reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Die w takim razie dziękuję...bylam przekonana że pomyliła mnie z Pam :-D

Akuku no ja tez myślę nad obiadosem ale nie mam pomysłu ,moze schabowe zrobie albo kurczaka ,zadzwonie do meza i zapytam na co ma ochote i bedzie mi łatwiej podjąć decyzję :tak:

ja dzis obiad mam z glowy- bo o 16 jedziemy na parafie omowic szczegoly chrztu Mlodej- takze w drodze powrotnej wstapimy sobie na jakiegos kebaba czy donera :)

brzuch mnie napier..ala ze szok!

Dzień dobry.
Die- w sumie to dobrze ,że się rozkręciła. Terz mozesz zacząć nowe staranka.
Edzia- kurczaki, dobrze ,że to nic poważnego. Ach z tymi dziećmi.
Tilusia- super masz wykresik. Wierzę ,że tym razem się uda.
Kasoku- rób testa, bo wszystko możliwe:tak:

Die dobrze ze @ przyszla bo nowy cykl nowe starania nowa nadzieja :) Trzymam mocno kciuki za ten cykl ;)

Kasoku a moze zatestuj jutro :) Moze sie udało :)? Ale byłoby fajnie... &&&&&

Tilusia krzycz do woli, jak sie czlowiek wykrzyczy to troszke mu lepiej...i nic sie nie martw bo na pewno wszysko si jakos ulozy ... :*

Edytko w szkole to wlansie tak jest ,przepychanki ,duzo dzieci, gonia szaleja także o nieszczescie nie trzeba dużo... ale dobrze ze nie zlamanie:)

Tulichna- ladna temperaturka :)
lori- gratuluje ciazy!!!!! :tak:
Edyta- uff dobrze ze syn nie mial zlamania i szybkiego powrotu do zdrowia zycze!
kasoku- testuj testujjj!!!
emalia- no narazie ide do lekarza ogolnego i juz mam nadzieje ze sie pospieszy i zalatwi mi jakos szybko wizyte bo chcialabym znow podgladnac dzidzie!! :)ciesze sie chociaz ze bylam w polsce na usg i mam fotki i wiem ze serduszko bije i wszystko w najlepszym porzadku - ja nie wiem jak oni moga tutaj trzymac kobiety w niepewnosci takiej az do 12 tygodnia :baffled:

krowko, die ta masc jest dla mnie za slaba, ale faktycznie stosuje ja na np grzybicze zmiany na buzi, wzielam pimafucin trzy globulki, boze jak to swedzi nie umiem dzisiaj egzystowac, moj m ma flukonazil wziac, a w ciazy nie jestem, juz bym miala jedrne cyce, gdybym byla, a tu dalej dwa flapy, testu sie boje zrobic, tyle razy sie rozczarowalam, wiec nie zrobie, w glowie mi sie kreci tak typowo dla zawirowan hormonalnych, k u r w a czemu mi sie tak wszystko tam popieprzylo, juz mam dosc.

to dziwne, ale ja w ciazy raz jedyny jak poszlam glpia na basen mialam lekki stan grzybiczy, a teraz????cala spuchnieta tam jestem, ponadto jak sie ma zawirowania hormonalne tez to ohydztwo przychodzi :-(:baffled:

a gdzie to tak dlugo trzymaja bez USG ciezarne? w Irlandii??

Dokladnie ! a jeszcze na dobitke gadalam z kolezanka ktora dopiero urodzila i ona miala jedno JEDNO usg w 20 tyg ! na cala ciaze za ktore nie musiala placic oczywiscie poszla jeszcze z 2 -3 razy i zaplacila ale chamstwo ze szokkk!! no jak mozna miec tylko jedno usg - tutaj tez nie ma zadnych badan prenatalnych itd. ginek moj mi dal daty zebym przyleciala do pl na wazne dwa badania - ale tez sie cykam zeby nie latac za duzo bo to tez przeciez zle.. ;/

reklama
hej kochane, pierwszy raz pisze z telefonu. dziekuje wam nardzo za wsparcie. postaram sie nadrobic wieczorem. faktycznie duzo sie u mnie teraz dzieje. temperatura w gore a ja bym chciala w dol hehe zobaczymy co nedzie jutro. dobra wwracam do roboty bo z ukradka pisze lol

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry