reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

limonka masz rację ,im się wydaje,w sensie facetom,że my zawsze i wszędzie możemy,jesteśmy płodne cały rok i w ogóle...A tu nagle DUPA :szok: i co dalej? "Kochanie,nie mam siły; jestem zmęczony,chce mi się spać..."Ewentualnie nagle musi wyjść do kolegi.:dry: No ja nie wiem..Tyle się mówi,że faceci tylko o seksie myślą,a jak przyjdzie co do czego,to..hm...

reklama
aa własnie kobitki powiedzcie mi czy macie jakis sprawdzony żel lub lubrykant który nie zabija plemniorów albo ułatwiający im tam dotarcie? bo u mnie sachara czasmi że szkoda gadac i często ślina ale to na sekunde pomaga zanim sie tam rozkręcimy

limonka proponuję Durexa, sama czasem używam,właściwie bardziej dla przyjemności,ale jednak,jakby nie było,też słyszałam,że żel ułatwia dotarcie plemników. Ja mam taki pomarańczowy rozgrzewający,nie podam teraz linka,bo już nie mam jak szukać..ale jeśli o żele ogólnie chodzi,to polecam.;-)

Hahaha widze ze kazdy facet ma problem w dni plodne hehe... Angke zmeczeni... I u nas tez tak ze jak mi sie plodne skoncza to wyedy on gotowy rano I wieczorem I z tekstem to co robimy ta dziewczynke ?? A ja wtedy teraz juz za pozno... Hehe... Jeszcze kilka.michow staralam sie tylko na core do np. 12 dc I wtedy zawsze zonk a jak ja jzu wiedzialm ze bylo na chlopca yo on ze core chce robic hehe

Cos jeszcze mialam pisac.ale nie pamietam
Mama mnie cisnie bym z jia w karty grala ... Chlopa potrzebuje kobieta....

kurcze używałam kiedys durexa ale chyba miałam uczulenie bo myslałam ze mi psitke moją wypali :-D:-D:-D:-D i przestałam uzywam intimel taki różowy ale z tego co wiem posiada odczyn kwaśny nie wiem czy to dobrze ale mi pomaga ale chciałabym jakies inne wypróbowac. Jakies 3 lata temu dostałam tab. dopochwowe estrogen własnie na poprawienie śluzu nie wiem czy dobrze czy nie ale u mnie poskutkowało na 2 miechy i koniec spowrotem to samo chociaz po odstawieniu anty troche sie poleprzyło

Ja mam wogole uczulenie na durexa.... na gumki tez tylko te bez no...latexu o :-P polecam strone Ann Summers ...tam to sa dopiero swinstewka :-D a najbardziej lubie czekoladowa farbe do ciala ale coz :P chyba sama z siebie bede zlizywac :-D

Karotko a co do tego ze on chce jak ON chce to swieta racja...

Ja gumek nie lubir I nigdy nie uzyealam tzn raz :-) I bylo masakrycznie jakby lizac lizaka przez opakowanie, normalnie nic nie czulam hehehe...
Zeli tez nie uzywalam ale nie mialam takiej potrzeby :-)

Limonka ja podczas brania tabsow uzywalam durexa ale jak dla mnie lipny jest ,nie odpowiadał mi ,dobrze że teraz nie musze go używać ...jak chcesz miec corcie to sylk jest dobry,tylko tez zakwasza i ph jest w granicach 4-4,5 takze moze tez zabić plemniory :zawstydzona/y:

Tili a ty gdzie jestes ,z tego co pisalas mialas zajrzeć wieczorkiem,mam nadzieję że czujesz sie dobrze.

karola nie ma za co polecam sie na przyszlosc jak co to wiesz, zawsze chetnie doradze :)

limonka na durexie zelu jest napisane, ze moze on utrudnic, tak wiec ja go nie stosuje, chociaz fajny poslizg daje, zalatwilam sobie w necie zel ulatwiajacy zaplodnienie z dzidzia na okladce, nie pamietam jaka nazwa ale jak sie wklepie zel ulatwiajacy zaplodnienie to wyskoczy,

dziewczyny ja juz wszystko do tej c i p k i wladowalam i nystatyne i globulki pimafuciny i wzielam tabletke jednorazowa na to i dalej swedzi, jezu jak bardzo,

karotka, tak w ogole to jeszcze sie nie poddalam, chociaz mam momrnty zalamania na maxa, ale jakos daje do przodu wierze, ze jakos plemniki dotra do mojego jajka, ktore mam nadzieje dojrzeje i poleci jajowodem, bo jak na razie mam cykl bezowulacyjny, k u r n a.

reklama
limonka u mnie ok tzn miedzy mna a chlopem mym w porzadku, ogolnie zycie jakos nam sie poukladalo po smierci tesciowej, myslalm,ze bedzie gorzej, ale odpukac moj sie szybko zregenerowal, uffff

przypomnialo mi sie ,ze pare lat temu byla taka wielgachna globulka jedna, ale robila cuda, normalnie na drugi dzien jak reka odjal, ale musieli ja wycofac, bo po co komu dawac co jest dobre w tej polszy cholernej, prawda???

mam kumpele w USA i rozmawialam z nia dzisiaj, ona mi powiedziala, ze po pierwsze te leki nie sa na recepte i jeszcze sa specjalne testy zeby okreslic rodzaj grzyba, ktory cie dopadl i wtedy mozna odpowiedni lek wykupic, no superancko tam maja, a tu, masakra...

tak na marginesie, rozmawialam z moim bylym, z ktorym zyje w stosunkowej przjazni i powiedzialam mu zeby zamrozil plemniory i mi zrobil prezent jakby co :-D:-D:-D

jeszcze jedno, niezaleznie od tego jakbym tam na dole byla nawilzona jak zaczynam czesciej sie seksic niestety takie klocki mam, ale tym razem mam naprawde niezle zapalona c i p k e.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry