reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ufffffffffffffffff doczytalam was- wariaki ascie naskrobaly :D
Karotka Limonka- witam serdecznie - bo sie chyba jeszcze nie znamy:)

Karotka- widzę że tez z niemeic jestes??:) długo juz tam mieszkacie?

Wrocilismy ze spotkania w sprawie chrztu zjedlismy...i oczywiscie Mloda i M pognali do uwaga- tak wlasnie tak- PSP3- takze u mnie to samo laski- nie martwcie sie:P u nas na tapecie teraz SKYRIM- ale ja tez w to pogrywam bo lubie gry roll playng games- RPG :)

jestem wykonczona- boli mnie brzuch leje sie ze mnie soczyscie...ech!

Akuku moze sprawdź na opakowaniu jak jego brać,ja sie zupełnie na tym nie znam .

Emalia kochana a dziękuję syn jakos sobie radzi chodząc o kulach,mówił że traktują go w szkole jak króla .Dzieci mu noszą rzeczy i pomagają w stawaniu,no i wjeżdża winda do szkoly ,takze sobie chwali :-)

A u ciebie jak tam ?

ufff... nadrobiłam, wczoraj mieliśmy z M. długą rozmowę.... wyjaśniliśmy sobie to i owo, dziś już jest w miarę normalanie, ale zobaczymy na jak długo ta rozmowa podziałała.

u mnie nudy, nadal @, nadal obfita, przez tyle lat brania tabletek odwykłam od obfitych @ i mam już dosyć.... :no:

witajcie dziewczyny :)
Zadzwonilam dzisiaj do pewnego nowego doktora przedstawilam mu swoja sytuacje i iumowilam sie do niego na wizyte i zapytalam czy nie powinnam zrobic jakis badan i kazal mi zrobic cytomegalie ,toksoplazmowe , wymaz z szyjki macicy na chlamdie ,ureoplazma i mykoplazma.... czy ktoras z was przechodzila przez takie badania? Jutro jade je zrobic i boje sie wynikow;(

witam witam :) die-perle
hmm nie wiem co mam zrobić :wściekła/y: poprostu mam doła jak kanion nosz kur.... mać poprostu mnie rozrywa. Kocham mojego G ale naprawde czasem sie zastanawiam dlaczego razem jestesmy :dry: wiem wiem strzelił mnie amor naprawde zakochana po uszy jestem w moim i on równiez mam taką badzieje jestesmy prawie 3 lata ze sobą wprowadziłam sie do niego kompletnie go nie znająć tzn. tylko z rozmów i bach po 3 miesiącach zabrałam sie z domu i zamieszzkałam z kompletnie obcym gościem jeszcze chajtniętym z dwójką dzieci noo:szok::szok::szok::szok: nic dodać nic ująć wiec tak lecą latka 24h na dobe jestesmy razem i skłamałabym że nie ma kłótni bo są jak w każdym związku ale żeby miec ciche dni czy cos to u nas nie ma hmm no może maź pół dnia ale zawsze jest cos by sie odezwac. Ja tu sprzątam piorę gotuje robie koło niego bo tamta nawet palcem nie kiwneła opiekuje sie jego dziećmi jak są u nas nosz k..... mać wiec coś mi sie należy tak wie jak bardzo zalezy mi na dziecku bo powiedziałam ze cudzych nie bede chowac a on tylko podgórke mi robi wrócił z warsztatu zrobiłam obiadek chciałam sie poprzytulac to oczywiście burknął na mnie i powiedział że sie tak najadł że nic nie jest w stanie zrobic a teraz poszedł na trening i ....... z grzybnią cykl poszedł sie ....... na odczepnego powiedział a jak wróce przed 24 to zdąże noszzzzzzzzzzzzzzzzzzz szlak mnie trafi z gamoniem jednym co ja krowa rozpłodowa jestem czy co

przepraszam że tak smęce ale mam go dość juz nie moge

die perle no ja od ponad 2 lat w Niemczech,30 km od Kolonii,a ty skąd,jeśli mogę zapytać?;-)
A jeśli chodzi o filmy,to powiem wam,że już dawno obiecałam sobie nie oglądać żadnych horrorów,ale moja mama mnie namówiła na "Czarnobyl".No i sobie obejrzałam..niby nic zaskakującego,w sumie tak przeciętnie,ale...jakieś popieprzone sny z tym związane mam do dzisiaj.:szok: Czuję się jakbym miała 8 lat,no naprawdę...:sorry2:
A jeśli chodzi o filmy 3D,to zależy jakie...oglądałam jakąś bajkę w tym formacie,muszę przyznać,że jak dla mnie super,ale z kolei idiotycznego horroru mi się zachciało i...dupa...Nieee,dzięki.:baffled:

Limonka nie denerwuj sie tak, moze on po prostu nie che miec wiecej dzieci i nie ma odwagi Ci tego powiedziec, bo nie chche Cie starcic, co???bo jego zachowanie jest dziwne, moj m tez dlugo nie chcial i jak widzial, ze ja cos kombinuje od razu uciekal od zblizen, mial 3000 wymowek i wykretow, hmmm....bedzie dobrze.

a u mnie swedzenia cd i okresu jak nie ma tak nie ma, nawet zwiastuna nie ma, nie wiem z jednej strony to dobrze, bo 22 dni to stanowczo za krotko, ale cholera zebym w ogole dostala i zebym spokojnie mogla zaczac nowy cykl, @ przyjdz w moim prawidlowym terminie, plis plis plis.

O karotka witaj, a myslalam o Tobie dzisiaj :)

Ostatnia edycja:
reklama
Limonka jak go ujarzmisz to powiedz mi jak to zobilas... bo ja mojego probowalam zaciagnac na male co nie co to mi powiedział ze dzisiaj jest w niedyspozycjii .... w kazdym razie sprobuj go jakim walkiem przywitac po treningu ;p moze go co ruszy.... moj kiedys wystarczylo ze padalo slowo sex a on na tej jednej nodze potrafil przybiec , a dzisiaj jak uslyszalam slowo sex to uciekl... ehhh co z tymi chlopami sie dzieje , moj skulil ogon i udaje ze go nie ma ...

ale z ta krową to mnie rozbawilas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry