wiecie co, ja juz to wszystko p i e r d o l e z pozytywnego punktu widzenia, pieprze moj organizm, nie bede liczyc cwiczyc badac sluz i c h u j wie co tam jeszcze, mam ochote na przytulanko, to bede sie porzytulac, a co mam okres i c h u j, zobacze czy z takim podejsciem do sprawy bedzie dluzszy ten cykl, wczoraj z moim m rozkrecalismy laptopa, bo jakas tasma sie zepsula, mowie wam na czesci pierwsze go rozkrecilismy, pomyslalam sobie, ze jak juz sie wszystko u nas dupczy, to pewnie laptop sie zdupczy tez, a tu co???dziala, o moj boze on dziala!!!, dzisiaj kapuste gotuje drigi raz w zyciu i o dziwo jest smaczna o moj boze jest smaczna!!! tak wiec dupcze cykle, nigdy sie nad tym nie zastanawialam i z mati zaszlam, porobie rzecz jasna te badania w styczniu i zobacze co dalej.
tiluchna i jak tam???lepiej, pamietaj po burzwychodzi slonce, pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, pamietaj maz musi dosrywac od czasu do czasu bo bysmy zapomnialy co to malzenstwo ( zartuje oczywiscie ), gtrzymaj sie, a jak bedziesz chciala sie wyzalic, pisz tu smialo.