reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku słońce,wybacz,że taką ignorantką się dzisiaj okazałam,bo zapomniałam o twoich problemach...kochanie,jak tam u ciebie? Na pewno pisałaś już z tysiąc razy,ale jak wspominałam,nie jestem w stanie nadrobić teraz kilku tygodni mojej nieobecności.:*

reklama
kasoku heyy
hmm kurcze ale gdy pytam i sie wkurzam to mówi że chce ale on nie lubi na siłe bo jakos wtedy nie może i kiedys tak bez zadnych ceregieli jak juz widział ze ma doła to podszedł do mnie i mówi ale ja Ci zrobie ta fasolke tylko n ie mozesz mnie tak naciskac
noo dobra nie naciskac nienciskac ale jak on nie chce kiedy ja chce sie serduszkowac co mam zrobic jak mam ochote wrrrrrrrr chyba sie dokupie wibrator bo przecież nie można liczyc na niego

oj karotka hmm to, ze mojemu nasienie nawalilo to chyba wiesz??? zrobilismy po swietach kolejne badanie nasienia ale juz nie w klinice nieplodnosci tylko w normalnym laboratorium i wyniki byly lepsze,ale jeszcze slabiutkie, a u mnie kila, od smierci tesciowej popieprzyl mi sie cykl i tak mam co 22 dni okres skapy, teraz czekam juz powinnam dostac a tu cisza, w ciazy nie jestem, natomiast cierpie bo grzyba zalapalam i swedzi piecze niemilosiernie, jezu skad on sie wzial??? nie mam pojecia, no to w skrocie tyle...

kasoku heyy
hmm kurcze ale gdy pytam i sie wkurzam to mówi że chce ale on nie lubi na siłe bo jakos wtedy nie może i kiedys tak bez zadnych ceregieli jak juz widział ze ma doła to podszedł do mnie i mówi ale ja Ci zrobie ta fasolke tylko n ie mozesz mnie tak naciskac
noo dobra nie naciskac nienciskac ale jak on nie chce kiedy ja chce sie serduszkowac co mam zrobic jak mam ochote wrrrrrrrr chyba sie dokupie wibrator bo przecież nie można liczyc na niego

limonka :-D:-D no kup se wibrator kup dziolszka, wytlumacz twojemu, ze jezeli chce ci zrobic fasolke, to niestety u kobiety sa okreslone dni na to i wlasnie dziisj jest ten dzien, ja mojemu tak mowie jak kreci nosem, a teraz mam jeszcze jedno powiedzonko, chodz sie bzyknac , bo znowu jajca zakwasisz i plemniory z****** genetycznie beda, no powiem, ze na razie to pomaga :-D

kasoku po pierwsze to dziękuję, Ty już wiesz za co kochana :*

po drugie to chyba nagadam mojemu, że trzeba systematycznie opróżniać zapasy bo on jakiś nie bardzo chętny wtedy kiedy potrzeba, on nabiera chęci jak już "po ptokach" jest czyli na koniec cyklu.... ech Ci faceci...

a tak na marginesie jak już sobie większość wyjaśniliśmy i jest już ok to straszna mnie chcica naszła... :szok:
tylko co z tym fantem zrobić jak tu @ w pełni....

Ostatnia edycja:
kasoku no o poprzednich wynikach wiedziałam..kurczę,no strasznie ci się popieprzyło.Ale skoro mówisz,że następne były lepsze,to jakaś nadzieja jest.Jeśli chodzi o grzybicę,to niewiele mogę pomóc,miałam tylko raz w ciąży.No,ale nie wiem...chyba nadzieja cię nie opuszcza,co?:sorry2: Głupie pytanie,wiem..Ale sama wiesz jak to jest,że czasem najmniej się spodziewasz i akurat wyjdzie. Kurczę,wiem jak to brzmi. Tak trywialnie.Ale wiesz co? Skoro jesteś nadal tutaj na naszym forum,to znaczy,że jeszcze dalej walczysz i nie zamierzasz się poddać (cholera,znowu brzmi jak z jakiejś "Królewny Śnieżki" :dry:). Trzymam mocno kciuki cały czas.
limonka wibrator świetna rzecz :-) Żeby nie było,że ja jakaś rozwiązła jestem czy coś,ale...hmm...no spróbuj sama :-D

Z moim to samo.. kiedys na jednej nodze przylecial jak spodnie sciagalam nawet zeby przebrac i odrazu w gotowosci bojowej.... a teraz? na slowo seks czy probowanie go popiescic to ucieka i wiecznie wymowki.... mi juz nawet nie zalezy zeby w TE dni ale wogole... zeby wogole jakies zycie seksualne miec....
Tez se chyba wibrator kupie bo jak wyciagne implant to libido mi wzrosnie i wtedy co? umre :-D

Bylismy w kinie film warty polecenia ale mysle ze tylko po angielsku.... bo sa takie teskty ze na polski ich sie nie da przezloyc. Seven Psychopaths..naprawde super wysmialam sie niezle :-D

Kasoku teraz mi sie przypomnialo... ja mialam raz okropna grzybice tez strasznie swedzialo i pieklo.. dostalam w aptece globulki dopochwowe na 3 dni coprawda ale podzialaly... tylko kurde nie pamietam jak sie nazywaly...:sorry2:i jeszcze mycie sie zelem z serii Ziaja Intima mi bardzo pomogl takie zielony albo niebieski obydwa byly super... i samrowalam kremem siebie i mojego tym na C...taka biala tubka z czerwonym napisem uzywne tez u dzieci na Nappy Rash...

Ostatnia edycja:
Ooo teraz sobie przypomniałam,że na grzybicę dostałam Nystatynę. Pomogła.Ale ,jak wspomniałam,byłam w ciąży.Chociaż czy to ma jakieś znaczenie?:sorry2:
pam mój też ucieka...powiedział mi ostatnio,że się czuje tylko jak "reproduktor". Świetnie,tylko,że to on był pierwszym,który wspomniał o drugim dziecku...:angry: Chyba już dostrzegam twój problem i niestety,u mnie jest to samo. Niby chce,ale tylko tak jak ON chce. O ile w ogóle ma ochotę.A ja z kolei też nie chcę go na siłę ganiać do łóżka,bo akurat "te dni". :sorry2: Ja sama nie wiem...Staram się czerpać przyjemność z serduszkowania,i z reguły jest ok,ale jak mam w głowie,że akurat to SĄ TE DNI,to... wiecie same.I on to czuje.Stara się,ale nie mogę też cudów wymagać..

hehehe
wiec nie jestem sama że chłopa za jaja musze ciągnąc do wyra ehhhh ja juz sama nie wiem z tymi naszymi chłopami juz chyba gorzej byc nie może oni chyba mają przez tą zime jojca pozamarzane że tak sie seksu boją ja juz sama nie wiem ehhh no dzis akurat byłam u gin i jak mnie badała to powiedziała że ostatni dzien na bara bara bo owulacja mi sie konczy i ostatni dzwonek do dzidzi a ten FOCHA strzela mam nadzieje ze wróci przed 24 jak obiecał (nadzieja matką głupich) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a z tą krową to ja nie żartowałam chyba jak każdy facet mysli że my możemy o każdej porze dnia i nocy zachodzic a tu dupa tylko 12 razy w roku jest szansa by cos zmajstrowac to pod górke nam robią
co do wibratora to ja juz jeden mam ale taki malutki dostałam na świeta jakieś 4 lata temu od bratowej :-D:-D:-D:-D i jest ze mną do dzisiaj bidoczek :D:D:D:D hehehe

reklama
kasoku z tymi jajcami to mnie rozbawiłas akle ja podobnie do mojego mówie tylko mój jakis uparty jest ehhhh
a powiedz co tam u ciebie wszystko wporządku o ( problemach rodzinnych wiem o badaniach też) ale pytam tak ogóle jak tam miedzy wami sytuacja ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry