Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Die w takim razie dziękuję...bylam przekonana że pomyliła mnie z Pam
Akuku no ja tez myślę nad obiadosem ale nie mam pomysłu ,moze schabowe zrobie albo kurczaka ,zadzwonie do meza i zapytam na co ma ochote i bedzie mi łatwiej podjąć decyzję
ja dzis obiad mam z glowy- bo o 16 jedziemy na parafie omowic szczegoly chrztu Mlodej- takze w drodze powrotnej wstapimy sobie na jakiegos kebaba czy donera
Dzień dobry. Die- w sumie to dobrze ,że się rozkręciła. Terz mozesz zacząć nowe staranka. Edzia- kurczaki, dobrze ,że to nic poważnego. Ach z tymi dziećmi. Tilusia- super masz wykresik. Wierzę ,że tym razem się uda. Kasoku- rób testa, bo wszystko możliwe
Tulichna- ladna temperaturka
lori- gratuluje ciazy!!!!!
Edyta- uff dobrze ze syn nie mial zlamania i szybkiego powrotu do zdrowia zycze!
kasoku- testuj testujjj!!!
emalia- no narazie ide do lekarza ogolnego i juz mam nadzieje ze sie pospieszy i zalatwi mi jakos szybko wizyte bo chcialabym znow podgladnac dzidzie!! ciesze sie chociaz ze bylam w polsce na usg i mam fotki i wiem ze serduszko bije i wszystko w najlepszym porzadku - ja nie wiem jak oni moga tutaj trzymac kobiety w niepewnosci takiej az do 12 tygodnia
krowko, die ta masc jest dla mnie za slaba, ale faktycznie stosuje ja na np grzybicze zmiany na buzi, wzielam pimafucin trzy globulki, boze jak to swedzi nie umiem dzisiaj egzystowac, moj m ma flukonazil wziac, a w ciazy nie jestem, juz bym miala jedrne cyce, gdybym byla, a tu dalej dwa flapy, testu sie boje zrobic, tyle razy sie rozczarowalam, wiec nie zrobie, w glowie mi sie kreci tak typowo dla zawirowan hormonalnych, k u r w a czemu mi sie tak wszystko tam popieprzylo, juz mam dosc.
to dziwne, ale ja w ciazy raz jedyny jak poszlam glpia na basen mialam lekki stan grzybiczy, a teraz????cala spuchnieta tam jestem, ponadto jak sie ma zawirowania hormonalne tez to ohydztwo przychodzi :-baffled:
Dokladnie ! a jeszcze na dobitke gadalam z kolezanka ktora dopiero urodzila i ona miala jedno JEDNO usg w 20 tyg ! na cala ciaze za ktore nie musiala placic oczywiscie poszla jeszcze z 2 -3 razy i zaplacila ale chamstwo ze szokkk!! no jak mozna miec tylko jedno usg - tutaj tez nie ma zadnych badan prenatalnych itd. ginek moj mi dal daty zebym przyleciala do pl na wazne dwa badania - ale tez sie cykam zeby nie latac za duzo bo to tez przeciez zle.. ;/
hej kochane, pierwszy raz pisze z telefonu. dziekuje wam nardzo za wsparcie. postaram sie nadrobic wieczorem. faktycznie duzo sie u mnie teraz dzieje. temperatura w gore a ja bym chciala w dol hehe zobaczymy co nedzie jutro. dobra wwracam do roboty bo z ukradka pisze lol