• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

die perle zgadzam się z Tobą całkowicie... ja póki co nie bawie sie termometrem bo i tak mam monitoring ale chyba po okesie zaczne sie też mirzyc zeby wiedziec w ktorym dniu uderzyc do ginekologa na obserwtion:P:P

reklama
Anabelko ja przy obydwoch ciazach robilam po jednym tescie.
A teraz mam tyle testow.ze chyba tez zrobie duzo :-)
Chociaz mowie ja jak test wyszedl pozytywny wiecej nie robilam mimo ze przy Vikim tez mielam wiecej testow, ale nie mialam potrzeby robic :-)
Smieje sie ze przez ostatni rok zrobilam tyle testow I ciazowych I owulacyjnych ze sklep bym mogla otworzyc haha :-)

Jezu jak mi sie chce spac :-( odkad jarek przyjechal, chyba schodzi ze mnei zmeczenie bo nie moglam spac bez niego... Ehh

Die mam zamiar m molestowac codziennie a co :-) tymbardziej ze chyba libido mi wzroslo, normalnie bym sie calowala caly czas haha... Smieje sie ze sie zakochalam I gdyby nie goscie to bym gwalcila kilka razy dziennie :-P

A moja mama mi dzis powiedziala ze chce wrocic do polski, ze po.co ona tu siedzi itd... A po co wracala z polski ?? Przeciez ja bilet musze kupic..
Ahh

Zaraz pojade od sklepu po farbe do wlosow, bo kol. Jest fryzjwrka I mnie obetnie I pofarbuje :-)
A I kupilam sobie walki co by nie shszyc wlosow suszarka :-)

Die perle no ja przez ponad pol roku tempki nie mierzylam tylko wyliczalam dni plodne, a okazuje sie.chyba ze u mnie wyliczenia moge sobie w tylek wsadzic :-)
Wiec pocieszam sie ze moze teraz starania nie beda tak dlugie bo opieram sie na witaminkach testach kalendarzu temperaturach sluzie... Szyjki badac nie umiem.

nom ja tez 6 miesiecy bez pomiarow tak sobie pi razy drzwi i na oko wyliczalam dni plodne...ale cos nie trafilismy zobaczymy co bedzie z pomiarami....niewazne jak- byleby sie udalo!

Mąż dotarł własnie z pracy..wiec naszykuje sobie aromatyczną kąpiel, zrelaksuje sie , zrobie na bóstwo i bede go dzsi ujeżdżać! nie ma zmiłuj sie! przywiąże do kaloryfera i jazda z tym koksem! :D nawet przyodzieje wyuzdany uniform a co!

Jezu ja sie rok bez pomiarow staralam a 11 mjesiecy bez testow owu :O dopieor sie kapnelam haha

Wlasnie siedze na klopie I czekam az test owu pokaze dwie krechy haha :-P

Die pewnie ujezdzaj :-) ja jak sciagne ciuchy to czuje sie jak w uniformie hahaha
Wiec jak teraz sie nie uda to musze ten uniform spalic I wtedy zaczne staranka od nowa :-) choc mam cicha nadzieje ze moze jednak sie uda... Ale nie wiem czy doczekam sie owulacji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry