• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pewnie, zrób jeszcze jeden rano, na spokojnie. I tak masz jutro wizytę u gina więc będziesz wiedziała na czym stoisz.

I ja znam dziewczynę, która zaszła w ciążę w cyklu kiedy lekarz nawet jej potwierdził, że owulacji nie było :tak: Więc może i u Ciebie taki cud się zdarzy. Trzymam kciuki;-)

reklama
heyy kobitki moje :)
kasoku - ma nadzieje że wyniki beda owocne trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
akuku - ja proponuje sie na campera przerzucić jesli chodzi o wypady wakacyjne jak lubicie zwiedzać :) czasem można kupic w fajnej cenie
anabelka, emalia,edytka,Lori,tiluchna,pam, die-perle, kamilka, - ja trzymam za was &&&&&&&&&&&&
mam nadzieje że nie pominełam a jeśli tak to prosze mi wybaczyć :) ale równiez za całe staraczki listop. trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to moja upragniona @ przyszła czyli znów nowe staranka o dzidzie:):) przyszła w terminie bo juz chciałam siegnąć po te castangus ale cos mnie powstrzymało kupiłam jeszcze wit. C, wit. E , plus gigant kapsuła pharmaton maturelle i do dzieła dzisiaj od moje G mówie albo zażywam tabl. anty albo gdy skończy sie @ bierzemy sie do roboty wiec innego wyjscia nie miał jak powiedzieć
- OK BEDZIEMY SIE SEKSIC CODZIENNE
- a ja na to nieee wystarczy co drugi i w moją owulacje:D:D:D:-D:-D:-D

dodał : " kocham Cie i chce dzidziusia z tobą ale mnie nie naciskaj "
na to ja mu odpowiedziałam " dobrze wiec teraz Ci nie powiem kiedy ma owu i nie bede Cie stresowac " hehehe:-D:-D:-D

kurcze mam nadzieje że ten cykl bedzie owocny bo niczego tak nie pragne jak w swoje urodzinki zobaczyc dwie krechy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::happy::happy:

hej dziewczyny...ale was zaniedbalam ,ale duzo spraw na glowie mialam i brak czasu.... dziiasiaj tego nie nadrobie...

Piekne macie dzieciaczki...

Tili kochana okres przyszedl ale kolejny cykl przed Toba i chociaz troszke cykl sie skrocil

Emalio przykro mi kochana ale trzymam kciuki za kolejny cykl :)

Kasoku ja też na poczatku widzialam tez bladziochy ktore ledwo co bylo widac a pozniej z dnia na dzien coraz mocniejsza kreska...takze jutro testuj i dawaj znac a poza tym masz jutro lekarza wiec wszystko sie wyjasni.... &&&&

Domi jak samopoczucie? Buziam

Anabelko kazda z nas bardzo pragnie tej ciazy i doszukuje sie jej objawow.... ale trzymam kciuki za ciemniajace brodawki oby okazaly sie ciążowe....

Edytko co u Ciebie ? Ja sie ma synek ?

Akuku kochana wykorzystalas tego Twojego chlopa?

Pam widze ze suwaczek dodalas... To Ty juz bylas w ciąży dobrze rozumiem? przepraszam ze pytam ,ale nie wiedialam.... Myslalam ze to Twoje piewsze podejscie do staran...

Jesli kogos ominelam a napewno to przepraszam.. ja dziisaj troszke cierpie bo pecherz mnie chwycil i nerki :( buuu

Hej dziewczyny\

Ja dzis zagladam i zagladam i weny nie mam...
Od rana przywitał nas puszysty snieg i tak caly dzien sypie i sypie...:tak:
lubie zime ale ciagle nie mozemy sie nia nacieszyc z synkiem ale mam nadzieje ze juz jutro bede mogla z nim dluzej pobyc na sankach lub poprostu lepiec balwana bo pomalu wkoncu dochodze do siebie..
A jak juz tak dochodze to mam coraz lepsze przeczucia ze mogla sie udac ... oby...
Do tego mam juz 4 dzien sny o dzieciach najpierw ze rodze i to w domu u babci i widze czekajacego mojego gina...:szok:
pozniej znow cos z noworodkiem a dzis mi sie snilo ze urodzilam synka i wiedzialam jedno ze teraz chce dluugo karmic piersia:szok::-D nie no mam juz w glowie sieczke czekajac juz do konca cyklu...:-p
Jutro kupujemy meble synkowi ufff ciesz sie bo zapakuje wkoncu caly rozgardiasz:tak::-)

Tili Emalia trzymam kciuki za kolejny Wasz cykl !!!!

Kasoku ja trzymam kciuki za twoj maly cud:-) mysle ze cos jest na rzeczy...

limonka27- hahaha nie ma jak szantaz na mezu:rofl2: ale fajnie ze sie dogadaliscie:tak:

anabelka ja mam podobnie z tym jedzeniem ale po okresie glownie slodkie a przed jadlabym samo mieso:confused2:

pam ja w ciazy tez bardzo duzo pilam ale testy wychodzily. tzn jeden test.. wogole przez to picie mam teraz problemy z waga:baffled:

No nic zmykam spac.. Do jutra..

Limonka a no myslelismy o camperze ale narazie jezdzimy autem bo camper wysoki jeste I nie wszedzie mozemy zaparkowac a nie chcemy przeczpki :-)

Smerfiku wykorzystalam hehw :-) I zaraz znowu wykorzystam a co :-)

Drineczka wypilam :-) ide mezka wykorzystac papa

Cześć Wam :-) Ja wyjątkowo już wstałam z łóżka :-D

Limonka - trzymam kciuki za ten cykl!:tak:

Smerfik - u mnie dobrze, samopoczucie raz lepiej raz gorzej. Te nieszczęsne mdłości nie chcą się ode mnie odczepić. A Ty jak się trzymasz?

Kamilka - ja z kolei mam już dość tego śniegu. U mnie sypie codziennie od kilku dni, normalnie ciężko się chodzi, bo nie wszystko odśnieżą. W dodatku temperatury w okolicach -10 albo i lepiej, a jeszcze mężowi nawalił samochód więc dałam mu swój i teraz wszędzie muszę chodzić. Masakra :szok:

czesc dziewczynki...
u nas tez napadalo po pępek....
pomalutku sie zblizaja u mnie te dni....czekam czekam...testuje i sie obserwuje....
dziecie dzis zasymulowalo bol gardla...i zostalo w domciu:P
no to sie polenimy we dwie:D

Kasoku dziewczyny dobrze mowia- rob tetsta, i wracaj szybklo od ginka z wiesciami!!! trzymamy &&&&&&&&&&&&&&

Akuku wykorzystuj dowoli :) a Twoje piekne dni juz nadeszły????????

Domi nie jest najgorzej , raz lepiej ,raz gorzej , ale jestem pozytywnie nastawiiona i wierze ze nie dlugoo bede sie cieszyc tym ze jestem mamą :) A TY kochana odpoczwaj jak najwiecej i niech te mdłosci spadają :P

Die perle to dzisiaj masz towarzystwo :) Razem rażniej....

Kaoku testowałas??

reklama
Hej

Smerfik a dziękuję z synem juz lepiej,ma jeszcze kaszel ,ale gardło juz nie boli ,wczoraj w nocy mial krwotok z nosa i ciężko było go zatamowac,ale sie udalo...no i narazie nie chodzi do szkoly,bo głową go jeszcze pobolewa.

Tempki dzisiaj nie mierzylam bo często wstawalam w nocy.

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry