reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
dziekuje dziewczyny :*

Emaila - hmm to jest napadajacy bol trzech nerwow w jednej czesci twarzy
trwa od minuty do kilku minut i jest paralizujaco-rozrywajacy..
po czym mija jak pstrykniecie palcem.. i za jakis czas.. 20 min wraca ponownie
najgorsze jest to ze leki przeciwbolowe nie dzialaja:baffled:

Die:* dziekuje Ci bardzo... wiem wlasnie, lekarz mi dzisiaj powiedzial o metodach lagodzenia, bo z tego co juz sie zorientowalam to leczyc nie wiedza jak:baffled:

Krowko - mysle, ze do wtorku bede wiedziala juz czy jestem w ciazy a jesli nie to powiem, ze jest taka mozliwosc

kurde, dziewczyny jestem po prostu zalamana, ale dobra.. nie bede prorokowac
dopoki nie mam wynikow badan nie bede gdybac

aha - to nie jest ostateczna diagnoza, tylko wstepna, zrobiona przez neurologa, musze miec poparcie badaniami do diagnozy ostatecznej

chce znowu ubierac moje szczeki co noc.. bo przyznam sie ze zaniechalam tego jak przestalo bolec.. myslalam, ze juz po.. a jednak lekarz mowil - codziennie!, wiec teraz biore sobie do serca i trudno bede chrapac i miec suchy pysk ale musze miec te szczeki:zawstydzona/y:

przepraszam, ze ja tak tylko o sobie:-(

ja dopiero niedawno wrocilam do irlandii i tez w pl tak dostepu do kompa nie bylo a tym bardziej czasu dlatego nie wiem co tam u was sie dzialo - tutaj!! dziekuje ze sie pytacie co u mnie - czuje sie dobrze cos mnie brzuch tylko ostatnio mocniej bolal a tak to typowo czasem nudnosci czasem senna jestem pamieci to zero :-D a reszta okej, nawet nawet zwazywszy ze jak gadalam z moja mama to ona 6 miesiecy nie opuszczala wc bo takie wymioty miala - wiec ja sie ciesze ze prawie nic mi nie dolega- w piatek jestem umowiona do lekarza no i czekam na wizyte w szpitalu juz myslalam ze jak przyjade to list bedzie a tu lipa - a najlepiej to sie pewnie zaskocza w pracy hahha:-D

Tilusiu- a kiedy będziesz testowała kochana?
Miciurka- ale ten czas leci patrząc na twój suwaczek :) Kiedy jakas wizyta?

w takiej sytuacji pierwszy test zrobie we wtorek rano:-(
ale nie chcialam zeby tak wyszlo
ze mam robic test bo ide na badania i zeby wykluczyc ciaze
to mial byc moment radosci i oczekiwania:baffled:

no nic to

do jutra kobietki

Tiluchna pierwszy raz słyszę o czymś takim,zaraz wpisze w neta i poczytam o tym,zycze ci zdrowka bo to chyba najważniejsze...

Emalia a jestem tylko mialam małe zmartwienie,moj syn grając w piłkę z kolegami miał delikatny wypadek tzn jakiś chłopiec chciał odebrać mu piłkę i niestety z całej siły go kopnął ( oczywiście nie specjalnie ) ledwo wszedł do szkoly,koledzy mu pomagali.Pojechaliśmy na pogotowie zrobili przeswietlenie,najważniejsze że nie ma złamania,tylko ma mocno obita ta nogę i ma chodzić o kulach ,całe szczęście że do szkoly moze chodzić bo on ostatni rok jest w primary school a za 2 tyg zaczynają sie egzaminy i od ich wyniku zależy czy pojdzie do secondary ktora sobie wybrał.Po powrocie do domu ,maz został z dziecmi a ja pojechałam do szkoly ,i tak mi dzien minął...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry