Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie jak to jest z tymi testami owu? rano sie nie robi??? to najlepiej o ktorej po poludniu ? czy pod wieczor???
Anabelka to ja widze u Ciebie pięknie sie pnie- maly spadke sugerujacy byc moze inplantacje to teraz tylko &&&&&&&&&&&&&&&& za to zeby tempka nie spadla a mała fasolinka się slicznie zagnieżdzała!
no i nikt mi nie napisała o tym ew. spadku tempki przed woulka- czy musi byc czy nie- ale u Ciebie Anabelko widze że byl spadek potem wzrost - stalej tempki przez 2 dni i dopiero skok owulacyjny- u mnie jest podobnie- spadek wzrost- i dzis drugi dzien stalej tempki- moze jutro poleci do gory/??
problem w tym ze ja nie jestem pewna czy dobrze badam tą szyjke...bo to moj pierwszy raz..ale pamietam jak na biologi nam tlumaczyli ze jak szyjka jest jak twarda czesc ucha to sa dni nieplodne a jak sie robi jak platek uszny to dni plodne- teraz moja jest taka posrodku![]()

to mi sie podobuje przeokrutnie!!!!!