reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili mialas dolny usuwany???a trojdzielny dotyczy gornej szczeki, wiec malo prawdopodobne, wiem, ze usmierzenie takiego bolu nie jest prosta sprawa, hm, jest jeszcze tramal i ketonal, ale nie wiem czy u ciebie cos takiego istnieje, tzn na pewno tak, tylko pod jaka nazwa???

reklama
Akuku - ostatnio? hmm:dry: 5 godzin.. pare godzin luzu i znowu ok 5 godzin
wczorajsza noc byla spokojna i dzien byl taki w miare
musialam wyeliminowac wszystkie cieple picia (bo podraznia)
szalki dookola policzka (bo wiatr podraznia)
nie moze zuc gumy...

mysle, ze jak teraz zasnelam to ulozylam sie zle i naciskalam.. wiec pozdraznilam:baffled:

najgorsze jest to ze maz nie rozumie! ze to na prawde boli
on mysli ze sciemniam
bo przeciez gdyby bardzo bolalo to bym wziela tabletke
ale one nie pomagaja:baffled:

Od trawki raczej nie bo pali juz dlugo I nie bylo problemow. Nie wiem czy mialbczas kogos poznac ale moze? Chociasz mu ufam.
Gadania juz probowalam ale na kazde pytanie slysze -nie wiem.

Ehhh nie spac :-(

Tili kochana tak ci współczuję ,wczoraj czytałam o tym i jednym słowem to jest jakas masakra,jednak mam nadzieję że diagnoza bedzie inna.To bardzo prawdopodobne że podczas usuwania zęba coś ci tam uszkodzili,tak mi ciebie szkoda .A lekarz nie dał ci jakiś środków przeciwbólowych,tylko takich które by pomogły ??

Pam dziwna sprawa z twoim chłopakiem,a moze jest zmęczony i dlatego nic nie wyszło ,albo nie miał ochoty ??? Najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa.

Ketonal powinnam miec ale jego chyba nie powinnm brac..
ale jak tylko dostane okres to sobie zaaplikuje chyba ze 100

bralam solpadol = z codeina pomagal na tyle ze bylam jak nacpana i szlam spac:sorry2:

Kasolu - spytaj sie swojego meza prosze czy moge wziac codeine?????

Tilli chodzi mi ile dni bo z tego co zrozumaialam to.meczylo cie jakis czas I minelo...
Kurcze tak jest z facetami bo nas nigdy nic bolec nie moze...
A jak boli czesto to samo to juz wogle ... Ja mam tak z biodrami nie biore tabl. Bo nie pomagaja...

Wspolczuje Ci bardzo.

pare dni w sumie... nie pamietam:dry::zawstydzona/y:

wzielam ten solpadol
zaraz pewnie mnie sieknie.. znaczy sie po 20 inutach
pierdziele
sen tez jest wazny:zawstydzona/y:
a w sumie czemu to mialoby teraz zaszkodzic.. komorce?
nawet nie wiadomo czy ciaza jest

kobietki - jak teraz ciazy nie ma to lipa
dopoki tego nie rozwiaze to musze odkadac starania

Edytko - tez mam caly czas nadzieje, ze okaze sie to czym innym i... prostym w usunieciu:tak:

cos sie polepsza bo ataki juz nie sa takie dlugie i silne:-)

musze tez znalezc gdzies akupresure i akupunkture - podobno tez dziala, i isc do psychiatry bo pzyczyna moze byc glebiej - tzw deprecja ukryta, co by tlumaczylo moj bruksizm:dry:
tylko ze ja jestem usmiechnieta, pozytywnie nastawiona do wszystkiego osoba:-D no ale jak skierowanie bedzie to bedzie:sorry2:

reklama
Tilluchna to zrozumiale, mowie na tym etapie nie.powinno zaszkodzic bo to ew. Dopiero.do implantacji dojdzie/doszlo.
Ale jak sie nie udalo to najpierw musisz sie wyleczyc.na tyle na ile sie da, bo nie da sie tak.zyc.

Buziaki
Ahh m mnie znowu wnerwil... Ogladalam film a on przyszedl czy rano wstane do dzieci a ja mowie wstane ele chyba ty tez mozesz... Bla bla a on I tobie sie 3 dziecko mazy.. Oczywiscie znowu przy mojejm mamie...anh jak mnie to denerwuje...

Ide spac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry