• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka - dawaj fotę brzucha! :-D Ja to już chyba tylko w 1 się mieszczę :-p No jeszcze drugie na siebie wciskam ale mi ciasno. Już się zaopatrzyłam w ciążowe, bo bałam się, że będę kiedyś chciała wyjść z domu, a w nic się nie zmieszczę :-D Jak się czujesz w ogóle?

Die - super mąż powiedział! I bardzo dobrze :-)

reklama
Domi- super policjant :-D

Di- piekna masz corke :tak: ty tez sliczna jestes :-)

Dziekuje wam wszystkim za pocieszenia i porady. Mysle ze bedzie spoko... przyszedl do mnie o 5 rano (??!!) i chcial pogadac... rozplakal mi sie ze on mnie naprawde kocha i sam nie wie co sie dzieje i on nie chce zeby tak bylo, on nie chce mnie odpychac i mnie ranic naprawde ale on nie wie co sie dzieje ale bedzie sie staral dojsc do tego i poprawic ale potrzebuje mojej pomocy. Powiedzialam mu ze pomoge bo go kocham i chce zeby bylo znowu dobrze ale on musi dac z siebie wiecej. Powiedzialam mu tez ze jesli potrzebuje z kims porozmawiac (z kims innym niz ja) to niech to zrobi nie ma w tym nic zlego ani niemeskiego. Obiecal mi ze bedzie probowal. Mam nadzieje ze damy rade przez to przebrnac... baaa wiem ze damy rade :tak: musi byc dobrze....

die perle - ale masz pannice w domu wow!!- BTW super wygladasz!!! :), a z tym odsniezaniem itd. to chyba trzeba sie nauczyc olewac pewne rzeczy - niech sobie sama wlascicielka z miarka chodzi i odsnieza :-D

domi- zarabisty policjant ihihihi - i nawet 'lizaczek' ma policjantowy ahhah:)

dziewczyny emalia tiluchna - widze ze obie ladne tempki macie :))))!!!!

a ja sobie robilam wczoraj zdjecie brzucha bo normalnie juz jedne spodnie ze tak powiem mi 'odpadly' bo juz sa za ciasne :szok: tzn, nie zapne sie juz ale na dupke wejda :-D nomowie wam nie moze byc !!! toz to siokkkk :confused: - chyba za duzo zre bo to przeciez za wczesnie na takie atrakcje :dry:

hehe ja ubrałam luźne w pasie w 12 tygodniu bo czułam dyskomfort,ale brzucha nie miałam jeszcze :-) za to potem roztyłam się jak prosiaczek :-)

die perle - no i maz dobrze jej powiedzial haha :))) - fajnie zareagowal bo nie jeden pewnie by lopate swojej zonce wreczyl hahah chociaz nie powiem moj tez mowil ze idzie okna myc zebym ja nie musiala tego robic - u nas sniegu nie ma ;))) wiec nie ma problemu hahha :)

a fotke no mam sproboje dostarczyc :)))

domi - dzieki - ja sie czuje okej wczoraj mialam faze na kwasne i wrabalam multum kapusty kiszonej a dzis juz nalesniczki z dzemem - haha pewnie dlatego mi w brzuch poszlo ;-):-D, mdlosci mam rano i wieczorem piersi mnie pieka a tak to jest okej, a ty jak tam sie czujesz :)?? kiedy idziesz na usg? ja ciagle czekam ale juz powoli sie rozgladalam zeby sie umowic na prenatalne - niestety musze isc prywatnie no ale coz ;-)

aaa wspominalam wam ze udalo mi sie namowic moja druga polowke zebysmy nie dowiadywali sie plci :-Dciekawe czy nikt z nas sie nie zlamie z tej ogromnej ciekawosci :blink:

anabelka - kazdemu chyba inaczej z tym brzuchem ale ja slyszalam ze w 1 ciazy pozno widac no chyba mam slebe miesnie brzucha:-D juz sie rozgladam za leginsami - czekam tylko na lato :-),

pam- gdzies musialalm ominac twoj post ale widze ze chyba masz/mialas problemy ze swoim chlopakiem - dobrze ze sie zdecydowal na gadke i bedzie sie staral naprawiac co tam popsute aby bylo wam lepiej ! oby byl niezlomny w swoich decyzjach a co do tsh tez slyszalam ze ma byc 1 to najlepiej, ja mam chyba 2 i biore witaminki z jodem mi sie wydaje ze mi bardzo pomogly bo ja ogolnie problem z tarczyca moim zdaniem mam tylko tutaj nigdy tego nie stwierdzili sama chyba sie zaleczylam wlasnie suplementami

anabelka - kazdemu chyba inaczej z tym brzuchem ale ja slyszalam ze w 1 ciazy pozno widac no chyba mam slebe miesnie brzucha:-D juz sie rozgladam za leginsami - czekam tylko na lato :-),

a no,w lato najlepiej bo jakieś leginsy,tunika itd...i luzik a w zimę wrrr,dlatego ja bym chciała urodzić znowu przed zimą,mojego syna urodziłam w listopadzie,ale była dodatnia temperatura bo ponad 10 na plusie wtedy jeszcze było a wszyscy wokół mi dzieciaka chcieli ubierać jakby było -10,już nie wspomnę o teściowej która dzieciaka mi w kombinezon,wełnianą czapę chciała ubrać i grubym kocem chciała przykrywać.
Szwagierka przy 4 ciąży w 20tc miała taki brzuch jak ja prawie w 30tc :-) no ale ona po ciążach nic z brzuchem nie robiła,ja chociaż nie leżałam d... do góry tylko robiłam to co zwykle,sprzątanie,gotowanie,pranie,zakupy no i spacery z dzieckiem doszły,szybko wróciłam do formy i płaskiego brzuszka,mięśnie trzymają,czasami gdy ktoś ma słabszy brzusio jest szybciej widoczny :-)
a tak to zaokrąglił mi się dopiero w 17tc :-)

Ostatnia edycja:
Miciurka - usg mam 29 czyli już za 1,5 tygodnia :-) Nie mogę się doczekać :-) Czuję się od kilku dni super, mdłości na razie (tfu tfu!) przeszły i od kilku dni mogłabym jeść non stop (właśnie kończę lody :-D), już mi wróciło pół kilo z tych 1,5 które straciłam :-D Podziwiam Cię, że nie chcesz znać płci, ja bym nie wytrzymała. A z tym brzuchem, to u mnie w pierwszej ciąży widać było tak w 5-6 miesiącu. To znaczy dla ogółu było to wtedy widoczne, bo spodnie były ciasne już znacznie wcześniej, chyba w 4 miesiącu już nosiłam ciążowe.

Anabelka - ja chyba miesiąc przed Tobą rodziłam:tak: I faktycznie, ciepło było wtedy do samego końca, jak ja wychodziłam z młodym ze szpitala to było ponad 20 stopni, a to był październik

Ostatnia edycja:
reklama
pam- gdzies musialalm ominac twoj post ale widze ze chyba masz/mialas problemy ze swoim chlopakiem - dobrze ze sie zdecydowal na gadke i bedzie sie staral naprawiac co tam popsute aby bylo wam lepiej ! oby byl niezlomny w swoich decyzjach a co do tsh tez slyszalam ze ma byc 1 to najlepiej, ja mam chyba 2 i biore witaminki z jodem mi sie wydaje ze mi bardzo pomogly bo ja ogolnie problem z tarczyca moim zdaniem mam tylko tutaj nigdy tego nie stwierdzili sama chyba sie zaleczylam wlasnie suplementami

rozmowa jest najważniejsza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry