reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tiluchna u mnie dzisiaj jest 7dc i jak narazie mam sluzik bialy-nierozciagliwy jeszcze troszeczke musze poczekac na ten wlasciwy :-p a Ty robisz juz testy ovu ??Nie masz sie co martwic niedlugo bedziesz miala wlasciwy sluzik ;-)

Anabelka co racja to racja,wynik bety daje 100% pewnosc ...ja nic nie mam do sikaczy ,wiec "ciaze" bede w taki a nie inny sposob sprawdzac,pozatym jak kiedys chcialam zrobic sobie bete to sie babka tak dziwnie na mnie popatrzyla jakbym z kosmosu byla :-D

Pam a co takiego dziwnego tam zobaczylas ?? :-)

reklama
Pam ja tez czytalam ze im ciaza starsza tym poziom hcg spada i dlatego test nie wyszedl ;-)

Tiluchna no wyjscia nie masz,jak z reszta kazda z nas ,trzeba czekac na swoja kolej :-p

Testy nie przyszly,jutro jak nie przyjda to napisze maila ,bo ile mozna czekac :sorry2: pranko sie pierze a ja zajadam sie kanapkami z serkiem mascarpone mmm pycha .

Cos ostatnio malo dziewczyn zaglada:nerd:

chciałabym by wyszedł pozytywny,ale kurcze ciągle myślę że to by było zbyt piękne,za pierwszym razem i to nie od początku cykl obserwuje hehe jak zaczęłam obserwować śluz i mierzyć temperaturę to byłam już na początki dni płodnych hehe no ale jakby co to szanse na dziewuszkę mamy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
heyy dziewczyny wybaczcie ale jakos cały czas w biegu ze sprzątaniem remontem wigilią i jakos czasu nie ma by siąść i z wami poplotkować :(:(:( jesli któraś zobaczyła juz II to gratulacje a za pozostałe trzymam &&&&&&& ja dopiero testować będę 25 gru. choć i t5ak wiem że będzie negatyw:-(:-( a tak bardzo bym chciała aby w świeta mieć taką niespodzianke no ale chyba nie będzie mi to dane :(:(:(

mam nadzieje że w świeta was nadrobie. Także buziaki dla was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry