reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edzia- jestem :* . Chałupę trochę odgruzowałam :) A teraz racuchy smażyłam, bo Janek miał w duszy spagetti :-D Jak się dzisiaj synek czuje?
Karociu- kope lat kochana. Super że jesteś. :-)
Limonka- "do bojuuuu, do bojuuuuu do bojuuuu w łóżeeeeczku !!!!!!!!!!":-D

reklama
Karotka limonka witajcie po dlugiej przerwie :-)

Limonka to gwalc mezula :-) hehehe ja tez chce core ale co ma byc to bedzie. :-)

Karitka Jesli chodzi o gry to ja strzelanek I bijatyk nie lubie ale jakies wyscigi I pewnie takie bardziej dzieciece hahaha, ja sie wciagam.w gry dla.alexa hahaha...

Ostatnia edycja:
Karotko a to sie chyba nie da.. bo moj gra online przez XboxLive i tylko z ludzimy ktorzy sa na XboxLive wiec z PS3 sie nie da.. a szkoda :(

Edyta chcialabym... z tym ze mu sie nie chce...moge psorbowac.. co prawda mam jutro egzamin ale sczerze mowiac jak nie zdam to moge napisac powtorke bo i tak nic nie umiem... spytam zaraz go czy chce isc do kina...

O kurde zgodzil sie... idziemy na "Seven Psychopaths"...co prawda trailer mi sie nie podobal ale jemu za to tak wiec zeby zrobic mu przyjemnosc pojde skoro on chce a nuz widelec okaze sie fajnym filmem.... teraz trzymajciue kciuki zeby do 7 nie zmenil zdania...

Ostatnia edycja:
edyta karotka akuku krówka pam emalia :*:* hehehehe

no jeszcze żeby tak to było prosto zaciągnąć mojego do wyrka to by nie było problemu. hmm wiecie dwójke dzieci juz ma ale ze mna jeszcze nie i chyba to go najbardziej przeraża że bedzie tak jak z tamtą a ja mu tyle razy powtarzam że nie jestem tamta i mam inne podejscie do życia i wychowywania widzi jak zajmuje sie jego dzieciaczkami choć juz takie małe to nie sa 9 i 11 lat

Limonka u mnie podobnie moj tez po przejsciach... I tez sie napewno boi...
U mnie z zaciagnieciem do lozka tez raczej.problemow nie ma...choc widze ze on juz wie kiedy mam plodniaki I wtedy go blokuje mysl ze ja tylko.dla tego chce bo chce bobo... No ale mowie zobaczymy

Zjedlisy bigos :-) mam jeszcze 3 sloiki a jak sie skoncza to zrobie drugi bigos zawsze szybki obiad na takie dni jak dzisiaj :-)

Karotka caly gar nagotowalam na swieta :-) I zostalo nam :-)

Wlasnie patrzylam na filmy w kinie I slaby wybor na dzisiaj. Ale zamowie.chyba bilety na sobote rano.. Pojde z dziecmi na epoke lidowcowa 4 3D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry