac kolejnego zwolnienia???

ehhh a ja chyba wczoraj zrobilam falstart nie rozumiem :zawstydzona/y:
bo przedwczoraj bylo przytulanko i myslalam ze wszystko wylecialo ze mnie, ze tak to ujme i wczoraj po poludniu ten sluz.. mozliwe ze go pomylilam z nasieniem?:confused:
ale to by bylo dziwne.. po calej dobie? ehh:baffled:
bo dzisiaj sluzik normalny bialy,lepki i nierozciagliwy:dry:

podbrzusze bardzo boli, ale moze to od czekolady :-D
niedobrze mi tez.. chyba tez od tej czekolady:-p

w ogole siedze, nudze sie i mysle.. za duzo mysle
pracowac mi sie nie chce:sorry2:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

U mnie lepiej mama ublagala zebym zostala , Ojciec zrobil awanture a ja z dobrego serca zabralam Babcie na zakupy wzielam. Jest ok...

Akuku tylko mowilam cos o much bagazach podrecznych. Ojciec kupowal billet dla babci we wrzesniu jakstare przepisy byly. N.a. bilecie tez pisze zero duzy bagaz podreczny. A kazali placic. Walizka byla kupiona u wizzair na stronie jescze przed zmiana przepisow. To Teraz co?? Skarge pisac?

Czesc Kochane dopiero mam czas aby zajrzec do was .

Miissii ja bym zrobila tak jak Tiluchna pisze,niech maz przyjedzie,porozglada sie za praca,pisalas cos ze rodzinke macie w UK takze moglby sie u nich zatrzymac na kilka dni i problem z mieszkaniem mialby z glowy,a sadze ze jakby juz tu byl to i rodzina by pomogla w znlezieniu pracy,chociazby podpowiedzialaby gdzie sie udac itd

Anabelka witaj,ja na twoim miejscu bym juz testowala...moze zrob testa :-p

Tiluchna wydaje mi sie ze ten sluz to pozostalosci po nasieniu ;-)

Akkuku to fatalnie ze nie chcieli Ci zmian zamienic a mozna wiedziec jaki podali powod :/

Pam bardzo ladnie z twojej strony ze zabralas babcie na zakupy,napewno milo sie jej zrobilo...co do bagazu ja bym skladala skarge,bo skoro kupilam bilet na starych zasadach wiec dlaczego mam teraz cos doplacac ?? :sorry2:

hej Edyta :-D
mowisz ze to zagubione zolnierzyki? :-( ehhh... a myslalam, ze moze wszesniej wszystko bedzie
a jak u Ciebie ze sluzikiem?;-)

Akuku? a jak u Ciebie
sorka ze tak sie podpytuje ale jestescie na podobnym etapie cyklu to chcialabym porownac :tak:

jeszcze 3h - zdechne tu z nudow
nic absolutnie nic mi sie nie chce
nawet mi sie nie chcialo isc na przerwe obiadowa :baffled:

w takich chwilach mysle sobie ile moglabym w domu zrobic, ile jest do zrobienia a ja tu siedze i gapie sie w ekran:wściekła/y:
a potem przychodze do domu i szczerze padam od tego nic nie robienia, i jest pozno i nawet nie ma kiedy tego wszystkiego zrobic i kolko sie zamyka:wściekła/y:

edytko nie wierzę w te sikane zbytnio na początku ciąży,co do krwi to nie będę miała wątpliwości i pogodzę się z wynikiem a po sikanym pomyślę że napewno zepsuty a jak wyjdzie wynik wątpliwy to dopiero będzie hehe :-)
Dzisiaj brzuch pobolewał ale tak jak wczoraj,przedwczoraj i jeszcze kilka dni wcześniej.
Ale 6 dni po owulacji miałam kłucia w macicy i od tej pory pobolewa mnie brzuch-co byście pomyślały o tym ? pozytywnie prawda ale cyce ani rusz i to znowu świadczyć może o braku ciąży więc jak narazie mam 50 % szans :-) no i jajnik czuje,ciągnie w dół...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry