reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hehe:-D ja robilam kiedys podobnie
jak maz siedzial na dole i ogladal tv to czesto zasypial i pozniej w nocy sie budzil i na gore przychodzil a rano nieprzytomny:-D
ale juz odpuscilam;-)

no ja nie mam wyjscia, musze wstac do pracy:-D

dobranoc Akuku

ja jeszcze posiedze i poczekam az mnie tablety siekna:-p
i odjade

reklama
Akuku - ktos sie w zwiazku musi czepiac:-D

ale to nie jest bol glowy :no:
to sa nerwy twarzy

generalnie jak spie moje zeby zaciskaja sie tak ze trzebaby bylo narzedziamy szczeke otwierac, powoduja ogromny nacisk
mam wstawiony mostek na gorze, ten mostek jeszcze wzmaga ucisk
wlasnie bruksizm + ucisk na nerwy .. moze wlasnie to jest to?
nie wiem

takie dywagacje

ok, tablety wchodza, zimne poty na plecach, wzrok podwojny, odjezdzam:-D

do jutra

bardzo wam dziekuje, ze jestescie :*

bylam ostatnia i jestem pierwsza:-p
udalo mi sie odleciec i spac do prawie 6:-D
wiec jest niezle
dzisiaj malo jedzenia, zero cieplego picia i powinno byc dobrze

Zycze Wam milego dnia!!!!!!!

Melduje sie druga :)

TILLI kochana- musisz byc dzielna baardzo Ci wspołczuje naprawde bardzo- ale teraz tylko do banan- zeby znalezc przyczyne, potwierdzic i zaczac leczyc- bedzie dobrze kochana!!!!! musi byc!

Pam ja bym sie skłaniala w strone tej trawki jednak- z tego co kojarze nie ejstescie bardzo dlugo ze soba, pierwsza fascynacja Toba byla duza i dlatego przycmila "zmulenie" pogandziowe, minelo troszke czasu i znowu zaczyna mulic...tak to niestety dziala- niby nic, niby to zwykle"zioło" i bla bla..ale jarasz dlugo i namietnie- i cala namietnosc sie ulatnia z dymem....a "NIE WIEM" to bardzo typowe dla jaraczy- taka tam egzystencjalna obojetnosc i nicmisieniechcizm....a to wplywa na potencje w ogromnym stopniu- ja bym wyrwała chwasta!- niech przestanie jarac- to nikomu i niczemu nie sluzy- a juz najmniej Wam jako parze.

Limonko- ja mam żel ułatwiający poczęcie- nazywa sie PRE SEED Pre-Seed Żel dla par starających się o dziecko Drogeria Zdrowie na razie uzywałam go raz, ale moja kolezanka po jednym razie z tym żelem po 6 miesiacach staran zaszła w ciąże :)

Karotka ja mieszkam w Hannoverze - niecałe dwa lata :)

Akuku-z tego co mi wiadomo o wiesiołku to 3 razy dziennie po kapsułce tylko do owulacji- potem juz nie!!!!! bo on moze wywolac skurcze i doprowadzic do samoistnego poronienia jak sie uda!

ja juz po pomiarach tempki- dzis spadla:) ale wczoraj mierzylam o innej godzinie i po siku- dzi na "czczo" i o 8 rano- teraz bede mierzyc o 8 :D

ja jeszcze w domku, sniadanie konsumuje a dzieciaki z tasma miernicza po domu buszuja :sorry2:

Smerfiku - teraz mnie cmi, wiec nie jest zle:tak:

Pam - ja tez mysle ze to ziolo:sorry2: kolega (z pracy) mojego meza ma wlasnie 'taki ' problem, zona, jedno dziecko, drugie w drodze ale ma problem z libido i podniesieniem ze hoho, a wlasnie trawi sobie :dry:
i bierze jakies lekarstwa na podniesienie .. zamiast po prostu rzucic blanty:baffled:

no wiec moj maz powiedzial wczoraj ze jak nie staje to : albo stres, albo blant, albo babka mu sie nie podoba
wiec.. moze tez to pierwsze?

Die - tez wierze ze bedzie dobrze:tak: jak nie boli to wiare mam wieksza.. tylko jak zaczyna bolec to mi sie w glowie czarne wizje tworza:zawstydzona/y:
wczoraj w nocy to juz nie powiem co mi do glowy przychodzilo:szok:

Hej z ranka u nas dzieci juz sniadanko jedza, zarzz jade zawiesc Alexa do przedszkola potem do kolezanki na kawke.

Tilli ciesze sie ze przespalas nocke. Mam nadzieje ze bol minie bo wyglada na to ze dzis masz implantacje no zobaczymy jak jutro tempka bedzie wygladac. Buziaki.

Zajrze pozniej

reklama
hmm jednym słowem K U R W A M A Ć poprostu mam dość
czekałam czekałam zasnęłam łaskawie przyszedł obudził mnie tylko żeby zapytac czy chłopakom przelałam pieniążki i h.......... z grzybnią zabrałam pościel poszłam do salonu na kanape mam dość naprawde k.... żeby sie prosić o to żeby mi dziecko zrobił to juz jest chyba przegięcie pały totalne albo ja świruje naprawde juz zaczyna mnie to wszystko męczyć cały ten związek jest do doopy Jak nie chce dziecka to niech mi to powie prosto w oczy przynajmniej bede wiedziała na czym stoję ku.... następny cykl zmarnowany a wczoraj ostatnia szansa była po co ja sie wogóle produkuje po co ja tak naskakuje ze wszystkim dla niego k... po coo sie pytam żebny potem mi pyskiem zapłacił bo zregóły tak jest że jak mu cos nie idzie po jego mysli albo ma problem z chłopakami to jestem tylko workiem treningowym dla niego że może skopać nawrzucać i odepchnąć na bok co to ja jestem. Dobrze że sobie sprawiłam wygodną kanape w salone przynajmniej mnie nic nie boli i wyspana jestem choć dzisiejsza noc była przepłakana z bez sił totalnych i zmuliło mnie tak o 3 rano
Nie mam juz siły by ciągnąc dalej te starania bo tylko ja chce i chyba sobie je odpuszcze jestem bezsilna na to wszystko nie mam sie komu wyżalić z miesiąca na miesiąc chyba jest coraz gorzej nie wiem juz jak mam z nim rozmawaiac bo tylko dialog prowadze ma dość to juz sie nie zmieni. Miałam juz sie dzisiaj pakowac i do babci jechać ale stwierdziłam dlaczego to ja mam sie ciągle wynosić dlaczego to ja zawsze sie pakuje tylko ja zawsze pokazuje że mi zależy na tym związku a on k... nawet palcem nie tknie bo według niego jest wszystko ok. Jak ja mamm mu pokazać że nie jest ?????????????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry