tiluchna
Fanka BB :)
Edyta - jejku!! dobrze, ze nie zlamana, ale stresu i zmartwienia pewnie bylo co niemiara:-(
my bylismy 2 miesiace temu z Olivia kiedy to w czasie przerwy jedna z kolezanek pchnela hustawke i uderzyla Olivie w glowe, Olivia tracila przytomnosc wiec konieczna byl skan glowy
ale jest ok
szkolne wypadki
ja dzisiaj siebie nie poznaje
maz mi zadal rano jedno pytania a ja tak naskoczylam na niego ze normalnie nie moge uwierzyc:-( dalam mu chya 15 minutowy wyklad obarczajac go za wszystko chyba wlaczajac przebiegunowanie planety.. po czym zamknelam sie w lazience i poryczalam
potem mialam spiecie z corka i skonczylo sie to tym ze obie polecialysmy do pokojow trzaskaja drzwiami i ryczac
po czym wyszlam po minuciue i mowie ze no jak ja stara dupa nie moge utrzymac emocji w ryzach to co dopiero 5 letnie dziecko????
poszlam do niej i wytulilam
mowie - przepraszam Olivcia i ona przepraszam mamo
i tak plakalysmy razem i Piotrula przyszedl i nas wytulil obydwie
ehh
co sie ze mna dzieje????????

my bylismy 2 miesiace temu z Olivia kiedy to w czasie przerwy jedna z kolezanek pchnela hustawke i uderzyla Olivie w glowe, Olivia tracila przytomnosc wiec konieczna byl skan glowy
ale jest okszkolne wypadki

ja dzisiaj siebie nie poznaje
maz mi zadal rano jedno pytania a ja tak naskoczylam na niego ze normalnie nie moge uwierzyc:-( dalam mu chya 15 minutowy wyklad obarczajac go za wszystko chyba wlaczajac przebiegunowanie planety.. po czym zamknelam sie w lazience i poryczalam
potem mialam spiecie z corka i skonczylo sie to tym ze obie polecialysmy do pokojow trzaskaja drzwiami i ryczac
po czym wyszlam po minuciue i mowie ze no jak ja stara dupa nie moge utrzymac emocji w ryzach to co dopiero 5 letnie dziecko????poszlam do niej i wytulilam
mowie - przepraszam Olivcia i ona przepraszam mamo
i tak plakalysmy razem i Piotrula przyszedl i nas wytulil obydwie
ehh
co sie ze mna dzieje????????