Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
NO ZAZNACZYLAM...a sluz jest jak woda, przezroczysty, nielepki poprosty mam mokro w gaciach...a męża nie ma wpoblizu wiec to napewno nie z podniecenia..w lusterko tez nie zerkalam- wiec podjaranie odpada...
Akuku- olac testy i to wszytsko trza sie bzykolic na potegę!!!!
bo ja zauwazylam ze ja tutaj mierze, spreawdzam tetsuje...az mi bzykolenie z głowy wylecialo..i w tym miesiacu sie tylko raz bzykolilam;/ bez sensu![]()
tez to zauwazylam..ale moze tak robią dziewczyny ktore maja kilka utraconych ciaz za soa? sprawedzaja czy dalej sa w ciazy czy beta przyrasta....kurcze nie obraźta sie tylko na mnie ale ja mysle ze MY STARACZKI jestesmy lekko ześwirzone....jedne bardziej drugie mniej..ale jednak...ech...
tylko troszkę,można zrobić test po tygodniu 2 ale by codziennie,przecież jak sie poroni to przez kilka dni jeszcze testy będą wychodzić pozytywnie...ale i też znalazłam wyres gdzie kobita miałam 9 dniowe plamienie i twierdziła że jest ok :-) ta akurat z 12 testami miała 2 podejście tzn 2 cykl starań :-)