reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lori to jak ja biore 300% dawki dziennej wit c a mam 240 mg to ty 1200% to ja mam 4 tabl. Brac o masakra.. W sumie jak za duzo to wysikam hehe ale tu o to chodzi by zakwasic.. I jeszce zurawina omg :-)

Lori mogkabym Cie poprosic jeszcze raz o linka gdzie sie staraja o konkretna plec ?? Dobrze pamietam to Ty dawalas linka ??

Ostatnia edycja:
reklama
Tilusia- kurcze to brzmi nie ciekawie. A co to jest? Głowa cie boli czy jak? Strasznie mi przykro ,że cię to spotyka. Mam nadzieje,że szybko się z tym uporasz i będziesz w spokoju mogła się cieszyć ciążą. Tulam mocno :*
Akuku- ty chcesz pół apteki wykupić? Strasznie tego dużo?:-)
Edzia- łer ar ju?:-D

Tilusia- kurcze to brzmi nie ciekawie. A co to jest? Głowa cie boli czy jak? Strasznie mi przykro ,że cię to spotyka. Mam nadzieje,że szybko się z tym uporasz i będziesz w spokoju mogła się cieszyć ciążą. Tulam mocno :*
Akuku- ty chcesz pół apteki wykupić? Strasznie tego dużo?:-)
Edzia- łer ar ju?:-D

Emalia nie ja nie mam pol apteki wszystko.w.kilku tabl. :-) ta lista gdzie jest najwiecej wit w jednej tabl. To jest zapotrzebowabnie czlowieka mowi mialam robione badania wlosa I wszystko pod moj organizm... Tylko chce dodac cos zeby na ta core bylo :-)

Tiluchna wiem co to jest za schorzenie- baaaaaaaaaardzo rzadkie- to juz ostateczna diagnoza???
leczy sie to miedzy innymi lekami przeciwpadaczkowymi....jesli bys chciala cos wiecej wiedziec - to moge napisac bo troszke o tym wiem...z autopsji...

Tiluchna- zdrówka! A możesz się jeszcze wstrzymać przed szpitalem by ewentualną ciążę wykluczyć? Albo niech zrobią najpierw betaHCG? tylko nie wiem czy na tym etapie już będzie coś wiadomo.

Po analizie tego co Wy tu bierzecie i mój M muszę z żalem stwierdzić, że szanowny małżonek lepiej się suplementuje niż ja:szok: hehe. On bierze B6, magnez, kwas foliowy i kwas omega a ja kwas omega i kwas foliowy no i te nieszczęsny anty. Muszę chyba zacząć brać b6 i magnez;-).

Co do kwasu foliowego teraz biorę dawkę 0,4. Lekarz mi przepisał 5mg. Zacząć mam brać miesiąc przed planowaną ciążą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry