reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Jak to co zrobic ...zjesc :-D:-D

Cezkam na testy ph,zamowilam z dwoch roznych miejsc i mi nie przyszly :baffled: Testy ovu i ciazowe mam i chyba to najwazniejsze,ale chcialabym zmierzyc sobie ph a tu na zlosc ich nie ma :hmm:

Co macie dzisiaj na obiadosa ?? bo u mnie pizza rzadzi ,nie mialam czasu dzisiaj ugotowac wiec smieciowe jedzenie bedzie :zawstydzona/y:

reklama
Pam ja tez czytalam ze im ciaza starsza tym poziom hcg spada i dlatego test nie wyszedl ;-)

Tiluchna no wyjscia nie masz,jak z reszta kazda z nas ,trzeba czekac na swoja kolej :-p

Testy nie przyszly,jutro jak nie przyjda to napisze maila ,bo ile mozna czekac :sorry2: pranko sie pierze a ja zajadam sie kanapkami z serkiem mascarpone mmm pycha .

Cos ostatnio malo dziewczyn zaglada:nerd:

święta to i opóźnienia w wysyłkach

Edytko - to u mnie jeszcze gorzej bo ja nie mam nic :sorry2:

maz ma dzisiaj obiado-kolacje swiateczno firmowa (wlasnie sie posila:wściekła/y:)
i przystawki, i obiados i piwo/wino - co sobie zamarza:dry:

a ja zostalam sama z obiorem dzieci, i przygotowaniem czegos
choc moje to obiady jedza w szkole/przedszkolu

ale cos na kolacje tak czy siak wypada zrobic:blink:
no wiec nie wiem:sorry2:

moze ugotuje makaron i zrobie w mascarpone i troszke cukru ;-)

Tiluchna - jestem, jestem :-D Tylko najpierw spałam, teraz musiałam odebrać Jasia z przedszkola. Ale widzę, że tu tak pusto, ze nawet dużo do nadrobienia nie mam
Co do mascarpone - ja najbardziej lubię naleśniki z mascarpone i truskawkami :-) Mniaaaam :-D

Limonka - trzymam kciuki za testowanie 25 w takim razie :-)

Ale u mnie zimno, -15 stopni, masakra jakaś

Ja dziś na obiad miałam wczorajsza rybę :-D W ogóle ja zazwyczaj nie gotuję, tylko w weekendy. Karmią mnie w pracy, Jasiek je w przedszkolu, M jak ma wolne to coś sobie gotuje

Ostatnia edycja:
Anabelka ja rozumiem ze swieta ale jedne testy byly wyslane 30 listopada,wiec juz powinny byc u mnie :-p

Tiluchna a za co mi dziekujesz,przeciez to Domi rzucila haslo nalesniory :-D

Domi uwielbiam rybe ,niedlugo bede robic po grecku :-)

reklama
hehe:-D:-D
u mnie jadalnia sluzy za suszarnie :tak:
dwie rozstawione suszarki kolo kaloryfera aby szybciej schlo bo inaczej to pare dni :-)

tak mi sie marzy zagosodarowanie przybudowki aby miec druga lazienke i wlasnie pokoj pralniczo-suszarniczy
ale to sie wiarze z rozwaleniem tego co teraz jest i postawieniem calego extension na bok lacznie ze zburzeniem garazu i zrobieniem workshopu .. ahhhhh... moze za 4 lata:baffled::sorry2:
plany sa, umiejetnosci sa, narzedzia sa, ludzie do roboty sa.. nawet kasa by sie znalazla ale czasu nie ma:errr:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry