Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kasoku heyy
hmm kurcze ale gdy pytam i sie wkurzam to mówi że chce ale on nie lubi na siłe bo jakos wtedy nie może i kiedys tak bez zadnych ceregieli jak juz widział ze ma doła to podszedł do mnie i mówi ale ja Ci zrobie ta fasolke tylko n ie mozesz mnie tak naciskac
noo dobra nie naciskac nienciskac ale jak on nie chce kiedy ja chce sie serduszkowac co mam zrobic jak mam ochote wrrrrrrrr chyba sie dokupie wibrator bo przecież nie można liczyc na niego

no kup se wibrator kup dziolszka, wytlumacz twojemu, ze jezeli chce ci zrobic fasolke, to niestety u kobiety sa okreslone dni na to i wlasnie dziisj jest ten dzien, ja mojemu tak mowie jak kreci nosem, a teraz mam jeszcze jedno powiedzonko, chodz sie bzyknac , bo znowu jajca zakwasisz i plemniory z****** genetycznie beda, no powiem, ze na razie to pomaga 

Głupie pytanie,wiem..Ale sama wiesz jak to jest,że czasem najmniej się spodziewasz i akurat wyjdzie. Kurczę,wiem jak to brzmi. Tak trywialnie.Ale wiesz co? Skoro jesteś nadal tutaj na naszym forum,to znaczy,że jeszcze dalej walczysz i nie zamierzasz się poddać (cholera,znowu brzmi jak z jakiejś "Królewny Śnieżki"
). Trzymam mocno kciuki cały czas.

i jeszcze mycie sie zelem z serii Ziaja Intima mi bardzo pomogl takie zielony albo niebieski obydwa byly super... i samrowalam kremem siebie i mojego tym na C...taka biala tubka z czerwonym napisem uzywne tez u dzieci na Nappy Rash...
Chyba już dostrzegam twój problem i niestety,u mnie jest to samo. Niby chce,ale tylko tak jak ON chce. O ile w ogóle ma ochotę.A ja z kolei też nie chcę go na siłę ganiać do łóżka,bo akurat "te dni".
Ja sama nie wiem...Staram się czerpać przyjemność z serduszkowania,i z reguły jest ok,ale jak mam w głowie,że akurat to SĄ TE DNI,to... wiecie same.I on to czuje.Stara się,ale nie mogę też cudów wymagać..

i jest ze mną do dzisiaj bidoczek