reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
no mi tez przepisała castangus i wit. e ale z tym cen. to ja sie chyba wstrzymam kupie tylko wit.e. Bo jesli mój postawi focha z serduszkowaniem dzis a cos mi sie tak wydaje to klapa musze czekac aż @ niewdzieczna przyjdzie :(:(:(:wściekła/y::-(:-(:-(:-( tylko mi pod górke cały czas robi ja nie wiem szlak mnie trafia juz z nim bo dobrze wie że mi zalezy to na złośc robi ze wszystkim. Kurcze mogłam mu nie mówić co mi lekarka powiedziałą ale nie molgłam usiedziec w samochodzie i wyciągnął ze mnie to:-(:-( czasem żałuje że mam taki długi jęzor i wszystko mu mówie co i jak ehhhhhh

Limonka ja tez mojemu mowie wszystko co lekarz powiedzial... i tez czasem na to odmienny wplyw niz bym chciala. Czasem mam wrazenie ze moj sie bolkuje przez moje gadanie o dziecku ale od ponad tygodnia nie odezwalam sie slowem ze bym chciala. Jakos to bedzie kochana... nie moze byc tak ze cale zycie jest pod gorke kiedys musi byc z gorki... mam nadzieje ze my obie limit na pecha i zle wiadomosci i zdazenia juz wyczerpalysmy :tak:

Dobrze,że wspomniałyście o Epoce 4,wprawdzie do kina nie pójdę,bo ani P.,ani Sara nie zrozumieją nic po niemiecku,ale pewnie niedługo jakoś ściągnę.;-)
limonka ja też czasem za dużo do tego mojego samca gadam...:dry:

Ja mysle ze tak to juz jest z chlopami ze jak mi sie za duzo powie, zwlaszcza o czyms co jest dla nich czarna magia, to im sie potem urodza w glowie jakies glupie pomysly i potem boja sie czegos nieralnego.....

pam kochanie,dzięki za info ;-) Nie czytałam jeszcze nic wstecz,dlatego nie znam obecnego twojego problemu,ale jeśli chodzi o jakiekolwiek konsole,to...hmm...mój P.,od kiedy mu sprezentowałam Play Station 3,wariuje i mam nieraz salon gier w mieszkaniu,co obiecałam mu ukrócić w nowym roku.:wściekła/y::wściekła/y: Gorzej niż dziecko,słowo daję...
Lorelaine słońce kochane,moje najszczersze gratulacjeeee!!!:** :-):-) Pewnie spóźnione,bo dopiero dzisiaj na BB weszłam,ale co tam...Cudownie,cieszę się bardzo :*

LORI przepraszamm cudownie nudnych 8 miesięcy :):):P:P:P:P:tak::tak:

Bardzo dziękuję dziewczyny. Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi :tak::tak::tak::tak:

problemów z grami nie mam, mąż w nic nie gra, wyrósł z tego jakies 5 lat temu, właśnie kąpie młodego więc ma inne rzeczy na głowie. Wieczorkiem obejrzymy razem film. Jutro ma urlop to juz mu zapodałam sterte do wyprasowania więc chłopina ma tak zorganizowany dzień że nie ma kiedy grać :-p:-p:-p

limonka - jeśli chodzi o seksik to z moim nie ma problemu. On właściwie zawsze czeka w gotowości :-D
ale żeby orgazm był większy zwłaszcza przy starankach to warto ich bardziej niż zawsze postymulować.
Nie wiem czy pamiętacie ale ja w tym cyklu ściągnęłam podkład muzyczny ze "Zmierzch" , zapaliłam świeczki, miałam cieniutką czarno czerwoną koszulkę, rozpuszczone włosy , czerwone paznokcie i czerwoną szminkę. Chyba pomogło bo miał największy orgazm w całym cyklu. To było zaraz przed owu. Wydaje mi się że to właśnie z tego wieczoru jest fasolka.

Mojego syna mam z wpadki pomimo zabezpieczeń, ale w tą noc byłam przebrana w strój pokojówki i bawiliśmy się futerkowymi kajdankami, no i masz Ci los nawet zabezpieczenia nam nie pomogły :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Moja teoria jest taka że jak mają być II kreseczki to to musi być dobry seksik a nie na odczep się bo są płodne. Nic z tego nie bedzie :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Lori hahaha moj nie lubi prasowac sprzatac gotowac ..choc jeszcze w sprzatabiu pomoze I dziecmi sie zajmie hehe

Wlasnie mysle czy oplaca mi sie isc do kina an epoke z dziecmi bo pewnie woleli by po polsku obejrzec... Hmm ale to 3d moze imbsie spodoba drogo nie jest wiec chyba sprobujemy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry