-Lorelain-
Fanka BB :)
Akuku - mój nie lubi oglądać w 3D. Mówi że później go głowa boli.
mój tez pewnie nie lubi ale nie ma wyboru
mój tez pewnie nie lubi ale nie ma wyboru

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

poprostu mam doła jak kanion nosz kur.... mać poprostu mnie rozrywa. Kocham mojego G ale naprawde czasem sie zastanawiam dlaczego razem jestesmy
wiem wiem strzelił mnie amor naprawde zakochana po uszy jestem w moim i on równiez mam taką badzieje jestesmy prawie 3 lata ze sobą wprowadziłam sie do niego kompletnie go nie znająć tzn. tylko z rozmów i bach po 3 miesiącach zabrałam sie z domu i zamieszzkałam z kompletnie obcym gościem jeszcze chajtniętym z dwójką dzieci noo

nic dodać nic ująć wiec tak lecą latka 24h na dobe jestesmy razem i skłamałabym że nie ma kłótni bo są jak w każdym związku ale żeby miec ciche dni czy cos to u nas nie ma hmm no może maź pół dnia ale zawsze jest cos by sie odezwac. Ja tu sprzątam piorę gotuje robie koło niego bo tamta nawet palcem nie kiwneła opiekuje sie jego dziećmi jak są u nas nosz k..... mać wiec coś mi sie należy tak wie jak bardzo zalezy mi na dziecku bo powiedziałam ze cudzych nie bede chowac a on tylko podgórke mi robi wrócił z warsztatu zrobiłam obiadek chciałam sie poprzytulac to oczywiście burknął na mnie i powiedział że sie tak najadł że nic nie jest w stanie zrobic a teraz poszedł na trening i ....... z grzybnią cykl poszedł sie ....... na odczepnego powiedział a jak wróce przed 24 to zdąże noszzzzzzzzzzzzzzzzzzz szlak mnie trafi z gamoniem jednym co ja krowa rozpłodowa jestem czy co
Czuję się jakbym miała 8 lat,no naprawdę...