Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co do termometru mam firmy Medex i mierzy do jednego miejsca po przecinku,może gdyby mierzył do 2 miejsc po przecinku to by ten mój wykres nie był taki prosty przed owulacją :-) u mnie już 8 dni wyższych temperatur,jeszcze 5 i bumm :-) test
Gdy kobieta konczy 30 lat to jej libido wzrasta stukrotnie, hehe tak mi ktos kiedyś powiedział..

Prasuję Jaśkowe rzeczy.Ja znowu tez mysle o odlozeniu, ale nie bedziemy sie zabezpieczac tylko nie bede nic wyliczac I zdam sie na los :-)
Anabelciu zapodaj swoj wykresik!!! ja tez mam w sumie wykres w miare staly- ale termometr rteciowy mierzy zupelnie inaczej niz elektronicze wiec w sumie sie nie dziwie....ja ciagle czekam na jakias wieksza roznice w tempce- i tak sie wlasnie chcialam zapytac czy przed owulacja nastepuje spadek tempki czy wcale nie musi- moze byc tak jak zawsze i dopiero np. na drugi dzien skok tempki do gory?????ale z codzinnej wysokosci bez spadku najpierw???
Jade zaraz po tęceptę...zeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...no ale strasoc nie radosc jak ktos ma 30 lat na karku to wszytko z trudem przychodzi......biedna jawczoraj byłam z kolezankami ( jedna z ukrainy-tez sie stara o dzidziusia ale 1,5 roku, a druga z portugalii)- bylysmy sobie w greckiej knajpeczce na obiadku i na spacerku fajnie bylo- a i jezyk niemeicki trenownay
cos dzis musze upiec...ale co?????