reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

U nas w Irlandii jest chyba wiecej USG... nie wiem musilabym sie spytac dziewczyn jak to teraz jest. Wiem ze pierwszego nie robia do 12tc ale potem jest chyba cos kolo 20stego i 30stego.... ale nie jestem pewna.

Wczoraj poklucilam sie z moim chlopem... znowu... nie wiem co sie z nim dzieje... ogolnie jakis takie jest jakby go nie bylo... wiecznie tylko ten xbox.. nic innego nie robi nawet ze mna nie pogada...ja sie domem zajmuje zamiast sie uczyc.... o jakims przytuleniu czy nawet buziaku w ciagu dnia nie ma mowy... a sex? jak raz w tygodniu uda mi sie go namowic to swieto jest.... jeszcze przed Bozym Narodzeniem bylo normlanie ale teraz? nie widzialm mnie 2 tygodnie i wszystko sie nagle zmienilo. Probuje z nim gadac pytac sie ale na kazde pytanie jedna odpowiedz- nie wiem-. Mam dosc proszenia sie o wszystko... mam dosc zagadywania go o cos... proszenia zeby mi pomugl posprzatac a proszenia o seks czy przytulanie to juz wogole... boli to ale coz... dola mam strasznego... chcialbym zeby bylo tak jak kiedys... no ale coz po 7 miesiacach pierwsze zakochanie raczej mija... ale zeby tak nagle? przez dwa tygodnie co sam byl u rodzicow nagle sie tak zmienil...
W niedzele ma urodziny... nie wiem czy wogole robic jakiegos torta czy to olac tak jak on olewa mnie...

reklama
Pam przykto mi ze sie m od ciebie oddalil ale moze jego rodzice mu cos mowili?? Moze go cos trapi a nie chce Ci mowic??
Urodzin nie olewaj bo to spowoduje taka spirale... Wiem ze ciezko ale tak jest...
Trzymam kciuki no teraz to juz japrawde.jade :-)

Pam przykto mi ze sie m od ciebie oddalil ale moze jego rodzice mu cos mowili?? Moze go cos trapi a nie chce Ci mowic??
Urodzin nie olewaj bo to spowoduje taka spirale... Wiem ze ciezko ale tak jest...
Trzymam kciuki no teraz to juz japrawde.jade :-)
Dzieki... watpie zeby rodzice mu cos mowili bo jego mama mnie uwielbia dzwoni do mnie czesto od tak pogadac... jego tata tez mnie lubi....
Urodzin nie oleje bo nie chce sie znizac do tego poziomu ale normlanie ryczec mi sie chce

die to podaje ci reke :), bo ja myslalam, ze juz w grudniu przy stole przynajmniej w trzecim m-cu bede, a tu, zonk, bleee
pam nie martw sie moje stary ma 33 lat a codziennie zasaida i gra w jakies tanki, jezdzi maszyna i zabija niemcow, boze stary a glupi, a jak chce zeby ze mna porozmawial, to mowi, "ok to mow pierwsza", no i co??? zabic go tylko. Z sexem to tez borok nie wydala, ale zlakl sie i co trzy dni musi oprpznic jajca, bo jeszcze jesienia kisil jaja i z trzy tygodnie, no wiec my tak mamy niestety, zauwazylam ,ze im starsza jestem ,tym mi to rybka ha

Cześć kochane wy moje :*
Dłuższą chwilę tu nie zaglądałam,bo naprawdę potrzebowałam przerwy od myślenia o owulkach,okresach,dniach płodnych itp. Święta wolałam przeżyć całkowicie bezstresowo i teraz,czekam na @ (cholera wie,kiedy ostatni raz miałam...ale powinna być jakoś na dniach :sorry2:).Po @ oczywiście na nowo staranka,z nowym rokiem,mam nadzieję,że tym razem szczęśliwym :):-)
Jak zwykle,proszę o szybkie streszczenie ostatnich wydarzeń,tj,czy któraś zaciążyła,co słychać itp. Bo chyba z 2 dni zajęłoby mi czytanie wszystkiego,co naskrobałyście przez te kilka tygodni.:-p
Ale za wami tęskniłam noooo....ale już wracam i będę na bieżąco.To,co mi się uda,podczytam z wcześniejszych postów.;-)

Karotko Lori jest w ciazy :tak:

Kasoku mowisz? moze i sie przyzwyczaje... troche bedzie trudno bo na samym poczatku potrafil chciec sie sexix i 3 razy dziennie co z koleji mi nie odpowiadalo bo on jest dlugodystansowiec i ja po jednym razie ledwo chodze... potem coraz zadziej...co mi pasowalo tak 2-3 razy w tygodniu. Ale to co teraz odwala...no coz.. moze sie przywyczaje. a xbox byl caly czas ale jak sie zepsul to nie mial co robic i byl bardziej zainteresowany mieszakniem zeby czysto bylo czy mna....no coz... moze mu euforia po nowym xboxie przejdzie....

pam kochanie,dzięki za info ;-) Nie czytałam jeszcze nic wstecz,dlatego nie znam obecnego twojego problemu,ale jeśli chodzi o jakiekolwiek konsole,to...hmm...mój P.,od kiedy mu sprezentowałam Play Station 3,wariuje i mam nieraz salon gier w mieszkaniu,co obiecałam mu ukrócić w nowym roku.:wściekła/y::wściekła/y: Gorzej niż dziecko,słowo daję...
Lorelaine słońce kochane,moje najszczersze gratulacjeeee!!!:** :-):-) Pewnie spóźnione,bo dopiero dzisiaj na BB weszłam,ale co tam...Cudownie,cieszę się bardzo :*

Die kasoku ja bylam pewna ze e grudniu to juz bede przy koncowce ze bede sie toczyc hehe...

Pam bo faceci to dzieci... Hehe... Moj nie ma ani x boxa ani playa jeszcze... Ale ja nie wiem czy ja bym sie bardziej nie wkrecila hahah

Wlasnie vikibzly na alexa powiedzial ja nie kocham alexa a alex na to a ja cie za to bardzo kocham victorku:-) moja szkola :-) hehe.

Akuku a ja właśnie spróbowałam grać na Playu z moim P. w jakąś idiotycznś strzelankę i z całą odpowiedzialnością stwierdzam,że to nie dla mnie,od razu mnie zabili :-D:-D Grać,to ja mogę sobie w jakieś Mario,przygodówki albo wyścigi,i to i tak rzadko,bo z reguły nie mam czasu.Ale takie jakieś "Call Of Duty" czy inne...:szok:

reklama
Karotka- witaj ponownie!:-)

A ja nie wiem co jest. Muli mnie, spać mi sie chce i w ogóle do du.... Tak się zastanawiam czy zwalić to na pogodę czy na antyki?! Buuuuuuu
U nie tak samo jak u Akuku, pewnie ja bym bardziej się w hierki wciągneła. Strzelankom mówię NIE!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry